Smoothie pentru slăbit cu țelină și ananas

Pentru a slăbi și scăpa de grăsimea aceea enervantă din jurul taliei, ar trebui să menții o dietă echilibrată și sănătoasă și să faci exercciții în mod regulat.
Fiecare organism este diferit, având un metabolism și nevoi diferite. Cu toate acestea, pierderea în greutate nu ar trebui asociată cu înfometarea. Procesul de slăbit necesită timp așa că nu îți pierde motivația! Poți încerca și acest smoothie pentru slăbit cu țelină și ananas.

Rețeta perfectă de smoothie pentru slăbit


Acest smoothie cu țelină și ananas este perfect pentru slăbit. De asemenea, reprezintă modalitatea excelentă pentru a-ți începe ziua. Consumă-l în mod regulat și, în decurs de 2-3 săptămâni, vei începe să observi rezultatele.
Ananasul poate fi combinat și cu alte alimente precum spanacul, nucile și somonul. Ananasul reprezintă o sursă excelentă de bromelanină, o enzimă care ajută la digerarea proteinelor și la transformarea lor în aminoacizi. Are și proprietăți antiinflamatoare. 

Conținutul de apă, vitamina C, mineralele și antioxidanții, împreună cu bromelanina, se pot descompune ușor și pot elimina grăsimea acumulată din organism.

Țelina, pe de altă parte, este benefică pentru sănătatea inimii și pentru pierderea în greutate.
Are un conținut ridicat de antioxidanți și fitonutrienți care ajută la absorbția nutrienților, la digestie și curăță corpul. Este bogată în fibre dietetice și are capacitatea de a controla tensiunea arterială. Aceasta adaugă un gust unic smoothie-ului. În plus, oferă și o multitudine de vitamine și minerale.

Ingrediente

2 căni cu apă
2 căni cu ananas proaspăt
1 tulpină de țelină
zeama proaspăt stoarsă de la 1/2 de lămâie

Modalitate de preparare

Ananasul se taie în bucăți medii spre mici.
Țelina se spală bine sub un jet de apă rece, se curăță și se taie. Se adaugă bucățile de țelină împreună cu cele de ananas în blender, cănile cu apă și zeama de lămâie. Se amestecă totul pentru câteva minute și smoothie-ul este gata.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod