Are o faţă de păpuşă, dar stai să o vezi la corp! O rusoaică şi pasiunea ei

Dacă te uiți doar la chipul ei, vei spune că este un „bibelou”, o „barbie-girl”, numai bună de agățat și ieșit cu ea în oraș. Dar, odată ce privirea îți coboară mai jos de umeri, îți dai seama că rolurile sunt invers și că ai toate șansele ca tu să fii „barbie girl”, iar ea să fie bodyguard-ul tău.

Rusoaica Julia Vins a împlinit recent 20 de ani și, spre deosebire de alte fete de vârsta ei care sunt preocupate să fie la modă și abonate la toate paginile de socializare, are un alt hobby: ridicatul de greutăți. Dacă la început a fost doar o metodă pentru a-și întări încrederea în sine, acum este un stil de viață.

Deși este privită ca o păpușă Barbie cu mușchi, Julia are mare încredere în sine. „Am acești ochi mari și frumoși dar, în același timp, sunt puternică”.

Deși este adesea criticată pentru că a ales un sport destinat mai ales bărbaților, Julia consideră că aceasta este adevărata ei chemare.

Se antrenează de patru ori pe săptămână, în sedințe mai lungi de 5 ore și mănâncă 6 mese mici pe zi care trebuie să-i susțină programul riguros de antrenament. Meniul este cel mai adesea format din carne de pui, orez, legume, brânzeturi și ouă.

Efortul ei a atras atenția multor oameni de pe întreg Pământul, pagina sa de Instagram având peste 480.000 de fani.
Legat de această pasiune, devenită stil de viață, Julia spune că „întotdeauna vor fi oameni care îmi vor respecta alegerea sau care vor explica argumentat de ce nu sunt de acord cu ea, dar nimeni nu are nimic de câștigat atunci când încearcă să ridiculeze o persoană care își urmează visul.”



Și acest vis s-a materializat într-un titlu mondial, obținut la Campionatul mondial de ridicare a greutăților de la Moscova, desfășurat în anul 2014, dar și în 3 recorduri de ridicare a greutăților.

Iată că zicala potrivit căreia „aparențele înșală” este cât se poate de adevărată și o fată de numai 1.60 m înălțime poate ridica greutăți la care cei mai mulți bărbați nici măcar nu visează.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonimus pe 16 Apr 2017, 01:08
    imi vine greata

    Borala cu viitura...Cred ca are organ sexual masculin, iti vine sa vomiti, stiri pentru degradare mintala, adica pentru curvi nu curve, ptuuuu...mai aveti multe stiri din astea?

    0
    1

  • Chiorul pe 15 Apr 2017, 13:32
    Hola

    Pe asta trebuia basila sa o faca consiliera presidentiala,nu pe udrea.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod