Riscul pastilelor de slabit

As vrea sa stiu adevarul despre pastilele de slabit. Cat de mare este riscul pe care il implica folosirea acestora?

Lygia Alexandrescu, Lector univ. Drd. - Facultatea de Educatie Fizica si Sport, USH, consultant nutritie - centrul de slabire si consultanta nutritionala "Natural Silhouette" (Tel: 021.650.46.50; 0721.091.762 sau email info@silueta-naturala.ro), raspunde:

Medicamentele pentru slabit reprezinta o atractie pentru multe persoane, in special pentru femei, in dorinta lor de a-si suprima pofta de mancare exacerbata sau de a obtine un efect laxativ.
Atat timp cat aceste medicamente sunt administrate sub directa observatie medicala, nu exista nici un fel de risc. Altfel, folosirea permanenta a acestor medicamente creeaza dependenta, duce la dereglari de metabolism, tulburari de ritm cardiac si afective, edeme, etc.

Medicamentele de slabit aparute pe piata se descriu ca si consumatori de grasime, insa aceste produse pot contine efedrina si pseudo-efedrina, care au potentiale efecte negative asupra sistemului nervos central si a celui cardiac.
Aceste suplimente nu reduc greutatea intr-un mod sanatos, nu sunt o metoda sigura si eficienta de mentinere a greutatii si pot provoca chiar cresteri in greutate. Ca si efecte secundare ale administrarii fara prescriptie medicala a unor medicamente de sinteza antiadipoase se pot aminti: aritmii, cresterea tensiunii arteriale, depresie, nervozitate, atac de panica, etc.

Parerea medicului este singura in masura sa recomande sau nu administrarea acestui tip de medicatie. Este stiut faptul ca dietele fade, neechilibrate, suplimentele nerecomandate medical si alte metode de pierdere a greutatii pe perioade scurte sunt de evitat.
Cea mai buna metoda de pierdere a excesului ponderal si de mentinere a unei greutati sanatoase este aceea de a urma o dieta echilibrata, controlata, care sa imprime si imbunatatirea obiceiurilor alimentare, precum si exercitiul fizic zilnic.
 

Comentariile 351-400 din 549

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Angela pe 7 Iun 2010, 16:52
    pastile de slabit

    asi dori sa stiu daca sunt riscante pastile-le de slabit? am 37 de ani am 1,58 inaltime si 93 de kg sunt obeza,am nevoie de indrumare si de sfaturi in legatura cu pastile-le de slabit nu ma mai suport.... Multumesc si astept indrumari

    1
    0

  • dyanaa03 pe 7 Iun 2010, 14:26
    sunt bune pastilele de slabit cidru100???

    am vzt in ziar si era o publicitate destul de atractiva..as vrea sa stiu daca sunt bune...

    1
    0

  • glxrose pe 31 Mai 2010, 12:13
    vreau sa slabesc cu dieta naturala nu cu pastile.

    buna sant mihaela ami doresc enorm de mult sa slabesc am 1/65si kg 80 datimi si mie un sfat va rog frumos.Miam luat bicicleta medicinala fac sport pe ia regulamentar dar degeaba la pastile nas decurge daca aveti placerea sa ma ajutati puteti intra pe adresa de imei glxrose@yahoo.com va doresc o zi cat mai placuta va multumesc .Mihaela

    1
    0

  • mihaela pe 30 Mai 2010, 22:45
    superslim

    buna alexandra.... imi poti spune si mie te rog d eunde ti-ai procurt pastilele superslim???ca eu nu ammai gasit in farmacii...si le-am comandat pe un site dar nu au niciun efect....ast un rasp de l tn te rog mult....da-mi un add...la menutza_2005

    1
    0

  • mihaela pe 23 Mai 2010, 21:17
    tomato plant

    buna. va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva daca sunt bune pastilele tomato.as dori tare mult sa slabesc am mai luat ceva si nu a dat rezultate.va rog frumos astept un raspuns

    1
    0

  • lucia pe 10 Mai 2010, 08:48
    slim$fit

    buna fetelor ma alatur si eu celor care lupta cu kg in plus -am facut sport acum multi ani mentionez ca acum am 26 ani,1.70 si 85 kg ffff mult si deja nu mai stiu ce sa fac -in vara anului trecut am luat capsula de slabit de la arpfarm ce pot sa zic?ca am slabit km 12 kg in 2 luni bineinteles si cu ceva sport -am laut si anul asta si nimic intr o luna am slabit 1 kg ...dejamagire totala.....acum am citit pe net de niste pastile slim$fit dar nici nu mai stiu ce sa mai cred...partea aiurea e ca in august am nunta....si tare mi ar placea sa ajung makr la 70kg:) -stiu ca multe o sa ziceti...sport mancat sanatos ....dar cand ajungi sa lucrezi 10 ore aproapre zilnic....e cam greu...abia mai am timp sa dorm... -va rog sa imi dat ce sfaturi puteti.. -va pup pe toate si la cat mai putine kg:)

    1
    0

  • rod pe 22 Apr 2010, 09:57
    slim ball

    Dragele mele, nu faceti prostia cu pastilele.Nu se stie cum reactioneaza fiecare organism dar dupa parerea mea nici o pastila de slabit nu este buna.Are efecte daca nu atunci in perioadele urmatoare sigur va avea.Eu am facut o prostie cu slim ball.Am fost incantata ca umple stomacul si nu mai simt acea pofta de mancare destul de mare.E adevarat ca mi-a suprimat pofta de mancare si mi-a umplut stomacul dar a avut alte efecte:mi-a crescut tensiunea,imi pacaneau urechile si ma simteam rau, stare de voma, la servici nu m-am putut concentra, nu am avut acea vioiciune mentala care ma caracterizeaza, a inceput sa ma doara capul pentru ca organismul si-a dat seama ca este o falsa senzatie de indestulare, am avut vertij si ameteala, parca nu mai eram eu.Va inchipuiti ca gelul acela abia a doua zi s-a eliminat din organism.Bine ca nu am mai luat la pranz si seara cum scria pe cutie.Cred ca ma duceam direct la spital.Toata dupa amiaza am zacut cu fluctuatie de tensiune.Dupa ce am ajuns acasa de la servici am zis sa mananc o ciorbita de legume pe care o aveam facuta.Fetelor m-am umflat in abdomen de ziceai ca o sa pocnesc si nu am mancat decat un polonic.Si orice lichid as fi baut incepeam iar cu tensiunea.Am zis ca daca nu ma duc la spital acum in viata mea nu mai imi trebuie nici o pastila de slabit.Mai bine ma lupt cu foamea si imi organizez mese mai mici pe tot parcursul zilei.Eram disperata ca daca gelul acela nu se elimina ce ma faceam eu? Nu puteam spune la nimeni ce prostie am facut.Pot sa va spun ca pe unde a trecut gelul acela nu a fost deloc bine: m-a durut stomacul si intestinele si a doua zi dimineata.Ziceai ca sunt o rana.Abia a doua zi de dimineata nu am mai avut probleme cu tensiunea si in general ma simteam destul de bine.Fetelor nu cred ca trebuie sa va sacrificati organismul ci cred ca cine are intra-devar reale probleme cu greutatea trebuie sa mearga in primul rand la medic.Succes fetelor!

    1
    0

  • ben pe 15 Apr 2010, 18:27
    AMBITIE

    va pot spune din propie experienta cum am slabit 25 kg cu lygia alexandrescu. doar mancand sanatos fara grasimi,prajeli,dulciuri. doar respectand un program de masa regulat. Incerati sa mergeti la cabinetul ei si vb.dupa. Nu ii fac reclama doar ca am avut ambitie si am slabit 25 kg. in 5 luni. Totul doar sa ai AMBITIE. SUCCES.

    1
    0

  • cristi pe 13 Apr 2010, 11:30
    tomato plants

    eu am avut 116kg si dupa 3 saptamani de folosire 110 deci 6 kg aprox... , is ok nu prea mai am pofta de dulciuri is mai ok decat superslim cu care am slabit 10 kg in 3 luni cam dar aveau ceva efecte secundare transpiratie agitatie constanta tensiunea marita etc... deci un punct bun la tomato plants...

    1
    0

  • fallen pe 8 Apr 2010, 19:43
    superslim

    Pastilele astea sunt o mare prostie. Da, intr-adevar..slabesti de la ele. Le-am incercat prin 2008. Am luat o luna de zile si intr-adevar si-au facut efectul. Ajunsesem la 49 de kg, la 1.66. Erau zile cand nu mancam nimic doar pentru ca nu simteam nevoia sa mananc ceva..doar apa si atat. Dupa ce s-a terminat cutia am zis sa iau o pauza si n-am mai cumparat. Efectul a mai tinut vreo saptamana si ceva, apoi a revenit senzatia de foame. In plus m-am trezit cu o iritatie pe piele de toata frumusetea de nu mai stiam ce creme sa folosesc si ce medicamente. Asta a tinut ceva vreme, ca ajunsesem sa ma simt ca o ciudata la halu-n care se vedea. Cel putin in momentul in care ma duceam sa fac baie ma apuca plansul cand vedeam in ce hal arata pielea mea.Cicatricile..au ramas mult timp. Deabea anul asta cred ca pot sa incep sa port fuste scurte fara dresuri opace, pielea e deja vindecata complet, mai ales pe picioare unde a fost cel mai rau. Insa asta nu a fost tot. Am de cand eram mica o aritmie extrasistolica, nu-mi mai facuse probleme indiferent de cat efort faceam. Eh..pana la pastilele-minune. Iesisem intr-o seara cu niste prieteni si-am baut si vreo 2 pahare cu vin. Mare prostie. A doua zi la munca mi s-a facut rau, a inceput brusc sa-mi bata inima foarte tare si foarte repede, simteam ca mai are un pic si explodeaza. Deja incepuse sa ma doara si pieptul, nu mai puteam sa respir, nu puteam sa stau nici in picioare, simteam ca ma sufoc si durerea din piept devenise deja insuportabila. Am avut noroc cu colega c-a fost la birou si m-a ajutat sa ma intind un pic, mi-a adus si 2 calmante sa ma linistesc. Dupa aceea imi venea sa vomit la cea mai mica miscare. Chiar si daca incercam sa vorbesc, cum incordam un pic abdomentul..aparea senzatia de voma. A trecut deja mai bine de un an jumate de-atunci..si aritmiile inca persista. Stau la calculator si simt cum incepe sa-mi bata inima cu putere din senin, de parca numai ce am terminat de dat proba la alergat viteza. Bate asa cateva secunde..si revine la normal. De insomnii, hiperactivitate si altele de genu' nu mai zic. Au fost prezente tot timpul cat am luat pastilele si ceva vreme dupa. Nu sunt multumita de felul in care arat, sunt aspecte care se pot imbunatati, dar prostia de a lua pastile minune pe care le lauda toata lumea, umplute pana la refuz cu amfetamine si cine mai stie ce alte droguri..asta n-o s-o mai fac niciodata. Nu cred ca in ziua de azi conteaza chiar atat de mult sa fim fotomodele..cu ce pret? Sa ne distrugem sanatatea? Asta in cazul in care mai apucam sa ne-o vedem distrusa. Mai bine cu cateva kilograme in plus, care se pot masca foarte usor cu niste haine bine aranjate..decat sa-mi distrug sanatatea cu buna stiinta si pentru totdeauna.

    1
    0

  • flavia pe 6 Apr 2010, 15:33
    pastila de slabit

    am luat si eu vreo 3 luni pastila asta si nu pot sa spun ca sunt dezamagita dar nici foarte incantata.....singurul lucru care practic il face pastila asta este sa imi taie pofta de mancare, de care nu duc lipsa niciodata:P e foarte bun din punctul asta de vedere...in rest nimik impresionant gen 7 kg pe sapt....si referitor la ameteli, greturi si restul simptomelor pot sa spun ca nu am avut-o pe nici una dintre ele.....e adevarat ca matusa mea care a luat si ea a intrerup dupa o sapt fiindca nu se putea ridica din pat. deci difera la fiecare asha ca daca doriti sa nu mai aveti asha pofta de mancare sunt perfecte(chiar mananc doar fiindca sunt constienta ca trebuie sa mananc la ora respectiva pentru ca nu vreau sa imi ``stric`` somacul) dar sa nu asteptati miracole cand va urcati pe cantar

    2
    0

  • ela pe 30 Mar 2010, 20:15
    ecofit

    am slabit cu ecofit rapid9kg,este si natural si romanesc...eu eram contra pastilelor de slabit,am avut multe rude care au patit-o cu chinazariile,insa pe mine m-a atras faptul ca ecofit e romanesc facut de laboratoarele medica si ca e natural

    2
    0

  • lara_cazan pe 29 Mar 2010, 11:52
    tomato plant weight loss

    As vrea sa stiu daca a luat cineva aceste pastile si cat a slabit cu ele....

    2
    0

  • cameliachivereanu pe 26 Mar 2010, 16:26
    slabire

    salutare,fetelor! as vrea sa va întreb despre slim ball - cât sunt de bune aceste pastile? si...ce revers?

    1
    0

  • alina pe 26 Mar 2010, 08:38
    ..

    Si eu ma lupt cu kg in plus. Am incercat dieta cu ciorba de varza timp in care faceam zilnic si fitness. Dupa o luna am reusit sa dau jos un singur kg. Atat doar ca mi-a crescut masa musculara si acum par mai mare decat eram.. Nu recomand sportul in curele de slabire.

    1
    1

  • miki_2_you pe 21 Mar 2010, 14:05
    cat costa

    cat costa o consultatie la nutritionista ligia alexandrescu??????

    1
    0

  • veronica pe 17 Mar 2010, 23:59
    da e bun sanye

    e foarte bun ceaiul asta am luat si eu dar de la farmacie e natural, si e santos si bun la gust nui nici prea scum in jur de 20 lei

    1
    0

  • alexandra pe 17 Mar 2010, 18:32
    buna

    am luat si eu super slim si pot spune k sunt foarte multumita....am slabit intr-o luna 7 kg si momentan mi-e ff bine adik nu m-am ingrasat deloc si am vreo 2 luni de cand le-am terminat!!

    1
    0

  • Laura_Calin pe 14 Mar 2010, 17:02
    pastile chinezesti

    In vara anului trecut mi-a recomandat o prietena niste pastile de slabit,care la ea avusesera un efect fenomenal.Imi doream enorm sa slabesc 5-8 kg(aveam 1.72 si 61kg) , asa ca le-am incercat. Le-am luat timp de o saptamana, insa noptile nu puteam dormi deloc si am renuntat la ele.Am slabit intr-adevar cam 2-3 kg,insa acest lucru s-a datorat doar faptului ca nu mancam.Ti se recomanda sa bei minim 2 litri de apa pe zi,dar nu pt detoxifierea organismului,ci pt ca amestecul apa+pastila sa iti dea o senzatia de satietate. La cateva luni dupa, am incercat iar. De aceasta data, si pe fond nervos, am slabit aprox 9 kg in 2 saptamani, doar ca am inceput sa am probleme serioase cu inima:trepidatii,dureri, probleme respiratorii si...depresii. Am renuntat iar, cu atat mai mult cu cat ma indoiam ca slabitul s-a datorat pastilelor, ci mai degraba problemelor si stresului in care ma aflam. Inconstienta insa nu are limite, asa ca acum o luna am inceput sa le iau din nou.Aceleasi probleme cu inima, doar ca acum mi s-au accentuat depresiile.Plangeam si orice,nu aveam motive sa zambesc si simteam ca incep sa o iau razna! Atunci am simtit ca trebuie sa incetez. Am renuntat la ele de cateva zile. In primele 2 zile, efectul pastilelor inca se simtea,deci nu imi era prea foame,dupa aceea insa, organismul a inceput sa ceara tot ceea ce i se refuzase in ultimul timp. In plus, nu stiu cate dintre dumneavoastra stiti,dar aceste pastile de slabit,combinate cu anticonceptionale/antibiotice/ tutun au ca rezultat o candidoza vaginala de toata frumusetea, de care nu mai reusiti sa scapati prea usor! Si acestea sunt doar cateva dintre probleme,caci lista ar putea continua! Drept urmare, concluzia este una singura: FARA PASTILE, diete echilibrate, multe exercitii fizice si multa multa vointa!! SPOR!

    1
    0

  • alinapisi20 pe 13 Mar 2010, 15:20
    faceti ca mn

    Eu ma mananc doar o data pe zi, beau foarte multa apa, iar dupa 6 seara nu mai mananc nimic.

    2
    1

  • monik pe 10 Mar 2010, 19:02
    lAsati pastile

    fetelor io am reusit sA slAbesc 3 kg in mAi putin de o saptamanA si nu q pAstile sAu ceAIuri ci prin ambitie.nu manAnc decat o singurA dAtA pe zi si AstA pana in ora sAse.dAr beAu foArte multA Apa si poAte k si AstA ma Ajutat.nu mAi luAti tot felul de pAstile k nu stiti niciodata ce se poAte intamplA.AceaStA e sfAtul meu pt voi.io mAm obinuit sa mank decAt o dAta pe zi si mank orice Atunci.patilele iti pot crea Anumite riscuri dupA pArerea meA groazinice.bafta fetelor sa Aveti Ambitie astA conteaza.pupici pt toAte fetele.

    1
    0

  • cati pe 10 Mar 2010, 10:51
    pt hadasana

    hadasana pe 4 Ian 2010, 10:27 pastila de slabit ieri am luat prima pastila de slabit, am 158 si 52 kg,am fost putin ametita dar sper sa-si faka efectu,as vrea sa ajung la 45 kg. scumpa mea, sper sa nu te superi pe mine, dar, la inaltimea ta, ar trebui sa ai max minim 48, nu 45 cat iti doresti.iti faci rau cu mana ta, crede-ma. si celor care vor pastila de slabit (daca e cea cu sibutramina) a fost pe drept retrasa de pe piata: cunosc trei persoane care au luat, au slabit ceva, e drept, dar efectele adverse au fost groaznice; insomnie, palpitatii, caderea parului, demineralizare=probleme cu articulatiile, nervozitate, diminuarea memoriei, si nu mai stiu cate. aveti grija!!!

    1
    0

  • noni pe 5 Mar 2010, 00:27
    slabire sanatoasa

    dragelor, credeti-ma am incercat toate dietele de pe planeta asta...toate au un efect limitat. in loc sa cautati care e dieta sau pastilele cele mai bune..cautati si educati-va cu un nou stil de viata. si stiu ca vi se pare ceva de genul..bla bla bla...am testat pe mine de -a randula nilor...nimic nu merge inafara de putina miscare si mancat sanatos. includeti in fiecare zi in dieta voasta proteine ..vegetale, fructe peste la cuptor cu salate...fructe...si nu va refuzati nimic.... dietele sunt deprimante ....si va face sa va doriti ceea ce nu se poate. Eu am in mom de fata 64kg la 172cm. nu e prea rau..a fost si mai bine dar nu sunt la dieta....efectiv m-am saturat de asa ceva. mancati migdale inainte si dupa masain jur de 6 boabe) ele creeaza un efect de "slow release" adica zaharul din alimentele pe care le consumati intra in organism treptat ceea ce nu face ca insulina sa explodeze... in fine as avea multe de spus in privinta slabitului..dar lucrul cel mai important invatati ce trebuie sa mancati ca sa slabiti...nu ce dieta sa urmati multa bafta.

    2
    0

  • any pe 4 Mar 2010, 23:21
    a reusit

    mama a reusit fara riscuri sa slabeasca, la indemnul doctorului, sa fie clar k nu de capul ei, cu pastile.

    1
    0

  • gianina pe 3 Mar 2010, 23:24
    va rog si eu mias dori sa slabesc

    am luat si eu capsula de slabit e buna dar scumpa si nu am cu ce sa o cumpar luna de luna dar mam ingrasat mai rau daca nu leam mai luat am facut comanda si la omega svelt si nu am slabit nici un kg .spunetimi si mie ce as putea sa iau dar sa slabesc va rog.am 165 si 80 kg de rusine nici nu mai ies avara din casa la cum arat si nici nu imi mai arde sa ma ingrijesc.va rog ajutatima din tot sufletul

    1
    0

  • intrebare... pe 3 Mar 2010, 22:50
    cat de grav e?

    as dori urgent un raspuns....am acasa pastilele ABC plus extra...e recomandat sa le iau?sunt foarte nocive?ce stiti despre aceste pastile?...am cautat pe internet insa nu am gasit ceva concret..comentarii sau alte informatii.tin sa mentionez ca fac sport zilnic(aproximativ 30 minute)iar alimentatia este variata: in unele zile mananc sub 1500,in altele peste 1800.va multumesc.

    2
    0

  • stely pe 28 Feb 2010, 18:43
    pentru oana

    oana cauta pe net capsula de slabit si acolo poti face comanda si eu tot de pe net le iau

    1
    0

  • alyna pe 28 Feb 2010, 11:23
    diete

    pentru inga,xenecal poti lua atita timp cat faci si sport si ti si o dieta,cu 5ani in urma am luat si eu dar faceam si aerobic de trei ori pe saptamana si o dita disociata si am slabit 20 kg,xenecalu il luam cand mergeam la sala si faceam si cate doua ore de sport,te ajuta sa ai mai multa rezistenta si da, iti taie si din pofta de mancare,dar nu te sfatuiesc sa iei fara sa faci sport.succes

    2
    0

  • Tabita pe 23 Feb 2010, 02:41
    se poate slabi fara pastile

    eu mananc dimineata 2 oua oquiri fara ulei doar sprei de gatit cu rosii si branza nu pun nici un pic pe mine pentru ca ma cantaresc iar la miaz cand mi-e foame daca nu am timp sa gatesc imi fac un shake din fructe inghetate cu o banana si un pic de inghetata de vanilie si pun lapte ii asa de bun si nu ingrasa deloc va garatez si tine de foame destul de bine. Nu luati medicamente ca va imbolnavitii de inima .

    1
    0

  • oana pe 21 Feb 2010, 23:01
    buna fetelor

    am luat si eu capsula de slabit chinezeasca...sa stiti ca este f f f buna,si nu am avut nici reactii adverse desi nu mai iau pastile de cateva luni!! singura problema este ca vroiam sa mai dau jos vreo 3 kg dar nu mai gasesc pastilele in farmacii deoarece s-au retras de pe piata...Ce se mai gaseste pe piata sunt doar cele din farmaciile naturiste dar sincer am luat vreo 3 sapt si nu au nici un efect!!! Stie cineva unde le mai pot gasi pe cele chinezesti??

    1
    0

  • geanina pe 21 Feb 2010, 00:59
    vreau sa slabesc

    va rog sa ma ajutati sa slabes 10 kg am 1,70 si 75 kg m-am ingrasat in timpul nasterii si dupa ce am nascut n-am putut reveni la 60 kg cate aveam as vrea ceva care sa functioneze am citit despre fisio diur care e un detoxifiant bun zic ei la folosit cineva?

    1
    0

  • vali pe 19 Feb 2010, 18:05
    capsula de slabit

    am luat capsula de un an si 4 luni ,si sunt foarte multumita am av 102 kg ,si am ajuns la 84 .

    1
    0

  • nicoleta pe 18 Feb 2010, 14:03
    slabire

    chiar nu pot lua pastile daca am probleme cu rinichi

    1
    0

  • cory pe 18 Feb 2010, 13:57
    sanatate si frumusete

    Buna! eu am slabit sanatos prin dieta proprie. Cine vrea sa slabeasca, sa-mi urmeze sfatul.O dieta perfecta este aceea de a consuma alimente cu cat mai putine calorii si cu cat mai multe vitamine, ex;fructe, dar nu toate, legume, supe slabe, iaurturi, carne fiarta etc.Cel mai important este sa nu mananci seara dupa ora 18:00.Eu am slabit cu aceasta dieta proprie 25kg in 5 luni.

    1
    0

  • aby79 pe 16 Feb 2010, 10:47
    slabit

    Eu am slabit fara nici o dieta , doar cu trei mese pe zi la ore fixe bine stabilite si cu jumatate de ora de sport in fiecare seara plus ceaiuri care detoxifica organismul.

    1
    0

  • S0raya pe 25 Ian 2010, 17:24
    Pt vevvi

    Genial.EU as fi intrat si iesit inainte sa scoata o vorba si mi-as fi luat banii inapoi.EU am patit ceva de genul,adica mi-am pierdut respectul pt un doctor,endocrinolog D-l KEnan din Constanta ,cand dupa 2 luni am fost la control si slabisem 3 kg...putin dar pt mine era ceva.Omul ,duhnea a alcool de la usa.Am scos reteta pe care mi-a dat-o la inceput si dupa ce a citit m-a intrebat cum am luat pastilele pt ca trebia sa slabesc mai muklt.I-am spus cum le-am luat ..si m-a intrebat cate clase am .Terminasem si facultatea dar ma rog....eu am luat pastilele dupa cum mi-a scris farmacista pe cutie.Trebuia sa consult si reteta? pai nu am facut-o... am iesit din cabinet cu o mie de nervi si i-am spus sa se duca la alcoolici anonimi....si a bombanit ceva ....nu l-am auzit.Doctorii astia....niste nemernici

    2
    1

  • alexandra pe 9 Ian 2010, 23:22
    pastila de slabit

    eu am folosit spirulina cam vreo 3 luni la rand si am slabit in astea 3 luni 7 kilograme.

    2
    0

  • luciana pe 5 Ian 2010, 18:46
    bruciakal

    De bruciakal stiu sigur de la un medic ca nu reprezinta niciun pericol si este si mai sigur decat pastilele de salbit, deoarece nu provoava o pierdere in greutate brusca, ci ajuta la mentinerea greutatii in cazul in care mananci foarte mult sau la controlul chilibrat al greutatii, in cazul in care nu te grabesti si vrei sa-ti modelezi silueta in timp, dar sanatos si sigur. bafta tuturor care se lupta fie cu kilogramele , fie cu poftele :D

    1
    0

  • hadasana pe 4 Ian 2010, 10:27
    pastila de slabit

    ieri am luat prima pastila de slabit, am 158 si 52 kg,am fost putin ametita dar sper sa-si faka efectu,as vrea sa ajung la 45 kg.

    1
    0

  • geanina M pe 26 Dec 2009, 18:45
    ceaiuri

    eu sunt impotriva pastilelor, si sunt de parere ca nici ceaiurile nu te ajuta daca nu faci sport+dieta(stil de viata sanatos) .ieri nasa mea mi-a zis ca a vazut la tv un doctor care zicea ca ceaiul de papadie, baut dimineata si seara, te ajuta sa slabesti considerabil.nu stiu inca, dar de maine voi incerca si eu

    1
    0

  • iulia pe 23 Dec 2009, 18:52
    vreau sa slabesc

    in urma cu un an am fost operata de glanda. as vrea sa stiu dak ceaiurile pt slabit sau pastilele imi sunt de folos.ast ras

    1
    0

  • paula00 pe 19 Dec 2009, 12:24
    buna

    Sincer si eu sunt contra pastilelor de slabit,ca sa slabesti sanatos singura optiune este sport si dieta echilibrata.eu am slabit 11 kg in 2 luni si jumatate facand pilates-20 minute pe zi si bineinteles fara paine ,dulciuri sucuri, alcool;carne la gratar sau fiarta legume si fructe in orice cantitate,iaurturi,cereale(fulgi de ovaz,grau)etc ,nu e o dieta anume,daca ne dorim cu adevarat se poate!succes

    1
    0

  • mirela pe 16 Dec 2009, 23:38
    pastile slabit

    Valentinad, aceeasi problema o aveam si eu, programul nu-mi permitea sa tin cura sau sa fac sport, asa ca am inceput sa iau pastile Bruciakal. se iau de 2 ori pe zi in timpul mesei. m-au ajutat sa slabesc, dar sper deosebire de alte pastile de slabit au avut si un efect benefic asupra organismului (nu mai am probleme cu digestia - pentru care luam tot felul de tratamente naturale, ceauri si alte chetsii)

    1
    0

  • inga pe 6 Dec 2009, 22:40
    slabire rapida

    cineva mia recomandat pastilele "xenecal"ash vrea sa shtiu dac cineva a folosit astfel de pastile care este riskul lor

    2
    0

  • inga pe 6 Dec 2009, 22:38
    slabire rapida

    vreau sa slabesc ,in ultima vreme din cauza enorma a excesului de minacre mam ingrashat ku 14 kg,cum ash putea sa scap de ele?ajutatima va rog

    1
    0

  • Valentinad pe 5 Dec 2009, 21:27
    slabit

    Buna seara, ca toate celelalte fete vreau sa slabesc numai ca problema mea este lipsa timpului de 5 luni aproape lucrez 9 ore si jumatate toata saptamana si sambetele cate 5 ore, in afara faptului ca nu am timp de sport sunt si obosita, cum pot face sa slabesc cand slabiciunea mea sunt dulciurile . Multumesc

    1
    0

  • mihaela pe 4 Dec 2009, 20:50
    pastila de slabit

    am 32 ani 1,52 si 46 kg,in urma unui tratament hormonal am asimilat 9 kg.mult.........?eram disperata sa slabesc,in urma cu o luna am procurat pastila de slbit chinezeasca,a avut efect,am 47 kg.cu ce m-am ales ?cu o urticarie de toata frumusetea...........concluzia?NICIODATA nu voi mai face aceasta greseala,aveti grija fetelor.......riscul e prea mare

    1
    0

  • liam pe 4 Dec 2009, 08:37
    pastile pt slabit

    si eu iau ceva de slabit la recomandarea medicului endocrinolog la care merg de vreo 2 ani de cand am probleme cu glanda tiroida. Am adus valorile glandei la una normala si atunci medicul mi-a prescris niste tablete pt. slabit nu am slabit foarte mult in prima luna daor 2,5kg dar eu sunt multumita. Metoda pasilor marunti cred ca este mai buna decat o slabire rapida cu efecte negative.

    1
    0

  • cami pe 2 Dec 2009, 09:26
    recomandare

    ptr slabit garantat ,mergeti la nutritionist ,va recomand pe dr LIGIA ALEXANDRESCU , in 2 luni ,in urma dietei recomandata de dansa am slabit 11 kg ,lasati pastilele de slabit ,cu putin efort si ambitie trebuie sa reusiti ,bafta multa !!!!!!

    2
    0

  • yek lenuta pe 8 Nov 2009, 20:03
    vreau sa slabesc urgent

    am 41 de ani160 inaltime si 65kg cum sa fac sa slabesc pana de sarbatori????? /

    1
    0
Pagina « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod