Abdomen perfect in 2 luni

Daca vrei sa arati in forma optima in aceasta vara nu-ti trebuie preamulti bani. Si nici foarte mult timp. Un efort tot trebuie insa sa faci:putin aerobic. Cum marea problema a femeilor este abdomenul, care uneoricreste si nu mai da inapoi, antrenoarea Doina Canta de la Noll BeautySalon va recomanda cateva exercitii simple, dar de efect.

Aerobicul este un sport foarte eficient cand este insotit de un regimde slabit. Efectul se vede dupa doua luni de miscare, combinata cu unregim alimentar. Insa merita efortul.

Da click pe fiecare poza pentru a vedea poza marita.

Asezat pe spate, se tin coatele in exterior, picioarele usordepartate si se ridica capul, cu barbia in jos, de 20 de ori.

Stai in fund, cu coatele sprijinite de podea, si strangi lapiept cate un picior alternativ, de cate 20 de ori fiecare.

Aceeasi pozitie ca in exercitiul anterior dar se strang la pieptambele picioare, tot de 20 de ori.

Asezat intr-o parte, sprijinit intr-o mana, iar picioarele se tincu talpa flexata, usor ridicate de la podea. Se ridica piciorul de 20 deori, apoi se schimba partea si se ridica din nou piciorul de deasupra.

Aceeasi pozitie ca la exerciul anterior, dar se indoaie piciorulde sprijin iar cel de deasupra se ridica de cate 20 de ori, apoi seschimba partea. Este foarte bun pentru talie.

Se sta culcat intr-o parte, iar piciorul de deasupra se aducein fata, atingandu-se cu genunchiul podeaua, de cate 20 de ori. Celalaltpicior se tine indoit la spate si lipit de podea.

Culcat pe spate, picioarele se tin in unghi de 90 de grade,se ridica capul cu barbia in piept si coatele in exterior, de cate 20de ori.

Sprijinit in coate, se ridica picioarele de la podea foarteputin si trunchiul se indoaie spre burta, de cate 20 de ori.

Stand in fund cu picioarele usor departate, se ridica trunchiulde la podea, de cate 20 de ori.

Culcat pe spate si cu bratele sub cap, se ridica si se coboarapicioarele de cel putin 20 de ori.

Sprijinit in brate si picioare, se ridica trunchiul de la podea,de cate 20 de ori, apoi se executa si balansari mici, in acea pozitie.

Se sta pe spate, palma dreapta pe abdomen, piciorul drept indoitpe genunchiul stang. Se apropie cotul opus piciorului. Se fac cate 20de exercitii pe o parte, apoi se schimba picioarele.

 

Comentariile 51-63 din 63

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • f-c yorgu pe 19 Ian 2009, 21:58
    asta cu burta

    dartu pirtu iti spune ceva? efort a fost s vad c ai scris u? fck u

    0
    0

  • ani pe 19 Ian 2009, 21:54
    asta cu burta

    alex esti femeie sau esti prea gras?

    0
    0

  • alex pe 7 Ian 2009, 17:21
    Aloooooooooooooooooooooo

    Surorilor, Exercitiile fizice pentru abdomen sunt extraordinar de utile daca obiectivul vostru este dezvoltarea muschilor din acea zona, insa atata timp cat nu scapati de stratul adipos de pe abdomen, niciodata nu veti observa efecte vizibile.Nu scapati de stratul adipos prin abdomene, niciodata, sau eventual daca bagati cate 3000 pe zi. Puneti-va pe alergare, mers, ciclism si combinati cu regim alimentar sarac in grasimi si carbohidrati, si f multe lichide, hrana preparata cat mai natural, ideal cruda. Ulterior putem vorbi de tonifierea si sculptarea abdomenului. La mine a mers perfect. Din pacate insa nu prea sunt adepti ai efortului si regimului prelungit in timp. Din 50 de abdomene seara niciodata nu veti obtine abdomenul dorit. ALERGARE, REGIM, ALERGARE, REGIM, ALERGARE, REGIM

    1
    0

  • Iorgu pe 3 Ian 2009, 16:58
    Sfat

    "Abdomenul nu se face la sala, ci in bucatarie" "Stratul adipos nu se elimina decit prin regim alimentar si antrenament cardio" Sfera alimentelor din care poti alege este foarte mare , amintesc doar cateva : orez fiert, fara ulei, piept de pui la gratar si brinza degresata. in traducere libera: carbohidrati complecsi si proteine de cea mai buna calitate. P.S:3 zile pe saptamana , sedinta de 50min-1h e mult ? daca intr-adevar vrei sa arati bine , faci acest "mic" efort !

    0
    0

  • Cosmin pe 5 Dec 2008, 03:47
    Calmativa fratilor!!!

    Usor trebuie sa va ganditi ca inaite de a face exerciti pt abdomen trebuie sa te pui si la slabit....o spun din propria experienta....asa daca ai burta este normal sa nu vezi rezultate vizibile dupa 2 3 saptamani de atrenamen....bagativa mintile in cam si faceti cum spun eu"Sfat"

    0
    0

  • Claudia pe 25 Nov 2008, 01:53
    dieta+sport+atitudine pozitiva

    Doamne ce porcarie=))...deci tot sportul din lume nu te face sa dai joc burtik fara sa mananci adecvat...si incercati fetelor sa nu beti acid(apa minerala,pepsi,sau oricare alt suc acidulat)o perioada si o sa vedeti k putin mai scade burtik fiindca si acidul umfla burta...si sincer atitudinea negativa nu e o solutie...asa k mancati sanatos,cat mai putine dulciuri si grasimi,abdomene si ce exercitii credeti voi de cuvinta + o atitudine optimista fata de voi si desigur haine potrivite kre sa va avantajeze

    2
    0

  • ana pe 22 Nov 2008, 16:32
    abdomen

    SUNT NUMAI PROSTI CE SCRIE AICEA! NU AJUNGI LA NICI UN REZULTAT!

    2
    0

  • decoyXXX_girl pe 24 Iul 2008, 21:31
    Naahhh...

    Prostii...am incercat TOT FELUL de exercitii pentru a scapa de burta...un timp, chiar eram obsedata de acest lucru...nici nu mai tin minte cit de multe exercitii am incercat...si le practicam intens...ABSOLUT NICIUN REZULTAT. M-am saturat de exercitii fara sens...prostii...

    2
    0

  • alex-bv pe 23 Iul 2008, 02:47
    :*

    fetelor cumparativa arzatoare de grasimi sau luati clenbuterol! e cel mai bun !!!! uitativa pe google ,in 4 zile slabiti 6 kg

    0
    0

  • eu pe 22 Iun 2008, 15:05
    intrebare

    le fac o data si gata sau cum? Nu este mentionata pauza dintre antrenamente cat de des pe zi sau pe saptamana in astea doua luni. Mai detaliat va rog.

    0
    0

  • k-tina pe 23 Mai 2008, 21:57
    dieta+sport

    nu ai cum sa scapi de burtica doar prin sport. trebuie sa ai si un regim alimentar adecvat.

    0
    0

  • xdddd pe 21 Apr 2008, 11:39
    in 2 luni :-O

    pE BUNE? IN 2 LUNI??????? GLUMITI NU ..?

    0
    0

  • cristina pe 13 Apr 2008, 09:12
    burtica mea

    am incercat tot felul de exercitii pentru abdomen, dar rezultatele nu sunt foarte vizibile; nu reusesc sa scap de tesutul adipos de la burtica...cateodata cred ca nu voi scapa niciodata de burtica mea; mai ales cand vad la multe persoane ca au un abdomen foarte plat..ele oare cum fac?

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod