vin

Soluţia simplă care te ajută să slăbeşti: Două pahare cu vin!

Veşti bune pentru toţi cei care preferă un pahar de Cabernet în locul exerciţiilor cardio: două pahare cu vin sunt suficiente pentru a slăbi, arată mai multe studii.
Singura condiţie e să te limitezi la două pahare şi să bei vinul înainte de culcare, scrie Full Remedies. Consumul de vin poate fi de fapt "pilula magică" în lupta cu kilogramele în plus, potrivit unor studii recente realizate de Universitatea de stat din Washington (WSU) şi Harvard Medical School.

Vinul roşu conţine un polifenol, "celebrul" resveratrol, care, pe lângă faptul că este un antioxidant puternic, transformă grăsimea albă în grăsime brună. Aceasta din urmă e mult mai uşor de ars, arată cercetătorii de la WSU.
Potrivit studiului realizat de Harvard, care a monitoritat datele a 20.000 de femei de-a lungul a 13 ani, persoanele care beau zilnic două pahare de vin sunt cu 70% mai puţin predispuse să devină supraponderale.

De ce trebuie să te limitezi la două pahare de vin şi de ce musai să le bei seara, înainte de culcare? Pentru că un alt studiu a descoperit că resveratrolul ajută şi la reducerea apetitului, ceea ce înseamnă că după un pahar sau două de vin roşu vei simţi mai puţin tentaţia de a face un raid în frigider.
În plus, vei dormi ca un bebeluş, asigură site-ul citat.

Pentru cei care nu au încredere în "metoda celor două pahare de vin" sau care pur şi simplu nu beau alcool, există şi alte soluţii - surse foarte bune de resveratrol sunt afinele, căpşunile şi, desigur, strugurii.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod