Un cuplu a slăbit 140 de kilograme urmând câteva reguli simple

Nu este o noutate faptul că cei mai mulți oameni se îngrașă atunci când sunt într-o relație stabilă.
Un studiu recent realizat la Universitatea Southern Methodist din Dallas, SUA, a evidenţiat faptul că partenerii din cuplurile fericite au tendinţa de a se îngrăşa de-a lungul unei perioade de patru ani, comparativ cu cei din cuplurile nefericite. Unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru este acela că oamenii care cred ca şi-au găsit jumătatea sunt împăcaţi cu felul cum arată, faţă de cei care încă încearcă să-şi găsească un partener potrivit.

"Atunci când ne îndrăgostim, creierul este inundat cu dopamină, o substanţă care surpimă foamea.
O persoană care este sub influenţa dopaminei eliberate la nivelul creierului nu poate dormi prea bine noaptea pentru că se gândeşte constant la cel sau cea de care este îndrăgostit",  declară cercetătorul Helen Fisher pentru Yahoo Beauty.

În această situație s-au aflat și doi tineri îndrăgostiți din Marea Britanie. Dar în cazul lor, cele câteva kilograme s-au transformat rapid în zeci de kilograme, astfel că după trei ani de căsnicie ambii deveniseră obezi. Bo și Amber Wagner au declarat pentru publicația Daily Express că vizitele dese la fast-food, gustările nesănătoase precum pizza și hotdog, dar și consumul regulat de sucuri carbogazoase au fost motivele pentru care deveniseră obezi.

Problemele cu greutatea au început să le afecteze și viața de cuplu, astfel că au ajuns la concluzia că trebuie să facă ceva pentru a-și recăpăta forma fizică și sănătatea.
Cei doi au început să-și schimbe stilul de viață și au urmate câteva reguli simple pentru a slăbi.

Prima regulă este cât se poate de simplă: Amber a declarat că și-a impus să mănânce o a doua porție de mâncare numai dacă se ridica de la masă ca să-și pună iar în farfurie. Înainte avea obiceiul de a consuma câte cinci sau șase porții de hotdog la o masă. Dar punându-și numai o porție în farfurie și apoi impunându-și să se ridice dacă mai voia o porție, Amber a conștientizat cât de mult mănâncă și a redus riscurile de a consuma prea mult la fiecare masă.
Mersul până la bucătărie pentru a-și mai lua o porție a descurajat-o să consume în exces.

A doua decizie a fost aceea de a înlocui carnea roșie cu carne de curcan. Într-o lună, fiecare dintre ei a slăbit 10 kilograme. De asemenea, au renunțat să mai bea sucuri și au interzis mâncarea fast-food.

Cei doi parteneri au început să facă exerciții împreună în fiecare dimineață, timp de o oră și cheltuie banii pe care i-ar fi dat la fast-food pe activități în aer liber cu cei doi copii ai lor.

Împreună au slăbit 140 de kilograme, Amber 89, iar Bo 51 de kilograme.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod