5 obiceiuri sănătoase care te ajută să te trezeşti veselă

Bea apă la temperatura camerei imediat după ce te-ai trezit. Acest lucru va stimula sistemul digestiv şi va conferi mai multă energie.
Te-ai săturat să te trezeşti în fiecare dimineaţă total lipsită de energie şi chef? Nu eşti singura, deoarece foarte multe persoane se confruntă cu această problemă, în special în sezonul rece. Dar, există câteva trucuri la care poţi să apelezi pentru a scăpa de această senzaţie şi să fii veselă şi plină de energie din bună dimineaţă.

1. Nu mai amâna alarma de la telefon


Pune alarma la ora la care vrei să te trezeşti, iar dimineaţa nu o amâna. Este foarte important să închizi alarma şi să te dai jos din pat chiar dacă simţi că îţi este greu să ieşi de la căldură şi simţi că nu te poţi trezi.
Specialiştii susţin că procesul de trezire este mult mai rapid dacă te dai jos din pat imediat după ce sună alarma, decât dacă amâni la nesfârşit momentul.


2. Începe ziua cu apă plată la temperatura camerei


Pune seara o sticlă cu apă plată lângă pat pentru a o avea la îndemână de îndată ce te trezeşti. Stai pe marginea patului şi bea încet din apă, deoarece acest lucru va stimula sistemul digestiv şi vei fi mai energică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod