Riscul pastilelor de slabit

As vrea sa stiu adevarul despre pastilele de slabit. Cat de mare este riscul pe care il implica folosirea acestora?

Lygia Alexandrescu, Lector univ. Drd. - Facultatea de Educatie Fizica si Sport, USH, consultant nutritie - centrul de slabire si consultanta nutritionala "Natural Silhouette" (Tel: 021.650.46.50; 0721.091.762 sau email info@silueta-naturala.ro), raspunde:

Medicamentele pentru slabit reprezinta o atractie pentru multe persoane, in special pentru femei, in dorinta lor de a-si suprima pofta de mancare exacerbata sau de a obtine un efect laxativ.
Atat timp cat aceste medicamente sunt administrate sub directa observatie medicala, nu exista nici un fel de risc. Altfel, folosirea permanenta a acestor medicamente creeaza dependenta, duce la dereglari de metabolism, tulburari de ritm cardiac si afective, edeme, etc.

Medicamentele de slabit aparute pe piata se descriu ca si consumatori de grasime, insa aceste produse pot contine efedrina si pseudo-efedrina, care au potentiale efecte negative asupra sistemului nervos central si a celui cardiac.
Aceste suplimente nu reduc greutatea intr-un mod sanatos, nu sunt o metoda sigura si eficienta de mentinere a greutatii si pot provoca chiar cresteri in greutate. Ca si efecte secundare ale administrarii fara prescriptie medicala a unor medicamente de sinteza antiadipoase se pot aminti: aritmii, cresterea tensiunii arteriale, depresie, nervozitate, atac de panica, etc.

Parerea medicului este singura in masura sa recomande sau nu administrarea acestui tip de medicatie. Este stiut faptul ca dietele fade, neechilibrate, suplimentele nerecomandate medical si alte metode de pierdere a greutatii pe perioade scurte sunt de evitat.
Cea mai buna metoda de pierdere a excesului ponderal si de mentinere a unei greutati sanatoase este aceea de a urma o dieta echilibrata, controlata, care sa imprime si imbunatatirea obiceiurilor alimentare, precum si exercitiul fizic zilnic.
 

Comentariile 301-350 din 549

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dinu pe 28 Ian 2011, 08:40
    kapsula de zlabit,super zlim

    salll fetelor,sunt elena si am 21 de ani. eu am folosit kapsula de zlabit,dar credeti-ma ca sunt foarte bunee,eu am 1,55 si am avut 75 de chilogramee dupa nasteree,ma ingrasasem foarte rauu,dar am dat in 3 luni de zilee 20 de kilograme joss,dar ma aptine-am si de la sucurilee cu acid,si de la kafelee,dar am dat foarte multe chilograme joss,incerkasem si eu cu altee modalitatiii dar de geaba,dar kapsula de zlabit mia merss f binee,da ca nu ma credetii intrat emailul meu si va dau pozee sa vedeti diferenta,sincerr am cheltuit si niste banii pe alte curelee sau ceaiurii,dar de geabaa,dar la farmacie sunt ieftine,super zlimull,va pupp

    1
    1

  • kelly pe 21 Ian 2011, 10:09
    eu iau interactiv slim

    Fetelor eu iau interactiv slim si ma simt perfect,nu am nici un fel de efect advers.Asta pentru ca pastilele sunt 100%naturale,si am si slabit 4kg pana in momentul de fata,de la 62 am ajuns la 58,3 va pup

    6
    2

  • andreea pe 6 Ian 2011, 12:48
    pastile de slabit

    buna fetelor,eu am luat regenon si am slabit de la 80 de kg la 58 dar am tinut si o dieta nu una prescrisa de undeva ci pur si simplu din kapul meu si din ce am mai auzit pe cate cineva si ce am konsiderat eu k nu ingrasa.Dar ak de 1 an mam operat de apendicita si mam ingrasat am 64 de kg si am luat si eu super slim am slabit ku ele dar pot sa spun k mam distrus phisik am avut probleme de sanatate ma luat salvarea de 2 ori si dupa ce miam revenit am facut o depresie puternika abia miam revenit asa ca regret enorm k am luat super slim

    1
    2

  • vasilica pe 23 Dec 2010, 17:40
    despre slabit

    mancati mai putin si pastile bune supadevaza este super buna

    1
    0

  • crina pe 15 Dec 2010, 23:14
    dieta...herbalife

    Buna Carmen, nu sunt impotriva dietei herbalife dar din cate stiu costa mult si nu oricine si-o poate permite. Cred ca mai usor e sa mananci sanatos fara paine si dulciuri pt ca oricum chiar si cu aceasta dieta...herbalife... tot trebuie sa fii atenta la ce si cat mananci. Eu in vreo 3 luni de cand mananc sanatos am slabit 10 kg am mai scris de cateva ori parcursul dietei mele

    1
    0

  • misscarmen pe 10 Dec 2010, 17:55
    produse pt o nutritie sanatoasa

    Buna fetelor...la mine a fost mai simplu...eu am reusit sa slabesc si sa-mi modelez corpul cu ajutorul produselor de la herbalife ...nu sunt pastile de slabit,este o nutritie sanatoasa, mi s-a facut un program personalizat in functie de nevoile personale in urma unei evaluari de sanatate,am inlocuit doua mese cu un shake delicios care tine de foame 4-5 ore,la pranz mancam normal,alaturi de mine am avut un consultat de nutritie care m-a monotorizat pe toata perioada ,am slabit 7kg (pt ca atat aveam nevoie)si 93 cm in circomferinta plus ca mi-am rezolvat si problemele de sanatate,nu ma fost la sala dar de cate ori se iveste ocazia merg pe jos f mult....imi mentin greutatea de mai bine de 11luni....adoptati solutia herbaife ...pt ca merita...investiti in voi dar mai important e ca faceti o investitie in sanatate

    1
    0

  • MARIA pe 8 Dec 2010, 11:57
    despre perfect slim

    sant o porcarie cea mai mare teapa mai am cateva pastile dintr-un flacon si nu am slabit nici un gram santeti niste mincinosi si luati bani cu sacu de la naivele de femei care cred in minciunile voastre sa va fie rusine a-ti gasit metoda de aface bani asta va intereseaza si nu va pasa ce se intimpla dupa ce a-ti convins atitea pers sa va fie rusine

    2
    0

  • mia pe 28 Nov 2010, 11:02
    am slabit cu super slim dupa nastere,si nu m-am mai ingrasat

    fetelor,doctorul meu cu care am nascut,mi-a zis ca obezitatea se mosteneste,si nu avem ce-i face. dar eu am luat super slim dupa ce mama era sa moara de la pastilele astea,dar eu nu am avut nimic,si le i-au de 3 luni,dar am facut o pauza de 1 luna si nu m-am mai ingrasat,si nu ma mai simt asa rau cum ma simte-am inainte sa le i-au. doctorul mi-a zis ca daca totusi vreau sa le i-au desi mama era sa moara de la ele,sa mananc absolut orice si oricat,ca organismul sa se invete sa nu puna grasimea la loc,dupa ce renunt la ele.cred ca de aia nici nu m-am ingrasat,am slabit in 2 luni de la 75 kg si am ajuns la 67,nu am slabit mult,asa cum se zice pt ca am mancat orice si pe saturate,si in pauza de 1 luna nu am pus la loc,dar am inceput sa mai i-au 2 luni,si atat,pentru ca doctorul mi-a zis ca nu mai am voie sa mai i-au intr-u an de zile doar 4 luni pe an,daca mai vrea PS:DOCTORUL MI-A ZIS CA SUPER SLIM CONTINE UN DROG,SI DE ACEEA NE AJUTA LA SLABIT,DAR MAI TARZIU VOM SUPORTA CONSECINTELE.

    2
    0

  • mimisor pe 27 Nov 2010, 16:22
    pastile de slabit

    sunt bune pt a ajunge kt mai repede la spital.shi eu vreau sa ajung de la 54 la 47kg,dar ku siguranta fara ajutorul lor.va sfatuiesk sa slabiti fara sa mai mankti paine,dulciuri shi prajeli.kat mai multe frukte ,legume shi lichide.

    2
    0

  • Pastile slabit sigure pe 22 Nov 2010, 17:38
    Exista pastile de slabit fara efecte secundare?

    Ma inntereseaza ceva sigur, fara efecte secundare. Pe http://pastile slabit.com am citit ca si Alli are efecte secundare, ca sa nu mai vorbim de toate chinezariile.

    1
    0

  • Gabriela pe 14 Nov 2010, 20:59
    buna

    Iau interactiv slim de 2 saptamani si am slabit 5kg,nu are nici un efect advers

    2
    0

  • Luiza pe 14 Nov 2010, 14:30
    Super SLIM-taina mortii

    Sunt o domnisoara de 18 anisori,am luat si eu acum recent pastile super slim in varianta chinezeasca,timp de o luna,o sa-mi para rau toata viata ce am facut,in momentul cand va scriu aceste cuvinte imi curg lacrimi, de ciuda ca am facut aceasta greseala,am avut 50 de kg,1,72 inaltime,doream sa mai slabesc 5 kg,dorinta mi s-a indeplinit,insa durerile de cap ,ameteala,senzatii de voma mi-au devenit prietene pe tot parcursul tratamentului,noaptea puteam sa dorm doar jumatae de ora,m-am lasat de ele in momentul cand intr-o seara am fost luata de urgenta la spital, nu puteam sa respir,bataile inimii erau intr-un nr foarte mare,dupa ce m-am externat si acum am mari probleme,doctorul mi-a zis ca nu o sa scap de ele niciodata, aveam un corp de invidiat,acum sunt prea slaba,sunt norocoasa ca nu eram f grasa, unei colege de ale mele ii aparuse vergeturi si pielea lasata in jos,nu suport nici un zgomot totul ma inerveaza,eram o copila vesela ,cele 5 kg mi-au distrus psihicul si fizicul:(( ,acum am ajuns o persoana greu de suportat,fetelor nu faceti acest pas,va zic acest sfat cu cele mai sincere cuvinte,sa stiti ca baietilor nu le place un schelet mobil,ei prefera mai mult niste forme apetisante.app pana acum nu avusem nici o problema cu sanatatea,acum am ramas cu o minte bolnava intr-un corp bolnav......

    2
    0

  • Paula pe 13 Nov 2010, 19:26
    buna

    Corina am cumparat si eu interactiv slim si deja am slabit 1kg,vreau sa vad cat slabesc intr-o luna cu el si o sa revin.

    4
    0

  • Corina pe 10 Nov 2010, 10:25
    interactiv slim

    Va dau un sfat sa nu luati otrava aceea de capsula de slabit ,verisoara mea a ajuns la spital din cauza ei si tot ce a slabit a pus la loc dublu. Suplimentele de slabit sunt bune intr-o dieta dar sa le alegeti pe cele naturale facute din plante care stimuleaza metabolismul.Eu a luat interactiv slim 3 saptamani ,am avut nevoie sa slabesc 6 kg a,eu avand 58 ,trebuia sa ajung la 52 ,am slabit 6 kg in 3 saptamani cu interactiv slim. Vi-l recomand,mai ales ca e 100% natural si e facut de medicii canadieni.

    1
    0

  • crina pe 11 Oct 2010, 22:43
    pt. mari

    mari nu esti grasa la 58 de kg dar daca vrei sa slabesti incearca sa nu mai mananci dupa ora 6 daca poti, e adevarat ca numai sportul nu ajuta, eu timp de vreo 3 luni ma trezeam IN FIECARE DIMINEATA la 5 si faceam cam 1 h de sport (bicicleta si stepper) transpiram ca o nebuna si nu am slabit deloc eram mereu in forma dar atat. Asa ca m-am apucat de un pic de dieta, m-au ajutat mult pastilele 90 60 90 dar mia fost si rau de la ele. acum nu mai iau pastilele asa cum v-am spus si mai sus dar sincer am citit cartea scrisa de mihaela bilic este foarte foarte buna te invata cum si cat sa mananci. Sfatul meu este sa nu mai mananci dupa ora 6 este fff greu mai ales daca esti o mancacioasa cum sunt eu. Acum cand iti scriu sincer mie foame am mancat la 6 si la 8 am baut un ceai de sunatoare. Succes!

    1
    0

  • Diana pe 11 Oct 2010, 15:57
    De unde pot gasi superslim original ? cine imi poate recomanda ?

    de unde pot gasi sa imi iau ss originale ? stie careva de unde pot comanda si a folosit de acolo si sunt bune? ca nu as vrea sa iau si sa nu fie bune...

    2
    0

  • mari pe 11 Oct 2010, 13:48
    slabit

    am 58 de kg ,vreau sa slabesc dar imi este frica sa folosesc pastilele deoarece am auzit n variante de cauze daunatoare provocate de pastile.am o burta mare si colacei in jurul coapselor imi doresc sa scap de ele.ce ma sfatuiti?sportul nu ma ajuta deloc .

    1
    0

  • crina pe 3 Oct 2010, 21:33
    90 60 90

    am renuntat de o saptamana si ceva la siluet 90 60 90 le-am luat timp de 1 luna, la inceput ma simteam bine dar dupa 3 sapt. am inceput sa am ameteli si dureri de cap m-am speriat si am renuntat, partea buna e ca mi-au diminuat pofta de mancare si in timp ce le luam am inceput sa tin si un pic de dieta, am renuntat la pastile dar merg in continuarie cu dieta, sunt foarte multumita am slabit 4-5 kg a inceput sa se vada si cand iti spune cineva ,,PARCA AI MAI SLABIT,,esti fff multumit , nu stiu ce sa va spun au fost pastilele sau dieta nu foate stricta pe care o tin + ca tot de 2 sapt nu mai mananc dupa ora 6 sunt foarte multumita sper sa o tin mult timp asa

    1
    0

  • magda_alecu pe 30 Sep 2010, 23:35
    superslim

    am luat 3 luni consecutiv si nu am slabit nici un kg am avut decat ameteli si stari nervoase asa ca fara superslim

    1
    0

  • Vera from Bucharest pe 28 Sep 2010, 20:16
    Nu se poate slabi in nici un fel pe termen lung!

    Am 40 de ani si 163cm. Pana anul trecut aveam 50-51 de kg. Faceam furori pe plaja si mancam orice. Nu am tinut cura in viata mea. De asemenea daca faceam sport sau nu faceam, diferenta era numai in ce priveste celulita. Pe cantar eram fix la fel. Pana cand o doctorita idioata mi-a prescris xanax pentru alte afectiuni pe care le am. La inceput aveam o foame nebuna, mancam si noaptea si am slabit 3 kg intr-o luna, MANCAND in continuu! Dupa cateva luni, tot pe xanax fiind, am revenit la greutatea pe care o aveam inainte, adica 50-51 de kg, pentru ca s-a obisnuit organismul cu medicamentul. Acum o luna am incetat treptat tratamentul (luasem xanax 11 luni) si am inceput la fel de treptat sa ma ingras. Am ajuns la 52 de kg, iar acum am 53. Nu am avut niciodata atatea kg. Lumea zice ca vezi doamne e de la varsta. Dar sa pui 2 kg intr-o luna?! Nu cred ca e numai de la varsta. Ideea e urmatoarea: ORICE pastile am lua, ele pacalesc organismul pentru un timp LIMITAT, dupa care organismul se "incranceneaza" sa recupereze kilogramele pierdute si ia kg in plus. Azi am fost la farmacie, iar farmacista foarte "amabila", mi-a oferit pastile de slabit chinezesti pe care nu le-am cumparat. Pai ce facem, dam dintr-una intr-alta? i-am zis. Am facut si sport, m-am reapucat de sala de o luna, dar chiar si cand vin de acolo, cu toata apa pe care o pierd in 2 ore de aerobic, cantarul e aproape neschimbat. 53 +- 300 de grame. Eu nu vreau sa va indemn la o viata sedentara, dar ducandu-va la sala, in cel mai bun caz o sa aveti carnea mai tare pe voi. Din proprie experienta eu va spun ca nu am slabit si nu m-am ingrasat deloc ducandu-ma la sala. Eu am ajuns la concluzia ca chestia asta cu kilogramele e genetica. Avem in creier un calculator si atata cat spune el, atata o sa arate cantarul pe care ne urcam. La mine, cel putin, nu merge nimic. Am baut si lamaie pe stomacul gol si tot ce am reusit a fost sa ma doara stomacul. Nu am dat jos NICI 100 de grame! Va trebui ori sa ma obisnuiesc cu greutatea pe care o am, ori eu inca mai sper ca xanaxul nu mi-a dat peste cap organismul definitiv si ca poate o sa imi revin la cate kilograme aveam inainte de a incepe tratamentul. Problema este ca de cand m-am lasat de xanax am trecut pe alte pastile de somn, iar in conditiile astea nu o sa stiu niciodata ce imi provoaca cresterea in greutate: varsta, pastilele? Ideea e ca pastilele care actioneaza asupra creierului provoaca dereglari de metabolism - v-am spus mai sus ce mi s-a intamplat mie de la xanax-, iar pastilele astea chinezesti de slabit, din cate am auzit, sunt un fel de amfetamine. De astea lua Elvis si s-a ingrasat si mai rau, pana a murit. Eu zic ca cine ne place ne place si asa.

    1
    0

  • crisssttine pe 28 Sep 2010, 17:44
    P.S

    Imi cer scuze pentru literele mancate am fost grabita.va pup! mult succes

    2
    0

  • crisssttine pe 28 Sep 2010, 17:42
    slabire frumoasa

    Am o parere foarte proasta despre pastilele pentru slabit.Nu as lua niciodata asa ceva.Afecteaza inima si corpul bineinteles.Eu consider ca pe langa un regim restrictiv sau nu,schimbare alimentatiei in una sanatoasa(depinde de numarul de kilograme pe care vrei sa le pierzi si de timpul in care vrei sa slabesti) sportul este minunat.Alergatul este perfect.Grasimea pura este "topita" iar tu ca om devii mai energic,mai bine dispus,mai sanatos.Eu am tinut un regim disociat si am alegat in acest timp la inceput cate 5 minute,apoi 10....pana am ajuns la 1 ora pe zi.Uneori alergam de 2 ori pe zi,uneori faceam pauza cate o zi dar rezultatele au fost excelete.Am cam lenevit in ultimul timp dar nu-i nimic.Sunt o persoana care arata ok si in plus cum stiu cum pot slabi sanatos si frumos.Aaaa...Masajele cu miere sunt excelente.Dau niste rezultate foarte bune.

    1
    0

  • roxxy_21 pe 22 Sep 2010, 23:37
    vreau sa slabesc la burta

    cum trebuie sa mai slabesc de la burta?¿nu sunt chiar grasa dar parca pe zi ce trece ma ingras mai mult:(?¿

    1
    0

  • olimpicgym pe 21 Sep 2010, 12:08
    hai la sala ce mai stai !

    www.olimpicgym.ro

    1
    0

  • crina pe 20 Sep 2010, 00:28
    pareri pastile de slabit

    eu acum iau silueth 90 60 90 iti taie pofta de mancare dar mai ales pofta de dulce, functioneaza, am inceput incet incet sa mananc mai sanatos fara prajeli nu mai mananc dupa ora18 fara paine dar dupa ce le termin? tare mie frica,,dupa cate am citit pana acum..............a mai luat cineva pastilele astea?

    1
    0

  • crina pe 20 Sep 2010, 00:04
    pastile de slabit

    buna eu sunt curioasa dupa ce ati renuntat la pastile nu ati mai facut nimic? este inspaimantator sa slabesti 15 kg si apoi sa le pui la loc

    1
    0

  • Nadina M. pe 13 Sep 2010, 13:55
    riscul acestor pastile pentru slabit

    Buna, as vrea sa discut si eu cu cineva care a avut probleme de sanatate, ca urmare a pastilelor pt slabit....vreau sa pun cateva intrebari, dar as prefera sa-mi scrie pe mail (nadina_mru@yahoo.com) sau sa-mi dea un add pe mess. Pe curand

    1
    0

  • bianca pe 9 Sep 2010, 14:22
    vreau sa mai slabesc!!

    buna ma cheama bianca ..vreau sa mai slabesc makar 3-4kg am 15ani 1.57inaltimea. fac gymnastika aerobika cand mam dus la akest sport am avut cred ca nu mam dus am avut 49 am rams la fel..kand ne canatarea...dar akum am avut pauza o luna..si mai dpsu dansa sa mai slabesc makar pana la 46.47maxim...akum mam ingerasat am vreo 53cred nu mam canatrit dak antrrenoarea mar canatarii si ar vedea ca mam ingrasat atat...ar fii nu stiu kium sa spun..miar fi greu in elemnte...nu stiu ke sa fac pana luni kand inkep makar sa ajung tot cat am avut si p parkurs nui problema...ce sa mananc dimineata si al pranza seara nu vreau sa mananc...vreau un sfat bun..va rogg va multumesc!!!

    1
    1

  • Raluk pe 6 Sep 2010, 21:22
    Ecofit

    vreau sa va spun ca eu m-am ingrasat cu ecofit in 2 sapt 5 kg si nu mancam decat fructe si legume,fara paine,fara mancat dupa 18.00...pentru nu aveam timp de mers la sala sau facut sport in general,mergeam dimineata si seara spre serviciu 30 de min pe jos. Sincer nu recomandat la nimeni acest ecofit...si am 2 prietene care si ele s-au ingrasat de la ecofit si chiar ele mergeau si la sala...deci...mai ganditi-va inainte de a il folosi...o seara buna.

    2
    0

  • Ana pe 3 Sep 2010, 14:25
    Ecofit

    Buna fetelor eu am slabit cu ecofit in patru saptamani 11kg.Fara sa tin dieta sau sa fac sport am renunta sa mai mananc dupa ora 18 seara si am luat ecofit,care accelereaza arderile.

    1
    0

  • mariana pe 20 Aug 2010, 21:50
    pareri pastile de slabit

    am luat si eu super slim si in 4 luni am slabit de la 96 de kg la 72 kg dar dupa ce am renuntat la ele am mai pus cam 8 kg am inceput sa iau din nou dar nici un efect . oare sa obisnuit organismul cu ele voi ce parere aveti?parca nu mai taie pofta de mancare ca si la inceput

    1
    1

  • MIHAELA(SPANIA) pe 17 Aug 2010, 10:42
    SLABITUL

    PENTRU ALEX87.VREI SA SPUI CA TU AI SLABIT DANSAND? SA STI CA CU DIETA CARE O TIN ACUM AM ELIMINAT ACUM IN PREZENT AM 80 KG DAR CE POT SPUNE FRUCTE SALATE MULTE INCEARCA SI TU? EU ASI VREA CEVA CARE SA MA MENTINA SA NU MAI PUN LA LOC KG PIERDUTE IN 2 LUNI JUMATE.MISCARI NU-MI ESTE RECOMANDAT DE DOCTOR DIN CAUZA COLOANEI?ERA USOR DE DAT JOS KG DAR RAMAN LA DIETA SI NU MANANC DUPA ORA 19.30 DOAR FRUCTE SAU APA.

    1
    0

  • alex87 pe 9 Aug 2010, 21:53
    rasp pt Mihaiela spania

    buna.iti recomanda sa faci gimnastica de orice fel,sa dansezi cat mai mult din posterior pt accentuarea talie.iar incearca sa elimini saptamal ..in prima sapt pastele de orice fel,in a 2 sapt cartofi.si multa miscare.bafta

    1
    1

  • alex87 pe 9 Aug 2010, 21:01
    am slabit si am pus mult mai mult cu pastile de slabit

    buna.am folosit super slim (pastile),eram foarte multumita de ele,deoarece in 2 luni am slabit 14kg,dupa ce am renuntat sa le iau de la 59kg am ajuns la 82kg,cu 9 kg in plus fata de cum eram inainte de a lua pastile.nu rocomand sa luati orice gen de pastile de slabit.o seara placuta

    1
    0

  • MIHAELA (SPANIA) pe 4 Aug 2010, 17:54
    SLABITUL?

    UNDE CAND PRIMIM RASPUNSURI LA INTREBARI? AM INCERCAT TOT VREAU SA ZIC CE SA FAC? GIMNASTICA DIETA INFASURIRI CU GELURI ANTICELULITICE? ETC? AM TRIMIS FEL DE INREBARI DAR RASPUNSURI NU?

    1
    0

  • madalina mariana pe 4 Aug 2010, 00:14
    slabitul

    cel mai bn ca sa slabesti nu este neaparat k sa iei pastile,daca ai vointa si te poti abtine de la sucuri,paine si dulciuri poti slabi fara probleme.si eu am luat tot felul de pastile,dar tot la fel sunt,nu am slabit deloc.nu mai da-ti banii pe prostii.

    1
    0

  • ANDREEA MARIN pe 3 Aug 2010, 14:03
    SLABITUL

    CE SA FAC VA SCRIU CU LACRIMI IN OCHII NU STIU CRED CA NU MAI POT AM INCERCAT CU PASTILE DE SLABIT SUPER ZLIM AVEAM 86 KG 1.50 AM ELIMINAT 12 KG.ACUM DUPA UN AN AM PUS LA LOC AM 83 KG TIN DIETA DE SLABIRE DE 2 LUNI AM ELIMINAT 1 KG CE SA FAC?PAINEA AM ELIMINAT-O?ACUM SALATE FRUCTE SI CAND MIESTE FOAME CONSUM APA MA SIMT CA UN BUTOI CE SA FAC?AM AMETELI DE CE MI-ESTE FRICA SA MAI SI MANANC ASIMILEZ SI APA DAR MANCAREA? NU STIU CAND O SA PRIMESC UN RASPUNS DAR ASTEPT SANT DEPRESIVA CAND VAD CA NU PRIMESC NICI UN RASPUNS CAT TREBUIE SA ASTEPT?

    2
    0

  • iscabar pe 26 Iul 2010, 20:34
    asfsafdshyrfhgsf

    hgsjhsukcius,ji,nkajkakdjiak gftrhui

    1
    0

  • MIHAELA BREOI(SPANIA) pe 16 Iul 2010, 11:51
    ZLABIT CU PASTILE SUPER ZLIM

    AM TRIMIS UN COMENTARIU MAI SUS,DAR AM UITAT SA MENTIONEZ AM NASCUT ACUM 5 ANI AM O FETITA CARE INPLINESTE LUNA ACEASTA PE 30 IULIE 5 ANISORI.AM NASCUT CU CEZARIANA SI AM RAMAS CU BURTICA.AM LUAT PASTILE A FOST SUPER DAR DUPA UN AN AM PUS KG CE SA FAC OPERATIE PENTRU CELULITA NU-MI PERMIT BANI

    1
    0

  • MIHAELA BREOI pe 16 Iul 2010, 11:45
    ZLABIT CU PASTILE

    CE POT SPUNE SANT BUNE SI PASTILELE.DAR EU PERSONAL AM LUAT ZLIM DE ZLABIRE CHINEZESTI AVEAM 84 KG AM DAT 12 KG DAR DUPA O PERIOADA DE UN AN LEAM PUS LA LOC? CE SA FAC CU DIETELE 5 KG LA 3 LUNE SI REVIN LA LOC.SANT O PERSOANA RECUNOSC POFTICOASA LA MANCARE,DULCIURI MA ABTIN MULT LA ELE DAR APA CAND O BEAU O ASIMILEZ ORI CE SPUNETI-MI ASTEPT UN RASPUNS.

    1
    0

  • koka pe 3 Iul 2010, 19:45
    pastile

    sal.am slabit cu super slim la 15 pastile 5 kg,am luat in continoare restu de 15 pt o luna si nu am mai dat deloc poate atat îi trebuia corpului meu.nu va sfatuiesc sa luati 121 ca o sa puneti pe voi va da o stare de foame si eu mergeam si la sala si am luat 5 kg la 4 pastil luate.Nu va sfatuiesc sa le returnati k tot voi pierdeti banipt curier

    1
    0

  • tacheelena pe 3 Iul 2010, 08:43
    pastile

    buna.eu am slabit 13 kg. in 2 luni cu capsula de slabit ,am facut si exercitii pe banda ,problema e ca nu scad in burta deloc ,am nascut acum un an si am burtica cam mare ,as vrea sa-mi spuneti ce sa fac ,cum s-o dau jos.multumesc.

    1
    0

  • Raluca pe 2 Iul 2010, 00:19
    Pastile ....

    Hey ! Buna am incercat pastilele de slabit superslim , sunt f bune dar acum depinde de organism , nu recomand pt ca ar fii o prostie fiecare organism reactioneaza in felul lui dar eu cel putin mi-am atins scopul si anume de a da cateva kilograme jos si nu m-am ingrasat dupa ce am intrerupt "tratamentul "

    1
    0

  • hdkjkhsf pe 28 Iun 2010, 13:49
    buna

    as vrea sa te intreb cate kilograme ar mai trebui sa dau jos daca am 1m,57 si 62 de kg?am avut 74 jumatate dar am tinut o dieta cu herbalife pe care o tin in continuare.dar vreau sa stiu cam cate kilograme ar trebui sa am.si as mai vrea sa te intreb daca stii vreo metoda prin care sa ma inalt mai repede?:) multumesc:*

    1
    0

  • cristina pe 27 Iun 2010, 20:08
    pastile de slabit

    sunt de acord cu toti cei care nu vor sa auda de pastile...sunt groaznice!in cazul cel mai fericit in care slabesti,cand nu le mai iei pui cel putin 3 kg in plus peste ceea ce ai dat jos!cred ca le-am incercat pe toate iar rezultatul de acum sunt 90 kg la 1,60m,asa ca...ceea ce functioneaza cu adevarat sunt 2 l de apa pe zi intre mese,miscare,putini carbohidrati si macar un gram de vointa.bafta multa celor ca mine1

    2
    0

  • mary_irl pe 20 Iun 2010, 22:23
    pastile perikol

    buna fetelor vreau sa va spun ca ne pierdem timpu bani si ne riscam sanatatea in primu rind. eu am luat capsula de slabit in mai putin de 2 luni am slabit aprox 27 kg era super dar dupa 6 sap am pus ceva extra cu 3 kg mai mult pastilele te ajuta repede sa scapi de kg dar la fel te ajuta sa le pui la lok la fel de repede si cu ceva probleme de sanatate.dar am inceput prin sport dieta si nu mai vreau sa aud de pastile slabesc natural si fara riscu sai pun la lok..va pup si va doresc o viatza frumoasa si un corp sanatos

    1
    0

  • ia sa vad daca merge linc pe 19 Iun 2010, 07:20
    test

    Tot ce se scrie si se spune Despre Slabire!

    1
    0

  • www.despre-slabire.co.cc pe 19 Iun 2010, 07:19
    Am ghicit mamacarota!

    Da! am ghicit mamacarota, ai slabit cu Herbalife si acum esti distribuitor. Cea mai buna promovare pt un distribuitor Herbalife se poate face pe distribuitori-herbalife.co.cc Succes

    2
    0

  • mamacarota pe 19 Iun 2010, 00:47
    si altceva...de slabit

    si eu am slabit, 10 kg, in 3 luni , cu doua produse :unul din plante iar celalalt din fibre. destul de simplu, fara aritmii, fara scaune nenumarate, fara insomnii. am slabit asa, normal , usor si sanatos, cu putin regim, cu hidratare si cu o jumatate de ora de mers pe jos, ZILNIC!!! acum incep o alta runda de alte 10 kg, sper ca la fel de usor. cine stie?...cine doreste amanunte ma poate suna 0745 898 672

    2
    0

  • mirela pe 17 Iun 2010, 13:16
    pastila de slabit chinezeasca

    buna fetelor!!!!in legatura cu pastila de slabit chinezeasca .....am luat si eu timp de 9 zile impreuna cu o prietena buna,amandoua am inceput odata ...intradevar dupa prima pastila nu am putut dormi....faza e k...prietena mea suferea de claustrofobie..iar dupa a doua pastila a intrat in spital...nu prea stiu ce leg are claustrofobia cu pastilele de slabit dar fie....eu in 9 zile am slabit 5 kg,e adevarat k mam ingrasat la loc dupa o saptamana dar asta a fost din cauza k am plecat in concediu in strainatate si nu mam abtinut de la nimic....in fine unde vreau eu sa ajung e ca...dak suferiti de absolut orice boala minora pastila de slabit o agraveaza si o accelereaza in ritm nemaivazut....inainte sa le iau auzisem de un caz in care fata unui doctor murise de cancer la o sapt dupa ce a inceput sa ia ,,pilula munune,,...intradevar nu pastilele iau provocat cancerul dar ea nu stia k are si pastila ia accelerat si agravat boala astfel incat intr-o sapt a murit.eu nu am avut probleme cu ea dar nu credeti k NU DEGEABA SUNT INTERZISE PE PIATA??????????ganditi-va de 2 ori inainte sa luati

    1
    0
Pagina « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod