7 metode de a te energiza dimineaţa

Cu toţii avem parte de dimineţi somnoroase în care cu greu ne dezlipim de pat. Indiferent că am ieşit în oraş şi am ajuns acasă la ore târzii sau că problemele de zi cu zi ne-au ţinut treji până în zori, există soluţii prin care putem căpăta un plus de energie şi bună dispoziţie pentru întreaga zi.
1 din 8

Trezeşte-te cu melodia preferată!


Ce altceva te poate binedispune mai mult decât melodia preferată? Optează pentru un cântec energic şi... apasă Play. Te vei ridica din pat în secunda a doua şi te vei trezi dansând şi cântând. Un minunat mod de a-ţi începe ziua, nu?

MAI MULT DESPRE: alimentatie, energie, somn, mic dejun, dimineata
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • karola pe 9 Mai 2011, 22:18
    foarte bun articol

    ceva de genu fac si eu in afara de exercitii fizice, in rest asa fac si eu, si e foarte folositor, mai ales trezirea cu muzica preferata :D recomand tuturor :)

    1
    0

  • ion pe 19 Apr 2011, 10:13
    incepeti dimineata

    dragi cititori! incepeti dimineata cu rugaciunea Tatal nostru si veti vedea ce zi frumoasa si reusita veti avea pe tot parcursul zilei! bafta

    8
    2

  • Oana Marin pe 18 Apr 2011, 11:43
    mai ales cafea

    mie cea mai buna metoda de a-mi dinamiza dimineata mi se pare in continuare o ceasca de cafea buna. De aceea planuiesc sa-mi cumpar cat de curand un Nescafe dolce gusto, ca arata f misto si face si cafea buna. Si am vazut ca poti cumpara si online de pe site-ul lor Dolce-gusto.ro

    3
    0

  • Anadiana pe 18 Apr 2011, 09:19
    Cea de-a 8-a metoda Respira!

    Exercitiu de respiratie: - inspiri numarand in gand pana la 8 - tii aerul in plamani numarand in gand pana la 8 - expiri numarand in gand pana la 8 repeti asta de 8 ori La mine functioneaza perfect!!! La orice ora a zilei!!!

    1
    0

  • alina arghirescu pe 15 Apr 2011, 13:40
    da ,ar fi mai multe !

    SCUZE PENTRU SCRIS DAR NU SE MAI VEDEA NIMIC CARTEA LUI ERIK PEARL=RECONECTAREA = SI MEDICINA SUFLETULUI,MINTII SI TRUPULUI SCRIS DE DR, ZHI GANG SHA CREDETI IN PUTEREA VOASTRA ENERGETICA SI EA VA DESCHIDE ORIZONTURI NEBANUITE, eu fiind mai pamnanteana nu am crezut dar am primit sfaturile necesare incat,pot spune ca nu mai am modificari in maduva! A INGADUIT DUMNEZEU !

    2
    0

  • alina arghirescu pe 15 Apr 2011, 13:36
    da ,ar fi mai multe !

    va scriu plina de bucurie,am primit vesti bune de la fundeni,iar ca un dar ,va scriu si eu cam ce m-a ajutat de ani buni,iar in urma cu doi ani,maduva mea m-a facut aproape sa imi scriu testamentul.... am plans o saptamana,dar am trecut la treaba,pentru ca nu voiam sa vina =alta = in munca mea si eu sa ma uit de ACOLO neputincioasa ... cu un oarecare bagaj de cunostinte,cartea RECONECTAREA a lui ERIK oearl,cu rugaciune si merditatie am lucrat cu celulele,dupa metoda chneszuluoiilor, cartea -minte trup si suflet,iar dimineata ma scukam cu DUMNEZEU si na culcam cu ingerii !

    2
    1

  • eva88 pe 15 Apr 2011, 11:06
    muzica

    Eu dimineata escult muzica light ei revin foarte repede.

    3
    0

  • hypatia pe 15 Apr 2011, 09:48
    Trezire garantata

    Obisnuiti-va sa puneti mancare pentru pasarele pe pervazul geamului de la dormitor. Pasarelele isi vor face un obicei sa caute micul dejun pe pervaz si daca nu il gasesc, fac un taraboi care scoala si mortii din somn. Pe mine ma trezesc pasarelele, indiferent cat de obosita sunt, o data cuivirea zorilor. Graurii sunt cei mai galagiosi, dar stiu sa cante si foarte frumos, dupa ce se satura!

    8
    0

  • Iulia pe 15 Apr 2011, 08:43
    Si cafea

    Cafeaua intra in ritualul de dimineata la mine. Nu am nevoie de ea sa ma trezesc, dar gustul ei imi indulceste diminetile. De cand a inceput si campania nescafe cu mini-ul si garsoniera cred ca beau cafea chiar mai des. :))

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod