slabit

5 greșeli majore pe care le faci când vrei să slăbești, conform antrenorilor de fitness

Nu ești 100% mulțumită de aspectul tău fizic sau de starea ta de sănătate, așa că ți-ai propus să elimini câteva kilograme. Ai început să mănânci mai sănătos și să faci sport, însă parcă nimic nu funcționează.

Daca te regasesti in situatia de mai sus, te intelegem perfect. Entuziasmul de la inceput este mare, insa la fel de mare este si dezamagirea ce apare pe parcurs, cand vezi ca nimic din ce faci nu da rezultatele la care sperai.

Daca incerci sa slabesti si simti ca nimic nu te ajuta sa vezi progrese, s-ar putea sa faci cateva greseli ce te tin pe loc. Antrenorii de fitness vad aceste erori in fiecare zi si sunt gata sa iti explice unde gresesti si de ce.
Ce greseli faci cand vrei sa slabesti? Antrenorii de fitness iti explica!

1.
Incerci sa slabesti doar in anumite zone


Multe programe de fitness transmit mesaje precum „obtine o talie subtire” sau „scapa de grasimea de pe coapse”. In realitate, nu poti slabi doar intr-o anumita zona a corpului. Scaderea in greutate se face treptat, iar tot organismul ia parte la acest proces. Unele persoane slabesc mai repede in zona taliei, a bratelor, a picioarelor sau a abdomenului. Aceste aspecte tin de trasaturile fiecaruia!

Asadar, abordeaza transformarea ca pe un tot unitar.

Daca vrei sa te concentrezi pe o anumita zona, poti face mai multe exercitii pentru aceasta. Totusi, tine minte ca daca vei face doar exercitii pentru abdomen si nu vei face nicio alta schimbare, rezultatele nu vor aparea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod