5 exerciții pe care e bine să le faci dimineața ca să te simți mai flexibilă- VIDEO


Aceste mișcări făcute în fiecare dimineață îți măresc flexibilitatea și te ajută să nu te mai simți înțepenită. Include aceste exerciții în rutina ta zilnică!
Nu îți dai seama de beneficiile pe care le aduce sportul făcut cu regularitate, dar odată ce le simți pe propria piele te asigur că nu vei mai dori să te oprești. Este foarte greu să te trezești mai devreme dimineața și să-ți găsești energia necesară să faci mișcare, însă dacă faci asta o perioadă, acest lucru îți va intra în obișnuință. Știu că îți este deosebit de greu să te ridici din pat ca să faci sport, dar uneori cea mai bună soluție este cea în care nu te gândești la ce ai de făcut, ci te ridici pur și simplu, apucându-te direct de mișcare. 

Știi că nu degeaba spun numeroși specialiști că mișcarea este cea mai bună metodă ca să te trezești de-a binelea dimineața, nicidecum cafeaua. După primele minute de exerciții, indiferent de activitatea pe care o preferi, vei începe să simți acest lucru. 


Cum te anunță corpul că are nevoie de mișcare?


Începi să-ți simți corpul tot mai rigid, ai constant dureri în zona lombară și începi să gâfâi după câteva scări urcate? Ar trebui să fie suficient ca să conștientizăm că aceste sunt semnalele de alarmă pe care ți le transmite corpul tău.
Nu uiți să-l hrănești (ar fi de preferat cu alimente sănătoase), dar uiți să-l miști și să-i lucrezi fiecare mușchi. De ce? Poate din comoditate sau poate din lipsă de timp. 
 
Citește și: Aceste 6 exerciții te ajută să obții un abdomen plat în scurt timp

Fiecare persoană are o flexibilitate din naștere, de aceea copiii fac cu atâta ușurință sfoara sau îți duc picioarele după cap. Însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă, flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor încep să se piardă.
Și lucrurile degenerează și mai mult în cazul în care ai un job la care petreci mult timp pe scaun. 

Rigiditatea crescută, senzația de molșeală, lipsa energiei și durerile își faci simțită prezența în diverse zone ale corpului sunt motive suficiente ca să te motiveze să-ți miști corpul. Începe cu aceste 5 exerciții pe care e bine să le faci dimineața ca să îți mărești încet flexibilitatea și să scapi de durere:

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;