Trucuri pentru talie, abdomen si fese

Uneori, a acorda atentie siluetei tale nu este acelasi lucru cu a o remodela. Cu ajutorul unor trucuri, este usor sa realizezi ceea ce iti doresti. Secretul consta in practicarea zilnica, pentru cateva minute, a exercitiului ales pentru a-ti atinge obiectivul.

Abdomen de otel

Important este sa pui muschii abdominali serios la lucru. Nu doar pe cei vizibili, ci si pe cei profunzi. Ca si in cazul fesierilor, abdominalii trebuie contractati in permanenta, mai ales in timpul mersului. Contractandu-i, este foarte usor sa simti grupele de muschi abdominali ai duodenului si pe cei de la baza pantecelui. Ceea ce trebuie sa faci este sa ii contractezi prin alternanta. Daca nu vrei sa incerci acest tip de exercitiu, tine cont de faptul ca rasul este cea mai buna modalitate de a-ti fortifica abdomenul. O cura buna de ras, dimineata si seara, si iata-te cu un abdomen admirabil fara sa fi depus nici cel mai mic efort.

Talie de viespe

Singura modalitate de a-ti subtia talia este practicarea exercitiilor cardio cel putin 30 de minute pe zi. Le poti inlocui cu mersul rapid, inotul, dansul, mersul pe bicicleta, gradinaritul sau, de ce nu, menajul. Miscarile din talie, pe care le implica aceste activitati, iti vor lucra musculatura. In acest scop, ai la indemana un exercitiu simplu. Aseaza-te pe scaun cu spatele drept si tine o sticla plina cu apa astfel incat mainile sa iti fie intinse in fata, la nivelul pieptului. Apleaca-te spre derapta, apoi spre stanga. Repeta miscarea dupa o pauza de doua secunde.

Fese frumoase

Regula de aur pentru a avea fese ferme este sa lucrezi cat mai mult musculatura zonei respective. Poti face acest lucru atat prin sport, cu ajutorul unor exercitii sepcifice, cat si contractand muschii fesieri. Urca scarile, alearga, mergi la mute si fa trasee. Profita de un drum de cateva ore cu masina si contracteaza muschii fesieri pentru 2-3 minute. Dansatoarele de la Crazy Horse fac acest lucru timp de mai multe ore chiar si la televizor! Pentru a te incuraja, tine cont de faptul ca muschii care se contracta isi maresc cu 10% rezistenta.

Stii foarte bine ca braziliencele sunt admirate pentru posteriorul lor sexy. Este momentul sa nu le mai invidiezi si sa apelezi la trucurile lor. Incearca tehnica lor seculara de a se mentine in forma: dansul brazilian. Fii atenta mai ales la tinuta lor. Stai cu spatele drept, genunchii usor indoiti si misca-ti bazinul in fata, contractand fesele pentru cel putin un minut. Repeta de cinci, sase ori. Pasul doi spre obiectivul tau este sa scapi de celulita. Pentru a elimina aspectul de coaja de portocala, mananca sanatos, evita grasimile si dulciurile si bea multe lichide.

Pentru ca nu trebuie sa uiti de coapse, apeleaza la o solutie inedita: kick-boxing-ul. Te scapa in mod sigur de pernutele care iti imbraca coapsele. Staii in picioare, cu picioarele usor departate, astfel in cat a fie in linie cu umerii, si indoaie genunchii pana in pozitia de sezut. Transefera greutatea corpului pe piciorul stang si lanseaza un kick cu cel drept, apoi schimba. Repeta exercitiul timp de 3-4 minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod