Slabeste natural!

Cand vine vorba de slabit, toata lumea parca ar face orice cat sa scape de kilogramele nedorite: medicatie, infometare, chirurgie, prafuri si shake-uri in loc de alimente, ceaiuri si pastile "minune". Si daca se poate, acest proces ar trebui sa se intample intr-un timp extrem de scurt, altfel metoda nu e buna si se trece la urmatoare.

Din pacate, in acest iures nimeni nu se intreaba in cat timp s-au depus acele kilograme; in cele mai multe cazuri este vorba despre luni sau chiar ani, insa noi ii cerem corpului sa reactioneze invers, in zile. Daca citim cu atentie pe prospectul diverselor produse de slabit, vom vedea ca exista o serie de reactii adverse grave pe care acestea le au dupa administrare: dureri abdominale, tahicardie, migrene, voma, nervozitate, anxietate, convulsii, halucinatii, comportament ostil, etc.

Si atunci se ridica intrebarea: care este modalitatea sanatoasa de slabire, cea propusa de chimie sau cea oferita de Natura? Este evident faptul ca substantele chimice din componeneta produselor de slabit forteaza in mod artificial organismul sa slabeasca. In acest fel organele si organismul se vor extenua si starea de spirit va fi si ea foarte alterata.

Din punct de vedere natural, lucrurile stau mult mai simplu: o nutritie echilibrata, un pic de miscare in aer liber, un mod de viata sanatos, controlul stresului sunt doar cateva elemente la indemana tuturor, care pot garanta pierderea greutatii nedorite. In acest sens, un lucru este cert: cu cat vom trai mai aproape de natura, cu atat vom fi mai sanatosi.

Slabirea sanatoasa, deci, nu rezulta in urma unei retete unice si infailibile. Abordarea procesului de slabire trebuie sa fie una fireasca si sa vizeze o serie de aspecte extrem de importante:

Digestia trebuie sa functioneze impecabil, adica sa existe disponibile suficiente enzime digestive pentru acest proces.

Eliminarea deseurilor si combaterea constipatiei - omul sanatos are minim un scaun zilnic.

Consumul zilnic de apa proaspata pentru a mentine in stare perfecta de functionare rinichii, vezica urinara si tractul urinar, lucru esential in procesul de slabire.

Miscarea in aer liber, mersul activ, alergarea usoara stimuleaza sistemul cardiovascular, prin transpiratie se elimina toxinele, iar starea generala de spirit si memoria se imbunatatesc.

Mentinerea glandei tiroide in stare buna de functionare; iodul este elementul primordial in acest sens.

Detoxifierea ficatului este esentiala pentru ca in ficat se metabolizeaza grasimile. Persoanele supraponderale au in general ficatul gras si incarcat, lucru care contribuie si la formarea celulitei.

Eliminarea din dieta a alimentelor procesate: fast food, alimente prajite, grasimi, cafea, alcool, zahar, lactate nedegresate si bauturi carbogazoase.

Cu cat vom consuma mai multe alimente vii (fructe, legume proaspete), cu atat vom fi mai plini de viata, atat la propriu, cat si la figurat.

Asadar, exista doua variante de pierdere a greutatii: unul destructiv si altul natural. Si de ce sa nu alegem puterea Naturii si caile ei minunate sa ne ajute?
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adriana pe 16 Aug 2008, 21:18
    YOUTHFUL ISLAND

    As dori sa cumpar pastile YOUTHFUL ISLAND, cum se procedeaza? Tel. 0723.35.88.94

    0
    0

  • nutritionistul pe 2 Aug 2008, 10:08
    Pastile de slabit foarte pe baza de palnte naturale, sigure si eficiente

    Kilogramele in plus iti dau batai de cap, iti cresc colesterolul sau diabetul ? Astea sunt numai cateva dintre numeroasele patologii asociate cu obezitatea. Spune STOP acestor patologi cu ajutorul pastilelor de slabit fabricate dupa metode trationale chinezesti. SLABESTE RAPID, USOR SI NATURAL ! GARANTAT ! Minim 5-10 kg pe luna, FARA DIETA ! cu LIDA DaiDaiHua, SUPER SLIM sau YOUTHFUL ISLAND. Sunt produsele originale perfecte pentru o silueta de invidiat. Au la baza retete provenite din medicina traditionala chinezeasca, sunt 100% NATURALE, sigure si eficiente, cu rolul de a mentine organismul uman in conditii normale pe toata durata dietei de slabire. NU PRODUC EFECTE ADVERSE, nu contin substante chimice, putand fi consumate fara restrictii de mancare. CUI SE ADRESEAZA: Aceste produse se recomanda persoanelor intre 18 si 65 de ani ce sufera de obezitate, mai ales persoanelor care nu au obtinut rezultate in urma altor cure repetate de slabire. CONTRAINDICATII: Sunt contraindicate a se consuma de catre: copiii sub 18 ani, femeile insarcinate, persoanele cardiace, cu boli de rinichi, persoanele hipertensive, cu diabet zaharat sau cu alte contraindicatii. PRET: YOUTHFUL ISLAND –69 RON pe cutie, insemnand 120 de capsule SUPER SLIM – 69 RON pe cutie, insemnand 30 de capsule LIDA DaiDaiHua – 99 RON pe cutie, insemnand 30 de capsule Pentru comenzi mai mari, se acorda reduceri substantiale de pret. DATE DE CONTACT: Telefon: 0744573991, 0721259669 E-mail: pastiledeslabit@gmail.com Blog: http://pastile-de-slabit.blogspot.com ALTII AU SLABIT, O POTI FACE SI TU !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod