5 exerciţii pentru braţe tonifiate pe care le poate face oricine

Dacă vrei să ai braţe mai tonifiate şi puternice, trebuie să faci cu regularitate aceste exerciţii simple şi rapide. Rezultatele nu vor întârzia să apară!

Pentru început poate să fie foarte dificil să faci până şi o flotare, însă nu trebuie să renunţi atît de uşor, ci să continui să faci aceste exerciţii pe care le poate face oricine. Nu contează numărul repetărilor, ci modul în care le efectuezi, astfel încât să lucrezi toţi muşchii braţelor. Chiar dacă poţi să execuţi corect 5 sau 10 repetări ale unui exerciţiu trebuie să fii mulţumită de faptul că ai reuşit să faci cu regularitate acest antrenament.

Este de preferat să faci aceste exerciţii zilnic sau măcar de 3-4 ori pe săptămână, iar cu cât vei observa că ai mai multă forţă vei dori singură să măreşti frecvenţa lor, precum şi numărul repetărilor.


Pentru început este foarte important să incluzi acest set de exerciţii pentru braţe în rutina ta şi să te asiguri că le repeţi de câteva ori pe săptămână, chiar dacă nu reuşeşti să faci multe repetări.

Apucă-te de aceste 5 exerciţii pentru braţe dacă vrei să lucrezi muşchii şi să-i tonifiezi:
1 din 6

Exerciţiul nr. 1

Acesta este unul dintre cele mai bune exerciţii pentru tricepşi pe care îl poţi face oriunde, fie că foloseşti un scaun, o bancă sau o canapea pentru a sprijini mâinile.

Sprijină mâinile pe scaun, îndoaie picioarele la 90 de grade, iar din această poziţie ridică şi coboară trunchiul, având grijă să menţii spatele drept. Astfel vei lucra braţele cu ajutorul propriei greutăţi, fără să ai nevoie de alte accesorii.

Se execută 10-15 repetări, asigurându-te că inspiri pe coborâre şi expiri pe ridicare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod