Femeie care face abdomene

Cele mai eficiente exerciţii pentru un abdomen plat

Femeie cu abdomen plat

Abdomenele: cele mai eficiente, dacă sunt făcute corect


Regula numărul 1: Ca să eviţi durerile care apar la nivelul cefei este de preferat să ții bărbia în față și gâtul drept atunci când te ridici de la sol pentru a face abdomene.

Regula numărul 2: Palmele se ţin în spatele urechilor şi coatele trebuie să le menţii mereu depărtate. Cele mai grave greşeli sunt legate de obiceiul de a pune presiune asupra cefei pentru a ridica trunchiul de la sol şi de a aduce coatele în faţă, tot pentru a uşura ridicarea trunchiului atunci când musculatura nu este lucrată.

Trebuie să eviţi aceste lucruri şi să faci pentru început câte abdomene poţi, însă execută-le corect pentru că doar aşa vei reuşi să întăreşti musculatura abdominală, lucru care-ţi va permite să măreşti numărului repetărilor.

Regula numărul 3: Nu te ridica niciodată atât de mult încât să-ţi atingi genunchii! Exerciţiul nu va fi eficient, deoarece musculatura abdominală se relaxează în acest interval în care tu îţi atingi genunchii. Exerciţiul este mult mai eficient atunci când trunchiul se ridică la 45 de grade, deoarece abdomenul rămâne în permanenţă încordat.

Regula numărul 4: Abdomenele se fac lent! Respiraţia se sincronizează cu ridicarea trunchiului, astfel că vei expira atunci când ridici trunchiul.
Execută abdomenele lent şi nu te grăbi să faci cât mai multe!


Cele mai eficiente exerciţii pentru un abdomen plat


Ca să ai un set de exerciţii special conceput pentru a scăpa de grăsimea de pe burta şi a-ţi tonifia musculatura în această zonă îţi recomandăm trei dintre cele mai bune filmuleţe cu exerciţiile pe care să le faci în fiecare zi:





 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nedumerit pe 16 Mai 2016, 10:39
    si care sunt exercitiile??????

    Poate ca nu ma duce pe mine mintea, dar chiar nu pot pricepe ce legatura are titlul (CELE MAI EFICIENTE exerciţii pentru un abdomen plat) cu continutul articolului, care este doar o simpla si banala insiruire de generalitati???

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod