Slăbit rapid: Chilli, noul ingredient minune care topeşte instant grăsimea

Colăceii, celulita, vergeturile nu mai sunt un secret pentru nimeni. Cu toţii ştim că obezitatea şi supraponderabilitatea sunt două dintre cele mai răspândite probleme la nivel mondial.
Colăceii, celulita, vergeturile nu mai sunt un secret pentru nimeni. Cu toţii ştim că obezitatea şi supraponderabilitatea sunt două dintre cele mai răspândite probleme la nivel mondial.

20% dintre bărbaţi şi 25% dintre femei suferă de obezitate, arăta un studiu al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Nici românii nu sunt feriţi de problema kilogramelor în plus, astfel că, potrivit Eurostat, 8 la sută dintre femei şi 7,6 la sută dintre bărbaţi suferă de obezitate.

Răspunsul este simplu: alegem soluţii “simple şi rapide” pentru a atinge greutatea ideală pentru organismul nostru, fără a conştientiză faptul că, pentru rezultate cât mai eficiente şi de durată, avem nevoie de un cumul de paşi de urmat.


Spune NU dietelor fără sport şi suplimentelor fără regim alimentar!


Urmăm diete stricte care ne dereglează metabolismul, luăm suplimente în speranţă unor rezultate minune sau ne epuizăm ore în şir la sala de fitness pentru că apoi să consumăm o masă cu mii de calorii!

Soluţia o reprezintă stabilirea unor aşteptări realiste şi combinarea mai multor elemente pentru a obţine efectul dorit asupra siluetei: suplimente + dietă + sport. Nu putem să slăbim dacă facem sport fără a tine un regim alimentar, la fel cum nu putem să slăbim stând pe canapea şi luând suplimente.

Toate metodele de slăbit trebuie să fie complementare, astfel încât să se obţină rezultatele dorite.
Atacarea pe mai multe fronturi a kilogramelor în plus este soluţia recomandată de specialişti.

îmi e foame sau doar simt nevoia de a mânca?


Procesul de slăbirea se reduce la 10% mâncare şi 90% percepţia legată de mâncare. De multe ori nevoia de a mănâncă nu are legătură cu foamea! Dacă intr-adevăr ţi-ar fi foame nu ar conta dacă mănânci o salată sau o prăjitură. Adevărul este că dezvoltăm obiceiuri alimentare şi, exact că la toate celelalte tipuri de obiceiuri, cel mai greu este să renunţi la cele rele.

Exact cum produsele anti-fumat te pot ajuta să treci mai uşor prin luptă cu ţigările, aşa şi suplimentele de slăbit te ajuta să scapi de obiceiurile alimentare proaste, atunci când vrei să pierzi din greutate.

Chilli, noul ingredient minune în luptă cu kilogramele!


Deoarece studiile efectuate până în prezent arăta că ardeiul iute grăbeşte cu 20% arderile din organism, acest ingredient nu mai este folosit strict pentru a condimentă mâncărurile ci se regăseşte şi în capsule pentru slăbit.


Cum funcţionează?


Capsaicina, substanţă cheie din ardeiul iute, determină receptorii din cavitatea bucală să trimită mesaje către creier pentru a amelioră senzaţia de durere. Creierul, în schimb, reacţionează prin creşterea nivelurilor de adrenalină şi mărirea ritmului cardiac, cauzând transpiraţia şi consumul de calorii.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 2 Iul 2012, 20:50
    nu este adevarat

    eu maninc foarte picant si multi ardei pot spune ca maninc cu kilogramele si nu slabesc

    0
    0

  • Diana23 pe 30 Mai 2012, 10:44
    Reactii Adverse

    Carmen, Eu avut probleme cu hemoroizii si i-am tratat cu Detralex si acum am incercat si pastilele astea si nu mi-au facut nicio problema. Ele au o pelicula protectoare... nu mi-au afectat nici stomacul si nu nici nu mi-au agravat problemele cu hemoroizii. Eu iti zic sa le-ncerci daca vrei sa slabesti.

    2
    0

  • Carmen pe 28 Mai 2012, 11:41
    Reactii adverse

    Cum facem daca ardeiul iute provoaca hemoroizi si constipatie?

    3
    1

  • denisa sweet pe 27 Mai 2012, 18:53
    slabire

    wowww super tare va multumesc mersi foarte mult va iubesc o sal incerc

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod