Aqua aerobics - un nou motiv pentru a fi in forma!

"Avantajul cel mai important pe care antrenamentul de aqua aerobics il ofera este impactul foarte scazut pe care il au exercitiile asupra incheieturilor si coloanei. De asemenea, este un sport foarte interactiv, echipamentele folosite sunt moderne, colorate, usoare, contribuind astfel la o ora de aerobic foarte distractiva.", subliniaza Liora Zytcer.

In foto, poti vedea cum instructorul explica, de pe marginea piscinei si folosind echipament specific acestui sport, miscarile pe care cei din apa le vor reproduce intocmai.

Cui i se adreseaza programul de aqua aerobics?

Dupa o zi de lucru solicitanta, in weekend, cand doresti sa te relaxezi sau, pur si simplu, cand vrei sa te simti bine in compania prietenilor tai, o sesiune de aqua aerobics poate deveni o constanta placuta a programului tau.

Conceput initial ca o forma eficienta de exercitii fizice pentru persoanele care au probleme cu incheieturile si pentru femeile insarcinate, antrenamentul aqua aerobics a devenit in ultimul timp foarte popular in randul iubitorilor de sport.

Fiind un antrenament de rezistenta, aduce beneficii spectaculoase siluetei celor care isi doresc o remodelare fizica si, totodata, reduce semnificativ riscurile asupra muschilor.

"Fiind o forma de fitness/intretinere si remodelare corporala in apa, este ideal atat pentru persoanele supraponderale, care au un exces semnificativ de kilograme, cat si pentru cele care doresc sa ramana in forma.", a subliniat Liora Zytcer.

"Apa opune rezistenta, marind intesitatea exercitiilor, fara a creste riscul de accidentare la nivelul incheieturilor.

Inconfortul cauzat de transpiratie este eliminat si, de aceea, ora de aqua aerobics se transforma intr-o metoda foarte placuta de a elimina calorii.", a adaugat ea.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudiaariton pe 8 Dec 2008, 14:16
    chiar in material...

    Lucia, la sfarsitul materialului vei gasi o lista cu centre in care se poate practica aqua aerobics.

    0
    0

  • Lucia pe 8 Dec 2008, 11:50
    Aqua aerobics

    Nu suna rau si as vrea sa incerc, dar pe nici un site nu gasesc informatii despre locurile unde se poate practica. Stie cineva ceva, in special in Bucuresti? Multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod