sfaturi de slabit

Top 5 sfaturi de slăbit care funcționează pentru toată lumea

Sunt împrumutate din cele mai cunoscute diete și nutriționiștii ne garantează că sunt cu adevărat utile. Acestea sunt cele mai bune sfaturi de slăbit!
La ce te gândești când spui ”dietă”? Nu se asociază imediat termenul cu alimente la care trebuie să renunți și frustrarea că nu poți să mănânci orice fără să se vadă imediat pe tine? Având acest lucru în minte nici nu este de mirare că majoritatea dietelor dau rezultate doar pe termen scurt, însă ajung să fie abandonate și te reîntorci la alimentația de dinainte de dietă. Despre acest lucru vorbesc mulți nutriționiști, citați de publicația today.com, care susțin că ar fi mult mai bine să iei din fiecare dietă cunoscută cele mai bune sfaturi de slăbit și să le incluzi în stilul tău de viață. 

Astfel nu mai consideri că ții dietă, ci că ai făcut anumite schimbări în viața ta care aduc beneficii atât pentru sănătate, cât și pentru siluetă. 

Iată care sunt cele mai bune sfaturi de slăbit care funcționează pentru toată lumea:


1. Dieta ”Whole 30” (dieta de 30 de zile): evită alimentele procesate și zahărul rafinat

Chiar dacă s-a demonstrat că această dietă ar fi una ineficientă pe termen lung, trebuie să recunoaștem că acest sfat nu este tocmai rău. Acest gen de sfaturi de slăbit sunt cele care ne transformă total percepția asupra dietelor și ne ajută să luăm din ele exact ceea ce funcționeză pentru toată lumea. 

Ideea de a evita pe cât posibil alimentele procesate și dulciurile din comerț este cât se poate de utiă și poate să fie considerat o regulă de bază în planul tău alimentar.
Mai mult, renunțând la aceste alimente hipercalorice și fără nutrienți te vei baza mai mult pe legume, carne slabă, fructe de mare, ouă, verdețuri, oleaginoase și fructe. Nu ai decât de câștigat!


2. Dieta Paleo: consumă carne și pește de calitate alături de legume

Planul promovat de dieta Paleo este unul destul de echilibrat pentru persoanele care pot să mănânce mai multă carne. Însă, nu va fi unul apreciat și nici de urmat pentru vegetarieni sau cei care consumă carne rar.
Însă, regula de bază care mizează pe consumul unui produs animal de calitate (animale crescute libere și fără hormoni de creștere) sau a peștelui sălbatic este una foarte utilă. Și dacă mai pui la socoteală faptul că se recomandă consumul acestor produse în combinație cu multe legume, verdețuri proaspete putem să considerăm că este o formulă excelentă pentru slăbit și ușor de inclus în stilul tău de viață. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod