Carmen Negoita a inceput programul de slabit! Iata 10 reguli pe care le urmeaza!

Dupa ce a constatat ca s-a ingrasat cinci kilograme din pricina programului incarcat din ultimele luni si a alimentatiei dezechilibrate, cunoscutul fashion blogger Carmen Negoita a inceput un program intens prin care isi propune sa ajunga in scurt timp la silueta initiala.
Carmen mentioneaza pe blogul sau care sunt cele zece reguli pe care le urmeaza in prezent.

„1.Beau aproximativ 1 litru de lichide dimineata inainte sa mananc. Un pahar de apa calduta cu lamaie, ceaiuri si apa plata la temperatura camerei pregatesc digestia si curata organismul. Pana seara incerc sa ajung la 3 litri de lichide.

2. Minimum 2 antrenamente cardio pe saptamana, pe banda sau in aer liber.

3. 2 sedinte de Body Time/saptamana.

4. 2 sedinte de masaj de tonifiere si drenaj/saptamana. Ajuta foarte mult la detensionarea muschilor, elasticitatea pielii si eliminarea toxinelor.

5.
Inainte de fiecare antrenament folosesc creme cu efect termic pe zonele cu probleme (abdomen, coapse, fese, picioare si brate), pe care le ajut sa patrunda mai bine in piele cu ajutorul unei pompe vacuum. In momentul in care fac sport circulatia este mai intensa in zonele respective si ajuta la diminuarea tesutului adipos. Tocmai din acest motiv este bine sa facem intai exercitii de forta si sa incalzim anumite zone, dupa care terminam cu cardio”
, spune Carmen Negoita.

Celelalte cinci reguli sunt dezvaluite pe blogul sau, www.carmennegoita.com.

Carmen Negoita s-a ingrasat 5 kilograme in ultimele luni din pricina programului haotic si a regimului alimentar dezordonat.

Fashion bloggerul isi asuma greselile facute si spune ca a venit timpul sa lupte pentru a reveni la silueta de anul trecut, in special acum ca se pregateste pentru participarea la o noua editie a London Fashion Week.

Carmen sustine ca stratul nedorit de grasime de pe abdomen a aparut din cauza faptului ca, fiind mai mult plecata in Bucuresti in ultimile luni, nu a mai tinut cont de alimentatia sanatoasa, nu a facut sport si a fost mai tot timpul stresata, astfel ca a exagerat si cu consumul dulciurilor.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod