Ce beneficii au sucurile presate la rece pentru organism?

Povestea a inceput cand noi, doua prietene, preocupate sa oferim familiei noastre o alimentatie cat mai sanatoasa si, in general, un stil de viata sanatos am descoperit miracolele naturii ascunse in fructe si legume.
Care este povestea JUICEit?

Povestea a inceput cand noi, doua prietene, preocupate sa oferim familiei noastre o alimentatie cat mai sanatoasa si, in general, un stil de viata sanatos am descoperit miracolele naturii ascunse in fructe si legume. Fascinate de tot ce am aflat, am dorit sa stim mai mult, asa ca ne-am inscris la Institute of Integrative Nutrition, cea mai mare scoala de nutritie din lume. Una din descoperirile facute la cursurile acestui insitut au fost sucurile naturale presate la rece si beneficiile pe care acestea le aduc organismului. In acelasi timp am descoperit ca in jurul nostru din ce in ce mai multi oameni sint interesati de programele de detoxifiere bazate pe sucuri presate la rece, ceea ce pentru noi a fost un imbold ca, impreuna cu un reputat nutritionist american, sa creeam sucurile Juiceit.

De ce avem nevoie de detoxifiere?

Avem nevoie de detoxifiere pentru ca nu traim  cu totii in mijlocul naturii si  totul în jurul nostru, de la aerul pe care-l respiram pana la samponul pe care-l folosim de obicei, e plin de chimicale si toxine care ne agreseaza organismul.
In plus, suntem oameni si ne e greu sa rezistam tentatiilor junk-food-ului si alimentelor procesate care contin zahar.  Corpul nostru are resurse uimitoare de energie si de regenerare, dar ca sa le poate accesa, are nevoie de o pauza.

Care este durata minima si maxima a unei cure de detoxifiere?

Programele nostre sunt gandite pentru o zi, trei  sau cinci zile, dar o cura de detoxifiere poate dura pana la zece zile acompaniata de o salata sau o supa crema si, in functie de stilul de viata pe care-l adopti, poate fi repetata o data pe luna.

Cum se realizeaza sucurile JUICEit?

Sucurile JuiceIt sunt singurele, din cate stim noi, obtinute prin presare la rece, folosind  un sistem de presare hidraulic care aplica o forta de sapte tone pentru a separa sucul de pulpa. Sucul astfel obtinut este complet din punct de vedere nutritional, continand de cinci ori mai multe vitamine, minerale si enzime decat sucul obtinut prin pasare sau prin stoarcerea cu un aparat centrifugal. Aceasta metoda de extractie implica o oxidare extrem de redusa a sucului, ceea ce inseamna ca acesta se pastreaza mai proaspat, mai gustos si mai nutritiv mai mult timp (pana la 3 zile in conditii de refrigerare).
 
Cine poate sa tina o cura de detoxifiere? Mai exact cui ii este recomandata acest tip de cura?

Oricine isi doreste sa simta schimbarea in bine pe care ti-o aduce un astfel de program.
Oricine iubeste miracolul  naturii ascuns in fructe si legume. Oricine intelege ca, din cand in cand, organismul are nevoie de o pauza ca sa-si refaca rezervele de energie. Recomandam o cura de detoxifiere oricarei persoane care doreste  o schimbare in bine, mai ales daca  traieste intr-un mediu poluat si plin de toxine, cum ar fi orasul si are un stil de viata alert, stresant.

Ce tip de programe de detox ofera JUICEit?

Impreuna cu un nutritionist de renume de la IIN, am creat trei programe de detox:  cura New You dedicata celor care nu au mai incercat pana acum detoxifierea cu sucuri si doresc o schimbare in bine, cura Beauty Boost pentru  cei care stiu ca adevarata frumusete vine din interior si cura Skinny Bitch pentru avansati, pentru cei care au un stil de viata sanatos si care au descoperit deja beneficiile programelor noastre, dar  vor mai mult de atat.

Care sunt beneficiile curei de detox?

Dincolo de beneficiile vizibile pe care  cei din jurul dumneavoastra  le vor observa cu siguranta cum ar fi un ten  mai luminos, un par mai stralucitor, un corp mai suplu, o cura de detoxifiere inseamna, de fapt, o schimbare in bine pentru corp-minte-suflet.
Inseamna pauza pe care i-o acordati organismului dumneavoastra ca sa se poata regenera si sa isi poata accesa rezerve nestiute de energie, inseamna mai bine, mai sanatos, mai plin de viata.

Ce nu trebuie sa facem in timpul curei de detox?

In timpul unei cure de  detox, nu consumati  alte alimente in afara de cele sase sucuri. Sucurile sunt special create pentru a va oferi doza necesara de nutrienti si vitamine pentru intreaga zi. In fiecare dimineata, inainte de primul suc, consumati un pahar de apa calduta in care stoarceti o jumatate de lamaie, asta in cazul in care nu suferiti de gastrita sau ulcer. Pe parcursul zilei, rezistati tentatiei de a rontai si inlocuiti micile gustari cu apa si ceaiuri.

De cate ori pe an putem tine o cura detox?

Programele de detox dureaza pana la zece zile si pot fi repetate de oricate ori simtiti nevoia, dar daca aveti un program de viata mai dezordonat, puteti tine  o astfel de cura o data pe luna.

Slabim daca tinem o astfel de cura?

Desi avem o cura dedicata acestui obiectiv, Skinny Bitch, toate programele noastre te ajuta sa pierzi in greutate.
Multe dintre legumele si fructele folosite in sucurile noastre au proprietati diuretice si reduc retentia de apa in corp si, in plus, se stie ca schimbarea dietei este una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de celulita.

Mai multe detalii despre JUICEit pe: https://www.facebook.com/juiceit.romania?fref=ts
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod