5 exerciții de slăbit pentru fese, coapse și gambe

Ca să mărești dificultatea exercițiilor trebuie să folosești greutățile pentru glezne. Aceste exerciții de slăbit tonifiază musculatura și și stimulează arderea grăsimilor.

Exercițiile pentru picioare sunt mult mai eficiente atunci când sunt realizate cu greutăți la glezne. Dacă ești deja antrenată și simți că faci foarte ușor exercițiile obișnuite pentru picioare, atunci este recomandat să mărești gradul lor de dificultate, adăugând la glezne greutăți pe care le găsești la magazinele sportive. 

În plus, astfel te asiguri că ai un antrenament diversificat care lucrează toate grupele de mușchi și te ajută să slăbești și să tonifiezi corpul. 

Iată ce exerciții de slăbit pentru fese, coapse și gambe este recomandat să faci în fiecare zi:

1 din 6

Exercițiul nr. 1

Mărește gradual numărul kilogramelor de la greutățile pentru glezne, însă pentru început încearcă să faci cu un kilogram la fiecare picior, dacă te simți confortabil.

1. Din poziția srprijin pe genunchi și antebrațe, cu degetele de la mâini împreunate pentru o stabilitate mai mare se aduce genunchiul stâng la piept, după care se întinde piciorul către tavan.

2. Se repetă mișcarea de mai multe ori pe același picior, după care se schimbă piciorul.

3. Este foarte important să menții abdomenul încordat pe durata exercițiului, deoarece vei simți o stabilitate mai mare. De asemenea, picioarele vor fi în permanență încordate. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod