Bucură-te de întreaga lume World Class cu noile tipuri de abonamente Bronze, Silver, Gold și Platinum

Vrei să te antrenezi cu prietenii tăi, simți nevoia să îți diversifici activitățile la sală sau pur și simplu ai nevoie de o sală lângă tine – la birou, acasă, în locul unde ieși cu cei dragi? 17 cluburi, 325 de instructori și antrenori certificați, peste 50.000 de clase derulate anual, 11 piscine și 530 de biciclete de cycling sunt doar câteva dintre facilitățile la care ai acum acces, în funcție de ceea ce îți dorești, cu noile abonamente anuale World Class.
World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, duce conceptele de flexibilitate și mobilitate la un nivel superior, prin patru categorii noi de abonamente: Bronze, Silver, Gold și Platinum, pentru ca experiența ta în materie de sport să fie completă, iar alegerile mai ușor de făcut.

“La World Class dorim să îmbunătățim radical stilul de viață al românilor, facând fitnessul accesibil și la îndemână. De aceea, am creat noile tipuri de abonamente, care au fost gândite pentru a transforma fitnessul într-o activitate simplă, plăcută, ușor de inclus în rutina zilnică.
Membrii vor beneficia, astfel, de facilitățile și serviciile oferite de mai multe dintre centrele noastre, și se vor bucura de o experiență integrată marca World Class”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

Fiecare dintre cele patru noi tipuri de abonamente include accesul la mai multe cluburi. Mai exact, abonamentul Bronze oferă acces în șapte cluburi World Class din București și țară, iar Silver în alte trei cluburi, alături de cele șapte din categoria inferioară (Bronze).
Abonamentul Gold le permite membrilor accesul în 13 cluburi, iar cei care optează pentru Platinum pot accesa întreaga rețea World Class, inclusiv cluburile premium – World Class Grand și Downtown - și cluburile din țară.

Pachetele Bronze, Silver, Gold și Platinum pot fi deja achiziționate la oricare dintre cluburile World Class, iar vechile tipuri de abonamente, realizate pe 12 luni, au fost convertite la noua formulă.

Pentru mai multe detalii despre noile tipuri de abonamente World Class, accesați:
bronze-silver.worldclass.ro
gold-platinum.worldclass.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod