mic dejun

5 obiceiuri matinale care te îngrașă

Ai întotdeauna grijă să nu te lași ispitită de fast food și dulciuri și încerci să faci sport regulat, dar, cu toate acestea, continui să iei în greutate? Într-adevăr, metabolismul te-ar putea împiedica să slăbești, dar și ritualul tău de dimineață ar putea fi de vină. Modul în care îți începi ziua are efecte atât asupra stării tale de spirit, cât și asupra greutății.
Iată 5 obiceiuri matinale pe care trebuie să le eviți, potrivit doer.ro! Scapă de ele cât mai repede și poți să spui adio kilogramelor în plus.

Dormi prea mult


Atunci când nu te dormi suficient, organismul tău produce cortizol, cunoscut și sub denumirea de hormonul stresului, care crește apetitul și favorizează îngrășarea. Situația nu este roz nici la polul opus.

Dacă obișnuiești să dormi mai mult de 10 ore pe noapte, apar dereglări ale ritmului cardiac, iar greutatea va fi afectată.
Nu este de mirare faptul că medicii recomandă între 7 și 9 ore de somn pe noapte, asta în cazul adulților.

Obișnuiești să ții draperiile trase


Îți începi ziua pe întuneric? Scapă de acest obicei și formează-ți unul nou. Imediat ce te trezești, trage draperiile sau orice altceva oprește lumina soarelui să intre în cameră. Lumina soarelui de dimineață îți accelerează metabolismul și ajută organismul să iasă din starea de amorțire. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod