Slabire rapida dupa Sarbatori

A mai trecut un an, au trecut si frumoasele Sarbatori de iarna si am reinceput activitatile de zi cu zi! Te simti balonata si inca satula de la atatea bunatati? Noi iti propunem sa scapi rapid si fara prea mult efort de povara kilogramelor in plus acumulate de sarbatori!

 A mai trecut un an, au trecut si frumoasele Sarbatori de iarna si am reinceput activitatile de zi cu zi! Te simti balonata si inca satula de la atatea bunatati? Noi iti propunem sa scapi rapid si fara prea mult efort de povara kilogramelor in plus acumulate de sarbatori!

 

1. Dieta de detoxifiere

O dieta usoara de 3 zile te va ajuta sa scapi de aproape 2 kg!
Mic dejun: o cana suc de portocale (obtinut in casa)+ 1 iaurt dietetic
Pranz: o supa de legume si o salata de legume
Cina: un pahar mare de suc de morcovi si 2 fructe
Intre mese: 2 mere/grapefruit.


2.

Ceaiuri depurative

Pentru a nu retine apa si toxine in corp este indicat ca dupa Sarbatori sa bei zilnic 2 cani de ceai de soc, iar daca ai probleme de constipatie poti apela la ceaiul de crusin.


3.
Truc
In fiecare dimineata pe stomacul gol bea o cana de apa calduta in care storci 2/4 sau ¼ dintr-o lamaie, in functie de reactia corpului tau.


4. Tratamente ultrarapide de slabire

Termoterapia (impachetarile la cald) este cea mai buna solutie pentru a scapa de toxinele si apa retinuta in corp, pentru a imbunatati circulatia sangelui si pentru a determina arderea si eliminarea grasimilor.
Tratamentul cu Thalassalgo (alge marine) face minuni si chiar dupa prima sedinta te vei simti mai usoara. Algele marine imbunatatite cu saruri ajuta la reglarea organismului si la eliminarea grasimilor localizate sau generalizate. Dupa un tratament de 10 sedinte vei elimina in jur de 5-6 kg.


5. Sport

Cel mai potrivit sport este inotul. Pe langa faptul ca te relaxeaza, iti ofera un plus necesar de energie. Nu transpiri, nu depui un efort extrem de mare si in plus conditia ta fizica se va imbunatati simtitor.
Lucrand toti muschii corpului, iti dezvolti mobilitatea si in acelasi timp dobandesti o silueta armonioasa.


6. Masaj

Daca vrei sa incepi bine anul, atunci saptamanal ar trebui sa efectuezi un masaj anticelulita si de relaxare profesional. Punand circulatia sanguina in miscare vei determina eliminarea toxinelor, iar pielea isi va redobandi fermitatea si elasticiatea.


7. Magneziu si fier

Poate nu crezi, dar carentele de magneziu si fier duc la incetinirea functiilor de ardere ale organismului si astfel nu vei reusi sa slabesti si sa dai randament in acelasi timp.
Asadar, iti recomnadam sa optezi pentru suplimente de magneziu si fier.

Articol realizat de Elisabeta Ratiu, Director Centrul de Slabire si Remodelare Corporala BettyBlue.


 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena adina pe 21 Oct 2006, 10:40
    retete

    as dori sa imi recomandati si mie cateva retete disociate

    0
    0

  • aura pe 11 Feb 2006, 18:38
    Buna

    As dori si eu regimul disociat va rog din suflet pentru ca am ceva de dat jos datorita faptului ca acum 7 luni am nascut.Am slabit ceva dar mai trebuie. steffbarbulescu@yahoo.com aceasta este adresa mea de mail daca sunteti draguti sa-mi scrieti. Astept cu nerabdare.

    0
    0

  • lidia_09_03 pe 22 Ian 2006, 13:49
    cum e regimul disociat????????

    vreau si eu sa slabesc in jur de 8 kg. Am 1.64 si 58 kg, si vreau sa dau jos macar 8!!! Cea cu un bebe de 9 luni care zice ca a slabit 6 kg intr-o sdaptamana, da-mi si mie pls regimul disociat!!!te rog frumooooos!!!

    0
    0

  • moldoveanu delia pe 19 Ian 2006, 17:49

    aceasta dieta este foarte buna. eu am tinut-o si a dat rezultate.

    0
    0

  • Alina Bojan pe 19 Ian 2006, 17:49
    dieta perfecta

    Dieta perfecta pentru corpul tau o stii singura.Problema este ca trebuie sa ai timp si "dispozitie" pentru a o tine o perioada care sa duca la rezultate.Aici este secretul!

    0
    0

  • catana daniela pe 19 Ian 2006, 17:49
    helo

    eu nu voi slabi niciodata si nu cred ca da roade

    0
    0

  • andrac pe 19 Ian 2006, 17:49
    regim disociat

    Nu credeam ca o sa tin vreodata vreun regim! Tot timpul am spus ca daca e sa slabesc slabesc numai cu sportul. Sport se face cand ai putin timp pentru tine ceea ce nu mai e cazul meu( cu un bebe de 9 luni nu mai ai timp sa rasuflii) De o saptamana tin regim disociat si am slabit 6 Kg (imi mai trebuie vreo 20kg) Urati-mi succes!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod