7 soluţii foarte uşoare ca să scapi de burtă

Cine nu-şi doreşte un abdomen plat, frumos conturat? Indiferent că suntem femei sau bărbaţi, cu toţii ne dorim un corp frumos şi atrăgător. Însă nu mulţi sunt cei care muncesc şi depun eforturi uimitoare în acest scop. Există soluţii şi pentru cei care nu dispun de suficientă voinţă pentru a urma un program de exerciţii sau pentru a renunţa la acele alimente care adună colăcei în jurul abdomenului. Iată 7 dintre acestea.
Cine nu-şi doreşte un abdomen plat, frumos conturat? Indiferent că suntem femei sau bărbaţi, cu toţii ne dorim un corp frumos şi atrăgător. Însă nu mulţi sunt cei care muncesc şi depun eforturi uimitoare în acest scop. Există soluţii şi pentru cei care nu dispun de suficientă voinţă pentru a urma un program de exerciţii sau pentru a renunţa la acele alimente care adună colăcei în jurul abdomenului. Iată 7 dintre acestea.

1. Lasă aparatele să facă treaba pentru tine!

Aparatele pentru electrostimulare, centurile pentru slăbit sau pentru masaj promit că topesc colăceii în doi timpi şi trei mişcări. Sunt eficiente? Cercetătorii susţin că da. În plus, nu implică nici cel mai mic efort din partea ta. Ab Tronic este unul dintre aceste aparate. Acesta funcţionează prin electrostimularea musculară. Cureaua se aşază în jurul taliei pentru a trimite impulsuri uşoare muşchilor, forţându-i să se contracte. Într-un minut vor fi realizate 400 de contracţii musculare iar necesarul zilnic de activitate este de 10 minute.  

Un alt exemplu de aparat este Relax&Tone. Acesta funcţionează prin mişcarea oscilatorie a unui accesoriu pentru masaj care oferă 2.500 de rotaţii pe minut. Acesta permite masajului să pătrundă adânc în piele şi să distrugă celulele adipoase persistente. Se foloseşte pentru zona abdominală, dar şi pentru alte zone ale corpului, contribuind prin masaj la reducerea celulitei.

2. Exerciţii simple

Nu toate exerciţiile înseamnă chin fizic. Dacă nu eşti adepta exerciţiilor epuizante, află că există şi mişcări mai uşoare care, deşi nu sunt la fel de eficiente, te pot ajuta să te păstrezi în formă. Iată unul simplu, pe care îl poţi efectua chiar în faţa televizorului. Stai întinsă pe spate, cu genunchii îndoiţi şi tălpile pe podea. Pune-ţi palmele la ceafă şi, în acelaşi timp, ridică-ţi capul, gâtul şi umerii şi întinde piciorul stâng, astfel încât să fie la 30 de cm deasupra podelei. Stai în această poziţie timp de 5 secunde. Lasă capul jos şi îndoaie genunchiul stâng şi întinde piciorul drept, ridică-ţi capul, gâtul şi umerii şi stai astfel timp de 5 secunde. Realizează 20 astfel de mişcări cu fiecare picior.

3. Apelează la tratamente profesionale!

Sunt relaxante şi eficiente. Nu numai că pot fi descrise drept adevărate surse de răsfăţ pentru noi, doamnele, dar tratamentele efectuate de profesionişti ne ajută să eliminam surplusul de grăsime inestetic. De exemplu, masajele anticelulitice sunt metode puternice şi eficiente în remodelarea ţesutului adipos, netezind zonele afectate de celulitã.

4. Creme cu efect de slăbire

Aceaste creme au efect tonifiant, reducând surplusul de ţesut adipos nedorit. Eficienţa lor creşte în combinaţie cu un program de exerciţii şi o dietă sănătoasă.

5. Multă apă pentru frumuseţe şi siluetă

Cunoaştem cu toţii rolul important pe care îl joacă apa în procesul de slăbire şi mai ales dacă este vorba de topirea grăsimii din jurul abdomenului. Corpul tău funcţionează mai bine când este perfect hidratat. În plus, apa creşte senzaşia de saţietate şi te ajută să mănânci mai puţin.

6. Fără alcool şi băuturi carbogazoase!

Fac parte dintre factorii care duc la apariţia colăceilor. Aerul din sucurile carbogazoase ajunge în stomac şi provoca senzaţie de balonare şi gaze intestinale. În plus, conţin un număr ridicat de calorii. Înlocuieşte-le cu apă!

7. Alimentaţie pentru un abdomen frumos

Consumă cât mai multe fructe şi legume pentru a beneficia de vitamine şi minerale, dar şi pentru a-ţi modela silueta. Nutriţioniştii susţin că anumite alimente te ajută să scapi de colăcei. Pentru un abdomen frumos, asigură-te că din alimentaţia ta nu lipsesc alimente precum: nucile, afinele, oţetul, fulgii de ovăz, ouăle, ananasul, uleiul de măsline, avocado.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mari pe 12 Iun 2012, 20:01
    Abdomen plat

    Salut Foarte bune sunt si exercitiile astea. Dupa 2 saptamani abdomenul se reliefeaza daca le faci constant: http://cumul.ro/exercitii-pentru-abdomen/

    3
    0

  • bella pe 31 Mar 2012, 18:43
    nu e asa cum vrem

    eu am 1,57 si 42 kg. am slabit mult, dar tot mai am burta. aveti grija atunci cand slabiti, ca nu slabiti doar de unde vreti, fetelor, burtica se duce ultima(noi am vrea prima)

    2
    2

  • angy pe 22 Apr 2011, 19:16
    mult sport

    am 1,56inaltimea si am 50 kgmie toti imi spun ca sunt prea grasa:))

    4
    4

  • Lucylle pe 13 Apr 2011, 15:06
    Cum scap de burtica?

    Am 1,75 inaltime si 65 kg, insa cu toate acestea am un pic de burtica. Dati-mi un sfat ? Cum sa scap de ea? Nu prea am timp de exercitii fizice.....

    9
    3

  • EmyBrunetzik pe 26 Mar 2011, 16:39
    cum iau putin in greutate...

    Eu am 1,65 si 52kg si as vrea sa ma ingras ink vreo 3kg dar nu pot...desi mananc seara si des...tot nu se pune....

    4
    5

  • dor pe 24 Mar 2011, 13:04
    se poate

    eu am 1,66 m, 38 ani, iar greutatea normala pt. mine este 59 kg. atat si am si nu mi-e greu sa le mentin, normal, mai variez cate 1-2 kg in plus sau minus. in ceea ce priveste articolul, sunt perfect de acord. am 3 copii si am scapat de burta si de colacei cu un aparat din ala cu vibratii, un fel de centura pe care o pui pe diferite zone, de care fac reclama la tv (nu stiu cum se cheama). totodata, merg la un salon si fac termocuverta cu creme anticelulitice. cand imi mai fac acasa masaj, efectiv simt cum se sparg capsulele de grasime sub piele, cand strang, pt. ca sunt inmuiate de creme. iar sportul te ajuta la sanatate si la modelarea vizuala a corpului - chiar daca nu slabisem nici macar 1 kg, acum cativa ani, dupa nastere, dupa ce facusem sport toti imi spuneau ca sunt mai slaba.

    5
    1

  • tatiana pe 24 Mar 2011, 10:38
    fara burta !

    am 1,76m, anul trecut cantaream 74,5kg acum, am 65,5kg ! stiti ce fac ? merg pe jos ! zilnic ! nimic altceva ! in fiecare zi, plec de acasa in herastrau si fac o tura de lac nu alerg, merg doar ceva mai ritmat si, beau foarte multa apa si ceaiuri calde dupa orice masa

    11
    0

  • a1991b pe 23 Mar 2011, 21:27
    care e greutatea normala pt 1,70 inaltime?

    eu am 1.70 inaltimea si 53 kg? toti imi spun k sunt prea slaba.

    12
    2

  • marinela pe 23 Mar 2011, 18:45
    cum sa slabesc

    am 1,68 si 70kg normal cat trebuie sa am

    7
    7

  • GAVRILOAIA GELU pe 23 Mar 2011, 13:23
    armata romana

    FOARTE INTERESANT ACESTE ARTICOLE

    10
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod