Bust frumos si ferm prin fitness la indemana oricui

Daca saptamana trecuta ti-am aratat cum poti sa ai brate frumoase cu doar doua exercitii simple de fitness, astazi vei afla cat de simplu este sa-ti mentii bustul frumos si ferm. Trebuie sa ai numai vointa, pentru ca motivatie sigur exista - orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine, iar bustul este unul dintre atributele esentiale ale feminitatii!

Asadar, daca ti se pare ca musculatura bustului nu este atat de ferma cum ti-ai dori, nu te grabi deocamdata sa ceri ajutorul chirurgului plastician, ci urmeaza, timp de sase saptamani, programul pe care ti-l propunem astazi.

Ca si saptamana trecuta, iti sugeram doua exercitii, primul constand intr-o serie de flotari. Pentru inceput, efectueaza doar cate o jumatate de ridicare, pana ce corpul tau se adapteaza cu acest gen de efort si, dupa ce ai capatat forta necesara in brate, treci la ridicari complete, in serii de cate 12-15 zilnic. Ridicarile trebuie sa fie lente, controlate si respira adanc.

Te sperie perspectiva si te gandesti ca nu esti suficient de rezistenta fizic? Pentru aceasta eventualitate, Cornel Dinu, antrenor de fitness la Miko Beauty Center, iti propune ca, pana te obisnuiesti, sa incerci flotari la perete. Tine mainile departate si inclina trunchiul in unghi de aproximativ 45 de grade. In curand vei fi apta sa executi flotari la orizontal.

Pentru cel de al doilea exercitiu, ia cele doua gantere pe care le-ai folosit si in exercitiile pentru tonifierea musculaturii bratelor. Greutatea lor o stabilesti tu, dar, indiferent de "vitejia" si determinarea ta, nu trebuie sa depaseasca 4 kilograme fiecare.

La fel ca in primul caz, iti recomandam o serie de 12-15 miscari zilnic.

Ambele tipuri de exercitii pot fi efectuate - si iti recomandam acest lucru! - chiar daca acum ai un bust frumos si ferm. Nimic nu dureaza o vesnicie si toata lumea stie ca este mai usor sa previi decat sa tratezi!

Saptamana viitoare vom "cobori" spre trenul inferior si iti vom arata cum poti sa ai un abdomen suplu, ceea ce-ti va permite sa astepti increzatoare venirea verii, cand vei purta bustiere si pantaloni subtiri...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod