Fii frumoasă şi după 40 de ani! Expertul în fitness Simona Brâncuşi te ajută cu o carte

”Având foarte multă energie, părinții m-au îndrumat la 6 ani către sportul de performanță. Odată intrată în sala de gimnastică, am iubit acest sport așa că am renunțat la joacă și m-am apucat de antrenamente. Mi-am dorit să fac acest gen de sport și apoi să fac din aceasta o meserie”.

Simona Brâncuşi este un antrenor de fitness cu vastă experienţă. A decis să scrie o carte care să vină în ajutorul femeilor care au trecut de 40 de ani şi care îşi doresc să rămână în formă. A conceput volumul ”Ali şi cei 40 de ani” ca pe o discuţie cu o fostă colegă de şcoală obsedată să arate bine. Din acest dialog apar informaţii şi metode pentru menţinerea siluetei.

Fragment din carte

Zilele trecute m-am întâlnit întâmplător cu Ali, de fapt aceasta era porecla pe care i-o dădusem încă din liceu. O tachinam mereu cu numele luat din ”Ali Baba şi cei 40 de hoţi” fiindcp în geanta ei de sport găseai oricând o sumedenie de flecuşteţe.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aurelia pe 12 Oct 2014, 17:09
    Raspuns

    Dupa cate stiu eu are mai putin ani , vre-o 55, si arata ca in poze, ma duc la cursurile ei. Daca citea-i cartea ? vede-ai ca nu e trasa la xerox, e chiar alceva.

    15
    0

  • bob pe 20 Sep 2014, 07:51
    bravo!

    Duduia arata remarcabil (daca foto sunt recente,adica la 57 de ani..) In rest...nimic nou,inca o carte trasa la xerox..

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod