5 exerciţii care nu te ajută să slăbeşti dacă le faci greşit

Faci frecvent exerciţii fizice, însă nu eşti deloc atentă la modul în care le execuţi? Probabil că acesta este şi motivul principal pentru care nu reuşeşti să slăbeşti!


Este mai important să faci corect câteva exerciţii fizice decât să măreşti numărul repetărilor şi să nu mai fii deloc atentă la modul în care execuţi mişcările! Un exerciţiu efectuat corect va da rezultatele dorite, astfel că trebuie să ai mare grijă la mişcările pe care le faci. Este mult mai bine să faci mai puţine abdomene şi genuflexiuni, însă efectuate corect, decât să măreşti inutil numărul de repetări şi să nu acorzi atenţie modului de execuţie.


De asemenea, unele exerciţii efectuate cu greutăţi nu vor face decât să mărească masa musculară şi să accentueze mai mult zonele cu probleme, astfel că este foarte important să nu le faci atunci când vrei să slăbeşti.

Dacă faci corect aceste exerciţii fizice vei reuşi să slăbeşti! Iată ce trebuie să faci şi ce greşeli este bine să eviţi:

1 din 6

Exercițiul nr. 1

Genuflexiunile se numără printre cele mai eficiente exerciţii pentru posterior şi coapse. Însă, atunci când ai surplus de grăsime şi muşchii sunt înconjuraţi de depozite de grăsime, acesti exerciţiu nu va face decât să mărească şi mai mult aceste zone ale corpului. Cu atât mai mult cu cât alegi să foloseşti greutăţi atunci când efectuezi genuflexiunile.

Cea mai bună soluţie este aceea de a face genuflexiunile fără greutăţi, în 4-5 seturi de câte 20-30 de repetări, cu pauze nu mai mari de 30-40 de secunde între ele.
MAI MULT DESPRE: sport, slabit, exercitii
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod