Ce spun obiceiurile tale zilnice despre tine?

Descopera cum te influenteaza obiceiurile tale zilnice!

Descopera cum te influenteaza obiceiurile tale zilnice!

Ce poti spune despre ritualurile tale zilnice? Mai mult ca sigur ai cateva obiceiuri la care nu poti renunta si care iti fac fiecare zi mai frumoasa. De aceea, NESCAFE te invata sa descoperi acele ritualuri care iti imbunatatesc intreaga viata si iti mentin o stare de bine.

Unele dintre cele mai mici lucruri din viata ta, fie ca este vorba de alimentele consumate, sporturi sau diferite hobby-uri, pot avea un anumit impact asupra sanatatii.

Si multe dintre ele te influenteaza in mod benefic.

Un somn odihnitor, preferinta pentru mersul pe jos sau lenevitul la soare pot face parte din acele obiceiuri sanatoase. NESCAFE iti spune, pe scurt, cum iti mentii starea de sanatate cu fiecare activitate de care te bucuri. Si daca nu stiai, multe dintre placerile tale zilnice au si alte efecte mai putin cunoscute.

Esti o persoana vesela si plina de viata? Te amuzi de fiecare data cand te intalnesti cu prietenii si razi in hohote? Rasul este o puternica arma antistres, iti imbunatateste memoria si te face sa fii mai alerta. In plus, persoanele destinse sunt mult mai apreciate de ceilalti decat cele anxioase.


Cafeaua solubila pe care o savurezi in fiecare dimineata este o sursa bogata de antioxidanti, precum merele, prunele, zmeura, fructele de padure, vinul rosu sau ceaiul negru. Antioxidantii sunt compusi naturali care protejeaza celulele organismului si lupta impotriva radicalilor liberi. De ce trebuie sa eliminam radicalii liberi din organism? Pentru ca acestia sunt raspunzatori pentru distrugerea celulelor si pentru aparitia bolilor. Antioxidantii reduc efectele toxice ale radicalilor liberi si contribuie la mentinerea unui organism sanatos.

Cana de cafea solubila NESCAFE contribuie si la necesarul zilnic de lichid de care are nevoie corpul tau pentru a fi tonifiat.
O piele sanatoasa si ferma se poate mentine prin consumul moderat de 2-3 cani de cafea in fiecare zi.

Sa nu uitam de cafeaua bauta inainte de a face sport! Cafeaua te ajuta sa rezisti mai bine la exercitiile fizice si de aceea, este chiar indicat sa savurezi o cana de cafea solubila inainte de a depune efort fizic. Cafeaua previne oboseala musculara si iti ofera energia necesara pentru fitness.

Obisnuiesti sa iei micul dejun in fiecare zi? Persoanele care iau masa dimineata nu vor avea tendinta sa manance fara masura pe parcursul zilei si isi vor putea mentine silueta. In plus, micul dejun este izvor de energie si este esential pentru a evita aparitia diverselor boli.
Daca vei include in micul dejun si o portie de fructe si legume, in plus vei avea un ten frumos si luminos.

Si lista poate continua! Vei descoperi cu uimire cum cele mai placute modalitati de a te ingriji sau de a-ti petrece timpul iti imbunatatesc si infrumuseteaza viata.

Povesteste-ne despre alte obiceiuri care iti fac viata mai placuta si mai sanatoasa!

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod