Trucuri ca să mănânci mult şi să slăbeşti. 5 gustări săţioase

Un nou studiu scoate la iveală beneficiile gustărilor dintre mesele principale care înlătură senzaţia de foame şi te ajută să slăbeşti fără să te înfometezi. Află care sunt trucurile lui Dr. Oz ca să mănânci mult şi să slăbeşti!

Un nou studiu scoate la iveală beneficiile gustărilor dintre mesele principale care înlătură senzaţia de foame şi te ajută să slăbeşti fără să te înfometezi. Află care sunt trucurile lui Dr. Oz ca să mănânci mult şi să slăbeşti!

 

Alegerea corectă a gustărilor dintre mesele principale, precum şi orele la care le iei sunt două dintre cele mai importante trucuri de care trebuie să ţii cont atunci când vreo să slăbeşti, fără să te înfometezi.

Celebrul Dr. Oz te sfătuieşte ce anume trebuie să mănânci la gustări. De asemenea, un alt truc ca să slăbeşti mâncând sănătos este acela de a lua o gustare cu 1-2 ore înainte de cină.

Potrivit specialistului poţi să slăbeşti până la patru kilograme pe an dacă urmezi acest obicei.

Vezi ce poţi să mănânci la gustările de dinainte de cină, fără să-ţi afectezi silueta! În general, regula pe care o propune Dr. Oz este de a alege acele gustări care nu depăşesc 200 de kilocalorii şi care conţin 6 grame de fibre şi 10 grame de proteine.

1.  Gustare cu năut
O felie de mozzarella, 1 felie de suncă fără grăsime, 2 măsline, 4-5 felii de dovlecel la grătar şi 1/4 cană cu boabe de năut fierte.


2. Gustare pizza
Da, poţi să prepari şi o mini-pizza pe care să o consumi ca gustare înainte cu 1-2 ore de a lua cina.
Dr. Oz recomandă să alegi o o lipie mică/chiflă mică din făină integrală pe care să pui o felie de mozzarella, 2 linguri de sos de roşii, o cană cu frunze proaspete de spanac şi câteva rondele de ceapă roşie. Poţi să o consumi ca atare, să foloseşti un aparat pentru sandvişuri sau să o pui la cuptor câteva minute până se topeşte brânza.

Legumele aduc fibre, fără să te îngrijorezi de grăsimi. Roşiile sunt bogate în licopen , iar brânza ajută la absorbţia acestui nutrient.


3. Gustare cu chips şi sos iute
Cartofii tăiaţi rondele subţiri şi lăsaţi la cuptor pot să se transforme într-o variantă sănătoasă a chisurilor din comerţ.
Dacă mai pui lâncă ei şi un sos picant atunci gustarea va fi completă. Pentru a prepara sosul amestecă o jumătate de cană de iaurt grecesc cu puţin usturoi pisat, 1 linguriţă de nuci crude măcinate, piper negru şi sos iute/piper cayenne.

Piperul şi sosul iute accelerează metabolismul, iar nucile şi iaurtul sunt pline de proteine care vor menţine senzaţia de saţietate o perioadă lungă de timp.


4. Gustare cu măr şi brânză
Prepară 4 sandvişuri folosind felii de măr peste care să pui brânză ricotta, migdale crude mărunţite şi zeamă de lămâie.

Merele au un conţinut ridicat de apă şi fibre care împiedică senzaţia de foame, iar sucul de lămâie reglează metabolismul şi absorbţia zahărului în sânge.



5. Gustare cu ceapă crocantă

Inelele de ceapă date prin ou şi pesmet din pâine integrală sunt un deliciu pentru persoanele care poftesc la chipsuri. Taie rondele de ceapă, dă-le prin ou bătut, apoi prin pesmet şi condimente preferate, după care le laşi la cuptor câteva minute până se rumenesc. 

 

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 6 Aug 2012, 19:39
    slabire

    santeti norocoase ca puteti slabi ..eu deas manca numai pietre ..si tot nu pot slabi...felicitari voua ...cu metabolism bun ..care va ajuta sa slabiti..

    0
    0

  • isa pe 17 Iul 2012, 22:36
    slabit sanatos

    Eu asa am slabit : am inceput sa fac mai mult sport zilnic , am inlocuit micul dejun cu un shake Herbalife { o marca de medicamente si mese sanatoase cunoscuta } si am renuntat la dulciuri . ASTA E TOT!

    0
    0

  • Alex pe 12 Iul 2012, 17:19
    radka

    Cum am mai spus mancam 2 mese pe zii: cereale cu lapte si seara (7-8) supa de pui, in primele 5 zile, apoi seara am renuntat la carne si orice fel de prajeli si mancare grasa si mancam orez (cu legume, ciuperci, in diverse feluri), legume la cuptor sau fierte, salata de varza f multa etc. Pranzul nu exista , avand in vedere ca cerealele le mancam dupa 12. Dar de cate ori imi era foame, mancam iaurt sau fructe. Repet: asta a tinut la mine, am vrut sa slabesc si am reusit. Poate altii nu ar putea. Eu niciodata nu am fost innebunita dupa carne, asa ca mi-a fost f usor sa renunt la ea, nu ii simt lipsa deloc.

    1
    0

  • radka pe 12 Iul 2012, 17:06
    pt.alex

    la amiaza mancai ceva sau iaurt

    0
    0

  • Alex pe 12 Iul 2012, 15:24
    nu prea

    Dintotdeauna am avut o problema cu mesele, in sensul ca "micul dejun" il luam pe la 12-1, poate si mai tarziu, iar apoi mai mananc pe la 7-8. Asa ca "pranzul" putea fii considerat iaurtul, fructele... In orice caz, nu m-am infometat absolut deloc.

    0
    0

  • florica pe 11 Iul 2012, 21:04
    slabire

    nu ai spus nimic de pranz, sa inteleg ca la pranz nu mancai nimic ?

    0
    1

  • Alex pe 11 Iul 2012, 14:33
    Cum am slabit eu

    Cred ca fiecare are felul lui de a slabii, nu toti o putem face dupa diete cunoscute. Am 1,73 si aveam 68 de kg, nu eram grasa, dar nici multumita de cum aratam. Asa ca m-am hotarat sa fac ceva: timp de 5 zile am mancat dimineata cereale cu lapte, iar seara supa de pui (in care lasam numai fideaua si morcovii). Daca mi se mai facea foame, mancam iaurturi sau fructe. Am slabit astfel in 5 zile 5 kg. Apoi am continuat sa mananc dimineata cereale, iar seara orez, ciuperci, salata de varza, legume etc... Nu am mai mancat deloc prajit, carne, gras, in schimb mananc dulciuri cand am pofta si in afara de ce am spus mai sus, cam orice. Am acum 57 de kg si oricat as manca, nu mai pun nimic, ma simt f bine, am slabit frumos si am scapat si de celulita. Toate astea in mai putin de 2 luni.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod