6 exerciţii ca să ai abdomenul tonifiat până la Crăciun

Descoperă cele mai eficiente mişcări pe care dacă le execuţi în fiecare zi obţii rezultate vizibile într-un timp destul de scurt.

Dacă lucrezi abdomenul în fiecare zi vei constata efectele vizibile într-un timp destul de scurt. Trebuie doar să cunoşti cele mai bune exerciţii pentru a lucra toţi muşchii abdominali pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Există o mulţime de exerciţii pentru abdomen pe care trebuie să le execuţi corect şi din care poţi să alegi pentru a te antrena în fiecare dimineaţă.

Acestea sunt cele mai eficiente "trucuri" care te ajută să ai un abdomen de invidiat. Alimentaţia joacă şi ea un rol important, de aceea trebuie să ştii care sunt cele mai bune alimente care te ajută să ai abdomenul plat, potrivit celebrului Dr. Oz:

Merele
Sunt potrivite pentru gustarea dintre masa de prânz şi cină, potrivit specialistului. Deoarece sunt bogate în pectină, merele reduc absorbţia zahărului în sânge, precum şi a caloriilor după masă.

Fasolea boabe
Conţine amidon rezistent ceea ce înseamnă că jumătate din caloriile consumate nu pot fi absorbite, susţine Dr.
Oz.

Avocado
Conţine grăsimi mononesaturate care sunt o sursă de energie şi stimulează arderea caloriilor.

Oţetul
Dr. Oz recomandă oţetul deoarece încetineşte absorbţia carbohidraţilor şi împiedică fluctuaţiile glicemiei în sânge.

Ceaiul de fenicul
Dr. Oz recomandă ceaiul de fenicul seara, înainte de culcare, deoarece are proprietăţi curative şi reduce pofta de mâncare dimineaţa la prima oră.

Scorţişoara
Scade nivelul zahărului în sânge şi stimulează arderea grăsimilor.
Foloseşte-o în cafea, terci de ovăz sau diverse tocăniţe.

După ce te asiguri că respecţi un regim alimentar corect, iată şase exerciţii eficiente recomandate de specialiştii de la publicaţia The Huffington Post. Trebuie să le faci zilnic şi în seturi de câte 10-15 exerciţii, în funcţie de rezistenţa fiecăruia.

Credit foto: Huffington Post

1 din 7

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod