Traiesc, deci ma abtin

Ii datorez autoarei acestei lucrari o bucata minunata din viata mea. Multa vreme crezusem ca greutatea mea face parte din mine si ce e chiar definitorie. Datorita prieteniei noastre, increderii si rabdarii ei, azi sunt altcineva, pastrandu-mi umorul, care, iata, nu sta in "cateva zeci de kilograme". Teo Trandafir

Intalnirea cu Mihaela Bilic mi-a schimbat viata. Poate parea un sablon, o lozinca proptita pe prima pagina doar ca sa vanda cartea. In realitate este exact sentimental pe care-l am din ziua in care am cunoscut-o pana astazi, cand sriu aceste randuri.

M-am intalnit cu ea avand 32 de kilograme in plus fata de ceea ce vedeti astazi in fotografiile cu mine sau in emisiunile pe care le realizez sau la care sunt invitata. Eram fericita ca am nascut un copil sanatos, dar incepusem sa am indoieli ca amprocedat bine nepasandu-mi ce mancam si mai ales, cat…

Au fost de ajuns cateva sfaturi cateva explicatii pe care Mihaela Bilic le da cu calmul si cu siguranta omului care a studiat, care e la curent cu tot ce se descopera pe planeta in materie de nutritie.


Ii raman recunoscatoare doctoritei Mihaela Bilic nu numai pentru mine, dar si pentru felul in care am invatat sa-mi hranesc copilul. Tot de la ea am retinut ca sursa celor mai multe boli de la maturitate e chiar alimentatia proasta din copilarie, obiceiurile alimentare eronate.
Si v-as spune mai multe, dar cred ca abia asteptati sa cititi cartea unui specialist!
Pofta buna la lectura !

 

Poti cumpara cartea "Traiesc, deci ma abtin" de Dr. Mihaela Bilic, aparuta la Editura Coreus de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 49.90 RON.


 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicoleta pe 19 Iun 2013, 14:42
    off slabitu asta

    as vrea sa slabesc dar nu reusesc de loc ...desi nu ma pot abtine de loc de la mancare am incercat ...dar sincera sa fiu nu pot..!

    1
    0

  • ciontos doina pe 26 Dec 2008, 11:56

    PENTRU MINE ESTE O EMOTIE CIND O ASCULT PE DOMNA DOCTOR MIHAIELA BILIC CHIAR AI DUPA CE TE GHIDA SA TRAIESTI SANATOS

    1
    0

  • any-grad pe 17 Dec 2007, 21:32

    Si eu am facut comanda acum 10 zile tot pe internet si nu am primit niciun raspuns.

    1
    0

  • mariy pe 13 Dec 2007, 20:32
    Spune lucruri bune in carte

    Cred ca este un mod sanatos de a slabi. Nu rapid, nu renuntind la tot ce iti place, ci incercand sa ne schimbam un pic felul de a ne gandi la mincare. Eu am incercat de 4 zile cam ce am inteles, acum este adevarat imi este un pic greu, parca as manca ceva mai altfel, dar trec mult mai usor peste aceasta neplacere. Sper sa ma tina, eu am comandat direct de pe site-ul www.doctorbilic.com, dar vad ca in o saptamana nu am primit nici un raspuns. Sper sa nu existe neseriozitate maxima.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod