Cele mai bune antrenamente de dans pe care să le încerci acasă

Cele mai bune antrenamente de dans pe care să le încerci acasă

Dacă tutorialele cu exerciții de pe Youtube nu reușesc să te mobilizeze să faci mișcare, atunci poate că ai nevoie de ceva mai distractiv. Antrenamentele în pași de dans sunt o variantă excelentă, mai ales dacă îți place să dansezi.
Nu doar că te ajută să te menții în formă, ci te ajută în același timp să ai o stare de spirit mai bună. Iar într-o perioadă dificilă precum cea în care ne aflăm, starea psihică este la fel de importantă ca și cea fizică. Iată câteva antrenamente de dans pe care să le încerci:

Dansează cu Nina


Actrița Nina Dobrev și-a unit forțele cu un brand de articole sportive pentru a ne oferi acest antrenament în pași de dans care durează 40 de minute. De la mișcări de hip-hop și alte stiluri de dans modern, acest antrenament include unele dintre stilurile favorite de dans ale starului din „Vampire Diaries”.




Antrenament cu Caleb Marshall


Dacă tot asculți melodiile tale pop favorite pe repeat, de ce să nu incluzi și o coregrafie pentru un antrenament distractiv acasă? Caleb Marshall, antrenorul de fitness din spatele canalului de Youtube The Fitness Marshall, propune câteva mișcări de dans pe muzică pop care te vor ajuta să faci sport și să te distrezi în același timp.

Disney Cardio


Disney Cardio este un program de fitness potrivit pentru întreaga familie.
Este o modalitate excelentă de a face mișcare alături de copii într-o perioadă în care nu pot ieși prea mult afară.




Antrenament pe muzică latino


Dacă îți place Zumba, atunci acest antrenament este exact ce îți trebuie. Mișcările de dans pe muzică latino te vor face să te simți ca la o petrecere, nu ca și cum ai fi izolată acasă.




Antrenament „Just Dance”


Inspirat de un joc video, acest antrenament te învață câteva mișcări de dans originale. Nici nu îți vei da seama când au trecut cele 40 de minute cât durează acest antrenament, care te va și amuza în același timp.





Antrenament hip-hop


Ești pregătită să înveți câteva mișcări în stil hip-hop? Coregraful Mike Peele își dezvăluie secretele în acest video foarte popular.
Vei face mișcare și vei învăța să dansezi pe muzica lui Drake, Ciara și mulți alții.




Antrenament Belly Dance


Dacă preferi ritmurile orientale, atunci merită să încerci un antrenament belly dance. Antrenoarea Leilah Isaac te va învăța cum să-ți miști șoldurile și coapsele pentru un dans perfect din buric care arde caloriile și îți tonifiază abdomenul.




Antrenament cardio pe ritmuri africane


Antrenoarea Rachael Okesola combină principiile antrenamentului cardio cu dansurile africane pentru a obține un program de dans care tonifiază tot corpul. Fie că vrei să-ți definești mușchii picioarelor sau ai abdomenului, acest antrenament este exact ce îți trebuie.




Antrenament de dans Fitseveneleven


Dacă ai nevoie de un plus de motivație, atunci antrenorul de fitness Tanju este ceea ce îți trebuie.
În acest antrenament de 30 de minute vei face mișcări simple dar foarte variate, care îți vor lucra numeroase grupe musculare.




Antrenament inspirat de coregrafia lui Jennifer Lopez


Acesta este de fapt un tutorial care te învață să execuți perfect coregrafia realizată de Jennifer Lopez în timpul specatculului din pauza Super Bowl. Este o provocare lansată pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, una dintre platformele care câștigă pe zi ce trece tot mai multă popularitate.




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod