Vrei picioare frumoase ca ale lui Cameron Diaz? Iata ce trebuie sa faci!

Picioarele frumoase, dezideratul fiecarei femei, in special in sezonul cald. Cum ar fi sa ajungem pe plaja si sa etalam picioare pline de celulita, piele flasca, vase de sange sparte? Oribil... Cu toatele ne dorim picioare ca ale lui Cameron Diaz. Ce trebuie sa facem ca sa ajungem acolo?


Sigur, exista vesnicele sfaturi privind alimentatia sanatoasa, sportul sustinut, hidratrea corespunzatoare si odihna. Perfecte teorii, insa ce faci atunci cand trebuie sa te pui in forma in maxim o luna? "VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat", explica medicul dermatolog Filis Demirgean, specialist Elos Skin&Laser Center. "Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combina IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecventa) si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime.

Combinatia IR cu vacuum cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabilismul celular si depunerea colagenului nou. Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara", conchide specialistul Elos Skin&Laser Center.

 Acest tratament poate fi efectuat cu o frecventa de o sedinta pe saptamana, insa schema de tratament se va face dupa o consultatie amanuntita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod