Slăbit rapid: Te ajută sau nu Postul Paştelui să pierzi în greutate?

Multe femei încearcă să profite de post pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus, dar puţine reuşesc să obţină scăderea în greutate dorită şi să se menţină pe termen lung. Află cât de mult te poate ajuta Postul Paştelui să pierzi în greutate.

Multe femei încearcă să profite de post pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus, dar puţine reuşesc să obţină scăderea în greutate dorită şi să se menţină pe termen lung. Află cât de mult te poate ajuta Postul Paştelui să pierzi în greutate.

Postul Paştelui poate fi văzut că o mâna de ajutor atunci când vrei să renunţi la creşterea în greutate din timpul iernii şi să-ţi pregăteşti corpul pentru zilele de vară în care îl vei acoperi doar cu un bikini.

Din păcate, postul nu poate fi eficient ca regim de slăbire dacă singura schimbare este înlocuirea produselor de origine animală cu alte alimente bogate în grăsimi şi carbohidraţi.

Nici măcar postul negru nu ajută prea mult, spun specialiştii.

 

 

Postul negru şi efectul de bumerang


Dacă sperai că postul negru este eficient pentru slăbit şi plănuiai să-l foloseşti pentru mai multe zile, află că nutriţioniştii spun că este o idee foarte proastă. Lipsirea totală a corpului de substanţe nutritive are ca efect direct încetinirea metabolismului, astfel încât vei vedea cum kilogramele eliminate revin încet, dar sigur când începi din nou să mănânci trei mese pe zi.

În timpul postului negru, apetitul este redus după prima zi, iar metabolismul este încetinit. Când începi să mănânci din nou, metabolismul nu face faţă pe loc aportului caloric, astfel că o mare parte din substanţele nutritive sunt stocate sub formă de grăsime.

Dacă masa de Paşte este plină de bunătăţi şi eşti tentată să le încerci pe toate, poţi chiar descoperi că ai luat în greutate în câteva zile mai mult decât ai pierdut în timpul postului.

 

 

Postul Paştelui şi deficitul caloric


Pentru a fi cu adevărat eficient, orice regim de slăbit are de îndeplinit o condiţie importantă: deficitul caloric. Atunci când consumi mai multe calorii decât primeşti din alimentaţie, vei slăbi, indiferent dacă ai un regim de post sau nu.

Faţă de alte perioade în care încerci să slăbeşti, Postul Paştelui îţi oferă un avantaj suplimentar: renunţarea la produsele de origine animale înseamnă mai puţină grăsime în dietă ta.

Proteinele din produsele vegetale constituie cea mai bună soluţie şi pot contribui la un regim echilibrat de slăbit.

Produsele de panificaţie de post conţin un conţinut ridicat de carbohidraţi, care sunt descompuşi de sânge în zahăr şi pot contribui la creşterea greutăţii atunci când sunt consumate în exces. Profită de legumele şi fructele de sezon când îţi creezi meniul de post şi adaugă ciuperci şi tofu pentru un plus de proteine în regimul tău alimentar.

 

 

Cum poţi să profiţi de Postul Paştelui că să slăbeşti


Dacă respecţi interdicţia cu privire la carne şi produsele de origine animală, cea mai bună şansă de a slăbi vizează crudităţile. Cu două gustări şi o masă de legume proaspete pe zi, scăderea în greutate poate deveni realitate.

Poate cea mai importantă regulă pentru a slăbi în timpul postului este însă împărţirea meselor de-a lungul zilei în trei mese şi trei gustări.

Viteza metabolismului creşte când ai mese mai mici şi mai dese, iar cu puţină mişcare şi fără abuzuri la masa de Paşte, poţi constanta că ai reuşit să obţii măcar o mică scădere în greutate.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anna pe 16 Mai 2012, 00:25
    pff

    cred ca nu postul pastelui te face sa slabesti cred ca daca ti cu adevarat sa slabesti poti facce orcand asta nu doar de postul pastelui ..... sti io eram disperata si leam incercat pe toate ..am cheltuit o gramada de bani pe toate chestile si capsulele de slabit .. sti ale nuti fac nimic te face doar sa te ingrasi mai mult asa ca mananci des si putin si te va ajuta sa te menti si nu uita sa faci si un pic de exerciti fizice te va ajuta foarte mult ---bafta :)

    0
    0

  • irina_constantin pe 17 Apr 2012, 17:15
    Detoxifierea primul pas pentru a pierde in greutate!

    Recomand tuturor persoanelor care doresc sa piarda in greutate, sa faca inainte de toate o detoxifiere completa a organismului. In acest mod, o sa elimine mai repede toxinele acumulate si o sa slabeasca mai usor. Eu am reusit si am slabit 4 kilograme fara prea mult efort, in doar 2 luni de zile. De asemeni, am foarte multa energie si nu mai obosesc atat de repede. Secretul meu se afla in produsul Zeolit Detoxifiant si il recomand cu mare drag tuturor persoanelor care isi doresc sa slabeasca sanatos si rapid. In fiecare luna, imi comand cate un flacon de pudra direct de pe situl web www.zeolite.ro deoarece au diverse promotii accesibile ca pret, la aceste produse. Mult succes tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca cu ajutorul zeolitului!

    0
    1

  • ptr. incepatori pe 12 Apr 2012, 02:21
    Pregatiri de PASTI

    SI PTR INCEPATORI sau cele carora nu le iese cozonacul cu drojdie: "Cozonac FARA DROJDIE, cu mac si branza". Detalii aici culinar.romaningermania.ro/index.php/retete-romaneti/dulciuri/17-cozonac-fr-drojdie-cu-mac-i-branz.html Cozonac fara drojdie, cu nuca- reteta aici: culinar.romaningermania.ro/index.php/retete-romaneti/dulciuri/24-cozonac-fr-drojdie-cu-nuc.html ----------------- Friptură de miel, în bere sau vin. Carnea – frăgezită în iaurt romaningermania.ro/friptura-de-miel-in-bere-sau-vin-carnea-fragezita-in-iaurt

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod