Ce exerciţii face Selena Gomez pentru abdomen plat şi picioare tonifiate? - VIDEO

Un mix între Pilates, dans şi yoga este propunerea antrenoarei care are grijă de silueta celebrei Selena Gomez. Descoperă un antrenament complet de 30 de minute!

Amy Rosoff Davis, antrenoarea celebrei Selena Gomez a filmat un video de 30 de minute în care prezintă exerciţiile pe care le face vedeta ca să aibă un abdomen plat şi picioare tonifiate.

Dacă nu ai un plan de exerciţii pe care să le faci zilnic, îţi recomandăm să încerci antrenamentul celebrei Selena Gomez! Vei combina foarte multe exerciţii care măresc flexibilitatea, întăresc musculatura picioarelor, sculptează talia şi lucrează intens musculatura abdominală.

Acest antrenament este perfect pentru tine dacă nu ai timp să mergi la sală, dar vrei să ai un corp tonifiat.

De asemenea, avantajul de a face antrenamentul ghidată de un antrenor celebru este un alt atuu pe care nu trebuie să-l omiţi. Acum ai o mulţime de opţiuni la îndemână care te ajută să te antrenezi eficient acasă. Trebuie doar să renunţi la comoditate, să găseşti un antrenament bun care lucrează toată musculatura şi să te asiguri că îl incluzi în rutina ta.

Pune acest video pe telefon sau televizor şi începe antrenamentul care te ajută să ai un abdomen plat şi picioare tonifiate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod