Supe pline de savoare

Supa italieneasca (6 portii) Ingrediente

Pentru perisoare italienesti:
230 g carne de vita tocata
230 g carne de porc tocata
1 ou
1/4 ceasca firimituri de paine uscata (sau pesmet)
1 lingura de patrunjel maruntit
1/2 catel de usturoi maruntit
1/2 lingura de sare
1/4 lingurita de piper

Pentru supa:
4 cesti supa de pui (de casa sau facuta cu knorr, vegeta)
2 cesti de spanac proaspat si maruntit sau spanac congelat
1/4 ceasca de parmezan
230 g de paste orzo


Mod de preparare:

Pentru perisoarele italienesti
  • se amesteca carnea si se framanta cu mainile pana se omogenizeaza bine;
  • formeaza bulgari mici de carne si aseaza-i intr-o tigaie cu foarte putin ulei;
  • se introduc la cuptor pentru 25-30 de minute.

Pentru supa:
  • se prepara pastele dupa indicatiile de pe pachet;
  • pune intr-o cratita supa de pui si las-o la fiert;
  • apoi se adauga spanacul si se mai fierb impreuna inca 5 minute, pana cand spanacul se inmoaie;
  • la final se adauga perisoarele italienesti si pastele;
  • se fierb putin impreuna, dupa care se adauga parmezanul si se serveste calda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod