Slăbit rapid: 8 metode amuzante de ardere a caloriilor. Încearcă-le!

Citim peste tot despre secretele unei siluete de vis: diete care mai de care mai spectaculoase şi programe intense de antrenament la sala de fitness, combinate cu suplimente naturale de slăbit şi geluri anticelulitice.

Citim peste tot despre secretele unei siluete de vis: diete care mai de care mai spectaculoase şi programe intense de antrenament la sala de fitness, combinate cu suplimente naturale de slăbit şi geluri anticelulitice.

 

Însă, oricât de mult ne-am dori să avem o super siluetă, intervine un aspect care ne da complet peste cap programul de slăbit: tentaţiile sezonului cald!

Cine îşi doreşte să petreacă 2 ore pe zi închis în sala de fitness atunci când putem să ne petrecem timpul lenevind la o terasă la umbră sau plimbându-ne prin parc? Există însă o soluţie!

Ardem caloriile distrându-ne!

Soluţia: plimbăm căţelul, jucăm billiard, inventăm salate delicioase şi “înroşim” celulită cu ardei iute.

Ai o greutate corporală de aproximativ 60 kilograme? Într-o jumătate de oră, petrecută făcând activităţile preferate, poţi să scapi de câteva sute de calorii fără a simţi că depui efort.

Este bine de ştiut că poţi să arzi:

  • 150 de calorii atunci când plimbi căţelul prin parc
  • 180 de calorii atunci când înoţi
  • 180 de calorii atunci când dansezi
  • 75 de calorii într-o jumătate de oră de jucat biliard
  • 135 de calorii atunci când plantezi un copac sau tunzi gazonul
  • 180 de calorii atunci când faci drumeţii
  • 90 de calorii dacă joci volei în apă
  • 210 calorii dacă mergi cu rolele.


În acest fel am rezolvat problema antrenamentelor plictisitoare şi epuizante din sala de fitness.

Mai rămâne să vedem cum ne putem abţine de la tot felul de delicii culinare!


O zi de răsfăţ pe săptămână!

Răspunsul în acest caz este simplu: stabileşte o zi pe săptămână în care să te răsfeţi cu un preparat preferat.

Atenţie însă! Acest lucru nu înseamnă că o zi pe săptămână ai voie la absolut orice aliment în orice cantitate. Regula trebuie să fie clară: un preparat preferat pe săptămână, fie că este vorba despre paste, îngheţată, o felie de tort de ciocolată sau o porţie de cartofi prăjiţi.

În restul săptămânii bucură-te de bogăţia de legume şi fructe de pe tarabele vânzătorilor, pentru a-ţi prepara salate delicioase şi sănătoase.


Ardeiul iute arde caloriile şi celulita!

În ceea ce priveşte suplimentele şi gelurile anticelulitice, acestea sunt extrem de eficiente atunci când sunt combinate cu sfaturile de mai sus legate de dietă şi sport.

În prezent, pe piaţa suplimentelor şi a gelurilor destinate pierderii în greutate a apărut o nouă vedetă: ardeiul iute! Extractul de ardei iute, capsaicina, s-a dovedit a fi utilă în procesul de pierdere în greutate şi îndepărtare a celulitei.

Suplimentele nutritive pe bază de extract de ardei iute acţionează prin creşterea activităţii metabolice şi grăbirea în acest fel a arderii caloriilor, în timp ce gelul anticelulitic pe bază de extract de ardei iute nu “topeşte” celulita, ci acţionează în profunzime, prin îmbunătăţirea circulaţiei sangvine în zona afectată de aspectul “coajă de portocală”. 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod