Alege cele mai eficiente activitati fizice pentru o silueta perfecta!

Te-ai hotarat sa slabesti! Ai ales dieta potrivita si acum cauti un program de exercitii care sa te ajute sa dai jos si cele mai "incapatanate" kilograme in plus. Afla ce tipuri de exercitii sa alegi si care sunt activitatile fizice care "ard" cele mai multe calorii.
Te-ai hotarat sa slabesti! Ai ales dieta potrivita si acum cauti un program de exercitii care sa te ajute sa dai jos si cele mai "incapatanate" kilograme in plus. Afla ce tipuri de exercitii sa alegi si care sunt activitatile fizice care "ard" cele mai multe calorii.

In functie de ce alegi activitatile fizice?


In primul rand, trebuie sa ai in vedere eventualele afectiuni de care suferi. De exemplu, daca suferi de afectiuni ale inimii, probleme respiratorii, afectiuni ale sistemului osos etc., trebuie sa consulti medicul inainte de a da startul unui program de exercitii.


Daca vrei sa slabesti, exercitiile cardio (aerobe) sunt cele mai indicate. Ce sunt aceste exercitii? Pentru ca o activitate sa fie considerata exercitiu cardio sau aerobi, este necesar sa implice ritmic o gama larga de muschi (de la nivelul picioarelor, abdomenului, mainilor etc.).

Potrivit thedietchannel.com, exercitiile cardio folosesc drept combustibil grasimea depusa, ceea ce inseamna ca in timpul unor astfel de activitati nu sunt consumati carbohidratii aflati in sange la momentul respectiv.
Este un lucru foarte important daca scopul tau este acela de a scapa de kilogramele in plus. Cateva exemple de exercitii cardiovasculare sunt alergatul, mersul pe bicicleta, mersul pe role, inotul etc.

Exercitiile, singura solutie


"Dupa multe cure drastice de slabire, organismul reactioneaza foarte greu pentru ca matabolismul scade. De aceea, pentru femeile care au incercat numeroase diete, slabitul poate fi mult mai dificil", declara Dr. Mihaela Bilic. Aici intervin exercitiile fizice, care au rolul de a completa dieta si a facilita eliminarea kilogramelor.
   
Persoanele care au reusit sa inlature o mare parte din kilogramele nedorite se lovesc la un moment dat de o stagnare.
"In etapa de stagnare, exercitiile fizice sunt esentiale", adauga Dr. Bilic.
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pisicutza pe 22 Ian 2010, 10:13
    off

    de 2 luni nu mai maninc paine , nu mai maninc nici o bomboana , nu mai maninc dupa ora 17 :00 , merg la sala zilnic cite 2 ore , maninc in mare parte doar fructe si legume , cite odata carne de vita slaba, CE NU MANINC : OUA PRAJITE (OCHIURI) , PESTE PRAJIT (DOAR LA CUPTOR ,DAR CEL MAI BINE E SA MINCATI PE GRATAR ) , CARNE LA FEL CA PESTELE , PE GRATAR .DACA VETI ASCULTA DE ACEST REGIM VETI SLABI 12 KG IN 2 LUNI .SUCCES!!!!!!!!! SI EU AM SLABIT !!!!!!!! DACA EU AM PUTUT PUTETI SI VOI!!!!!!!!!

    0
    0

  • Angelina86 pe 11 Apr 2009, 17:28
    Viceversa?

    Eu sunt prea slaba...cum as putea sa fac sa ma mai ingras putin?...Incerc de 2 ani si pana acum nici un rezultat.

    0
    0

  • Q. pe 8 Apr 2009, 11:01
    Pentru toate!

    Sunt dispusa sa jut pe orice, atat cat pot, daca vreti scrieti-mi : i_exa@ yahoo.com

    1
    0

  • Q. pe 8 Apr 2009, 10:27
    pentru toate!

    Fetelor, in special Bogza_ marcela, nu sunteti delok informate, de ce nu va informati mai intai? in primul rand de burtika sau de stratul adipos de pe abdomen (mai ale cel de jos) n-ai sa scapi niciodata facand abdomene, abdomenele sunt doar pt conturare muskilor, pt a scapa de stratul adipos( de oriunde) se recomanda exercitii cardio. si nu mai renuntati dupa o saptamana, corpului ii trebuie in mare 3 saptamani pana se adapteaza( ma refer la tot acum, poate fi vba de dans, de alergat, de orice) de ex, eu alerg in fiecare dimineata, si la sfarsit urc scari, ( le urc peste o treapta) cand vin acasa, fac bicicleta, am si un aparat pt abdomen si ridic greutati pt brate, apoi fac si streching, ma rog, eu sunt mai drastika, nu e neaparat sa le faceti si voi asa, doar va dau un exemplu. va sfatuiesc sa uitati de oglinda un timp, te apuci de sport, da nu te masori zilnik, ca asa risti sa pierzi increderea. Si luati-va haine in care stiti ca transpirati. eu mereu ma imbrac mai bine la alergat. Nu renuntati si n-o sa regretati, credeti-ma!

    1
    0

  • bozga_marcela pe 7 Apr 2009, 22:39
    interesant articol

    nu sunt grasa,arat chiar bine dar problema mea este ca dupa a doua sarcina am ramas cu o burtica nu prea placuta ochiului,ma dispera!tot fac pe abdomene acasa dar nimic.chia trebuie sa ma duc la sala?nu am timp cu doi copii nici sa beau o cafea linistita!

    1
    0

  • fdianamaria pe 6 Apr 2009, 15:47
    noi

    pe acest timp superb, mersul la plimbare e o adevarata placere pentru noi. Dar si tenisul si orice sport in aer liber

    1
    0

  • anna_mariac pe 5 Apr 2009, 13:59
    slab sau gras?

    niciodata nu cred ca putem fi multumiti de felul in care aratam...........pffffffffffff unele spun ca sunt prea slabe....(nu le poti condamna daca ele simt asta ,pecand cele grasute le invidiaza)altele prea garse....nimanui nu-i place grasimea,sa numai zic de burtica ,solduri,etc...fetelor cred ca mersul la un nutritionist n-ar strica.eu ma tin demult sa fac asta,dar cred ca de data asta chiar o sa ma duc.diete gasim peste tot,dar cred ca ne facem rau singure.....slabim(asta daca slabim si nu ne chinuim degeaba,si apoi punem a loc)eu probleme am cu burtica nu reusesc sa dau jos,am incercat sala ........de mancat ,numai zic mai mult ciugulesc...DEGEABA,sincer sper sa-mi fac timp si pentru mine si sa gasesc un nutritionist bun.stiti voi unu?nu ft scump,daca se poate.multumesc si succes fetelor

    1
    0

  • marianamat pe 3 Apr 2009, 12:02
    DIETE DE SLABIRE

    AM INCERCAT SI EU DAR NU -MI REUSESTE NIMIC

    0
    0

  • getta_geta pe 2 Apr 2009, 18:30
    de retinut

    daca exercitiile nu sunt facute corect degeaba facem 2 ore de sala daca nu tinem cont de ce mancam .... degeaba ne chinuim cu sportul plus ca trebuie si vointa,

    0
    0

  • brain_nikole pe 2 Apr 2009, 12:32
    super sport

    parerea mea este ca cel mai bine in viata este sa ai un tonus bun, tonus care de multe ori se obtine prin sport. Eu iubesc sportul desi nu am ocazia sa-l practic foarte mult timp dar zilnic imi fac timp pentru putina miscare...fie mers pe jos, bicicleta, jogging etc.

    1
    0

  • markdour pe 1 Apr 2009, 18:14
    util

    a slabi si mai ales a te mentine este o realizare. Nu este un ceva ce poate fi realizat asa la intampare, trebuie, pe langa vointa si consecventa si multe cunostinte despre diete si miscare

    0
    0

  • ancamira pe 1 Apr 2009, 11:53
    Exercitii fizice

    Mai sincer, ce sa zic......Am incercat multe cure de slabire si unele chiar dadeau rezultate dar, la cateva zile dupa ce incheiam dieta, puneam la loc kg in plus. Am avut o perioada de o luna in care am facut exercitii fizice acasa si am evitat sa mananc paine si dulciuri(si mancare dupa ora 18:00)si pot spune ca am fost multumita...Chiar a avut efect si nu am pus la loc nimic....Deci...fara exercitii fizice sau sport de orice fel....nu faci nimic....Bafta!!!!!!!!!

    0
    0

  • crysulycy pe 1 Apr 2009, 10:22
    fitness

    eu fac fitness de cateva luni bune si ......nimic :( alta solutie? vine vara , ma apuc de alergat prin parc dar sincer .....nu mai am sperante...:(

    0
    0

  • coralungu pe 31 Mar 2009, 23:01
    despre fitnes

    pentru un corp sanatos si suplu calea cea mai buna e sportul sub diferitele forme, printre care si fitnesul

    0
    0

  • mary_ayse pe 31 Mar 2009, 18:51
    frumos articol

    alergatul imi place.

    0
    0

  • anapavel pe 31 Mar 2009, 10:02
    interesant

    da,articol interesant

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod