Sucuri detox din portocale care te ajută să slăbești

Încercarea de a slăbi poate fi dificilă. Pare că există un număr infinit de modalități de a face acest lucru, unele idei contrazicându-le pe altele.
Există o metodă încercată care a ajutat oamenii să piardă în greutate pe o bază consistentă - consumul de fructe și legume. Există dovezi valide care arată că un consum regulat de portocale te poate ajuta să slăbești. Poți să faci acest lucru, dar nu ar fi mai ușor să faci un suc și să ai parte de nutriția necesară mai ușor? Există sucuri detox care pot face exact acest lucru. De asemenea, te pot ajuta să scapi de orice senzație de greutate care apare după ce ai mâncat prea multe zile alimente care nu sunt sănătoase. Iată câteva sucuri detox care te pot ajuta să slăbești!

Ce sucuri detox poți include în dieta ta dacă vrei să slăbești?


1. Suc de portocale cu morcov


Această rețetă este simplă și ușoară, are puține ingrediente, care sunt ușor de găsit. De asemenea, este un suc pe care îl poți oferi și copiilor, deoarece are legume ascunse în el.
Ingredientele de care ai nevoie sunt:

- o portocală medie curățată și tăiată
- trei morcovi medii curățați
- jumătate de ananas mic tăiată în bucăți mai mici

Poți adăuga toate aceste ingrediente în storcător și vei avea parte de un suc hrănitor, care te va ajuta să slăbești.

2. Suc de portocale cu ghimbir


Această rețetă de suc de portocale cu ghimbir poate fi gata în mai puțin de cinci minute, dar o poți lăsa și la frigider pentru câteva minute dacă preferi sucul rece. În plus, acest suc este ușor de făcut la blender dacă nu ai un storcător. Ingredientele de care ai nevoie pentru această băutură sunt:

- patru portocale mici curățate
- o rădăcină mică de ghimbir
- îndulcitorul tău preferat

Este o idee bună să adaugi mai întâi ghimbirul și ulterior portocalele.
Apoi strecoară părțile pe care nu le-a pasat blenderul și adăugă îndulcitorul.

3. Suc de portocale cu lime


Aceasta este o altă rețetă ușoară de suc detox. Doza mare de vitamina C nu îți va dăuna. Poți curăța și felia fructele, după care le poți adăuga într-un storcător dacă îți este la îndemână. Dar poți stoarce fructele și de mână. Iată lista de ingrediente:

- două căni cu suc de portocale (6-8 portocale întregi)
- 1 lingură de zeamă de lime (aproximativ jumătate de lime)

De asemenea, poți adăuga un vârf de cuțit de sare dacă dorești. Unor persoane le place să adauge gheață în sucurile naturale. Este alegerea ta.

4. Suc verde


Dacă ai analizat metoda de detoxifiere prin sucuri, sigur ai auzit și despre sucul verde. Acesta reprezintă o combinație de multe legume cu frunze verde închis, care îți oferă numeroase substanțe nutritive.
Unele persoane o beau astfel, însă poți adăuga și fructe, cum ar fi portocalele, pentru a-i da un gust mai bun. Ingredientele din această băutură sunt:

- două portocale
- o lămâie
- un măr verde
- o cană de spanac baby
- o frunză de varză kale

Dacă ești curajos, poți renunța la fructele care îndulcesc acest suc, dar nu va fi la fel de bun la gust. Asigură-te că acestea sunt curățate și că toate sunt tăiate în bucăți mici, apoi adaugă-le în blender și bucură-te de beneficiile pe care le aduce acest suc natural sănătății tale.

Aceste rețete îți vor oferi câteva idei pentru a folosi portocalele dacă vrei să slăbești. Aceste fructe conțin o cantitate bogată de vitamina C, care stimulează sistemul imunitar.
De asemenea, acestea te pot ajuta să te hidratezi și îți oferă un plus de energie, ambele efecte ajutându-te și să combați poftele alimentare mai ușor.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod