5 sfaturi ca să scapi de grăsimea de pe coapse

Picioare sexy, aşa cum îţi doreşti
Nu mai suporţi grăsimea care se aşază pe coapse? Ai încercat să respecţi câteva reguli care funcţionează şi îţi subţiază coapsele?

Pe coapse, abdomen, fese, braţe - grăsimea nu iartă nicio părticică a corpului, iar odată instalată îţi este foarte greu să mai scapi de ea. Dar, nu imposibil! Ai nevoie de câteva sugestii utile pentru a-ţi face un plan de atac bine pus la punct pe care să-l urmezi o perioadă mai lungă de timp. Să ne apucăm de treabă!

1. Nici să nu te gândeşti la dietele drastice!

Ia-ţi gândul dacă în disperare de cauză ţi-a trecut prin minte să urmezi un regim de slăbire care presupun înfometarea.
 

2. Limitează consumul de alcool!

Cele mai multe băuturi pe care le alegi au un conţinut ridicat de calorii care se adaugă aportului caloric din ziua respectivă. Să nu mai pomenim de faptul că un consum exagerat de alcool te va lăsa fără energia necesară pentru exerciţiile fizice atât de importante pentru siluetă.

3. Ai grijă ce mănânci!

Te gândeşti că iar se învârt toate relele în jurul alimentaţie, dar ... cam da, alimentaţia proastă are un rol deosebit de negativ asupra întregului organism, afectând atât aspectul fizic, cât şi sănătatea. De aceea, trebuie să respecţi anumite reguli alimentare care te vor răsplăti pe termen lung cu o siluetă de invidiat şi o sănătate de fier:
  • renunţă sau încearcă măcar să reduci consumul de sucuri carbogazoase, bomboane, prăjituri, chips-uri şi alte produse industriale
  • limitează consumul de carbohidraţi procesaţi pe bază de zahăr alb sau făină albă, deoarece pot să favorizeze depunerea grăsimilor
  • alege să prepari alimentele la cuptor, pe grătar, în vasul cu aburi sau în apă fiartă în defavoarea prăjelilor
  • alege legumele, fructele, seminţele şi nucile crude,
  • mănâncă porţii mici, din 3 în 3 ore ca să nu simţi o senzaţie acută de foame
  • bea cât mai multă apă plată.

4. Masajul anticelulitic poate să te ajute

Masajul anticelulitic trebuie efectuat de o persoană cu pregătire specializată. Este promovată ideea că masajul anticelulititc este eficient atunci când are drept consecinţă apariţia vânătăilor în zonele masate. Este o concepţie total greşită, potrivit medicului dermatolog Andra Cristea. Specialistul argumentează că vânătăile apar prin lezarea vaselor mici aflate imediat sub piele. Un masaj anticelulitic realizat corect va diminua grăsimea de pe coapse, însă nu prin "strivirea" celulelor grase, ci prin reactivarea circulaţiei saguine.

5. Sportul este sfânt!

Ştiu că mai sari peste şedinţele de mişcare şi te prefaci că nu este nicio problemă dacă le faci mâine sau poimâine. Şi apoi te dai iar lovită şi veşnic obosită, şi iar le amâni. Şi uite aşa ai intrat într-un cerc vicios, din care trebuie neapărat să ieţi dacă îţi doreşti cu adevărat să scapi de grăsimea de pe coapse şi să arăţi bestial de sărbătorile care se apropie. Sigur ştii câteva exerciţii eficiente pentru coapse sau măcar să foloseşti bicicleta de cameră şi tot rezolvi multe. Ca să nu mai nicio scuză, iată un set de exerciţii Pilates pentru coapse pe care îl poţi efectua în timp ce urmăreşti filmuleţul. Sunt uşor de făcut, te vor relaxa şi vei observa efectele benefice asupra musculaturii coapselor după ce vei repeta exerciţiile măcar de 3-4 ori pe săptămână.

 

Să începem antrenamentul!

 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rodiana7 pe 27 Iun 2011, 00:29
    si unde-s exercitiile ????

    nu mai functioneaza video asta . please puneti unul !!!

    6
    0

  • Laura pe 15 Nov 2010, 18:57
    ptr elena

    Elena,nu este nevoie de nicio traducere in romana,ce auzi spunand este de fapt ceea ce se intampla...trebuie doar sa te uiti la ele si ...spor la treaba.

    0
    0

  • elena pe 14 Nov 2010, 17:30
    traducere,va rog...

    hm,am 40 ani si nu am facut decat rusa si franceza la sc,se poate in romana,o traducere ceva? multumesc oricum...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod