Suc verde pentru slabit

Sucul care te ajută să scapi de burtă. Cum să-l prepari acasă?

Un suc pe care îl poţi face acasă te ajută să scapi de burtă dacă îl consumi cinci zile la rând, seara înainte de culcare. Se prepară foarte simplu!
Pătrunjelul este unul dintre ingredientele acestui suc care are proprietatea de a favoriza detoxifierea corpului şi de a stimula arderea grăsimilor. Potrivit specialiştilor, trebuie să consumi acest sub 5 seri la rând, înainte de culcare, pentru a reduce grăsimea din zona abdominală.

Grăsimea de pe abdomen este foarte periculoasă pentru sănătate, însă este şi cea mai greu de dat jos, după cum probabil că ai constatat deja. Exerciţiile fizice regulate care vizează abdomenul, alimentaţia echilibrată, ceaiurile medicinale care previn balonarea, dar şi sucurile proaspăt stoarse constituie cele mai bune soluţii pentru a avea un abdomen plat şi tonifiat.
De asemenea, cu cât vei lucra mai intens muşchii abdominali, cu atât vei constata că abdomenul nu se va umfla atât de tare când eşti balonată şi în timp se va reduce excesul de grăsime.

Grăsimea de pe abdomen este mai periculoasă decât cea de pe umeri, şolduri ori coapse, susţin specialiştii, şi asta pentru că este foarte activă din punct de vedere metabolic şi se aşază mai uşor pe vase, îngustându-le. Studiile au demonstrat că acumularea grăsimii predominant în regiunea abdominală reprezintă un risc mare pentru afecţiuni precum hipertensiunea arterială, diabet sau boli cardiovasculare, acestea din urmă afectând peste jumătate din populaţia României.

De asemenea, s-au găsit dovezi care indică o legătură între grăsimea viscerală şi riscul de demenţă.
Un studiu a descoperit că riscul apariţiei demenţei este de 2,3 mai mare la persoanele de 40 de ani, cu o cantitate mai mare de grăsime abdominală şi de 3,6 ori mai mare la persoanele supraponderale, cu foarte multă grăsime abdominală. Cantitatea de grăsimea abdominală favorizează apariţia demenţei, chiar şi la persoanele cu o greutate normală, indică studiul.

Potrivit Prof. Dr. Nicolae Hâncu, Preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie, Boli metabolice, "dimensiunea taliei unei femei nu trebuie să depăşească 80 cm, iar la bărbaţi 94 cm.
Când talia se măreşte, se acumulează grăsime în interiorul abdomenului, grăsime care este toxică". Chiar dacă greutatea este normală, iar dimensiunea taliei este mare, această reprezintă un semnal de alarmă.


Sucul care te ajută să scapi de burtă. Cum să-l prepari acasă?


Pentru a obţine acest suc cu puteri miraculoase ai nevoie de:
o legătură de pătrunjel
un castravete
  • 1 linguriţă de miere
  • 1 lingură cu zeamă de lămâie
  • 1 lingură cu gel de aloe vera pur
  • 1 lingură cu ghimbir răzuit sau pulbere de ghimbir
  • 1/2 pahar cu apă.

Se pun toate ingredientele în blender şi se mixează până când obţii un suc verde deschis. Se consumă în timp de 5 zile, în fiecare seară înainte de culcare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod