exercitii

Cele mai bune exerciții pentru oase și articulații – te vor menține tânără pentru mult timp

Toate exercițiile utile pentru sistemul osos includ unul dintre acești factori. Iar dacă bifezi trei sau mai mulți într-o sesiune de exerciții, e ca și cum ai incasa un jackpot pentru sănătatea ta.
Miscarea practicata regulat reduce cu o treime riscul caderii si al fracturilor la persoanele varstnice. Si nu pentru ca muschii sunt mai antrenati sau pentru ca depui un efort sustinut (desi acestea sunt doua bonusuri importante), ci pentru ca efectiv iti intaresti oasele facand miscare.

Conform Harvard Health, toate exercitiile utile pentru schelet includ unul dintre factorii urmatori. Iar daca bifezi trei sau mai multi in aceeasi sesiune de exercitii, poti considera ca ai dat lovitura, scrie Well+Good.

Daca vrei sa mergi la sigur, iti recomand programul Body Balance, pentru ca te ajuta sa arati bine si sa te simti bine, indiferent de forma ta fizica actuala.

Cum stii daca un exercitiu este bun pentru oasele tale? Simplu: orice tip de efort care include macar unul dintre aceste sase elemente iti intareste oasele:

1.
Exercitiile care iti cresc rezistenta


Fie ca folosesti ganterele, niste cutii de conserve sau tragi de niste benzi elastice, considera indeplinita aceasta sarcina. „Exercitiile de rezistenta care includ antrenamentele clasice de forta se bazeaza pe contractarea muschilor ce trag de oase pentru a-si mari volumul”, scrie Harvard Health. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod