Slăbeşte după Revelion: 8 trucuri ca să scapi rapid de 3 kilograme

Eşti relaxată, odihnită, dar şi cu câteva kilograme în plus după mesele copioase cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Urmează sfaturile eficiente oferite de Prof. Dr. Mencinocopschi ca să scapi rapid de 3 kilograme!

Dupa sărbători cel mai important este "să revii treptat la meniul sănătos de dinaintea Sărbătorilor", este de părere Prof. Dr. Mencinicopschi, specialist în nutriţie umană.

Dacă ai exagerat cu consumul alimentelor grase, permite-i organismului o pauză. Dă-i în schimb cât mai multe fructe şi legume proaspete, de preferat în stare crudă.

Găseşti AICI câteva reţete uşoare, numai bune pentru a te ajuta în această perioadă!

Vezi ce-ţi recomandă prof. dr. Mencinicopschi pentru a scăpa de surplusul de kilograme:

 

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • herbaclub pe 10 Ian 2012, 14:33
    "Medicament" Vs. "Pastile" Vs . "Suplimenti alimentari"

    Este stiut ca industria medicamentelor s-a dezvoltat spectaculos ca o necesitate in tratamentul bolilor cu care se confrunta civilizatia noastra si a noului stil de viata si alimentar . La fiecare colt de strada se pot distinge cu usurinta o banca, un cazinou o farmacie si un supermarket..Sunt cele mai profitabile .Industria farmaceutica este a doua ca rata de profitabilitate dupa industria de armament.Aceste noi produse de sinteza actioneaza mai mult asupra efectelor decat asupra cauzelor bolilor, insa reprezinta o alternativa rapida si convenabila.Cine mai vrea astazi sa duca e picioare o gripa de 1 luna de zile fara sa apeleze la vreun produs de farmacie.Daca citim cu atentie putem distinge cu usurinta o pagina de efecte benefice si o alta de efecte adverse, pentru ca reprezinta o arma cu doua taisuri unanim acceptata. Ca o conrabalansare , mijloacele traditionale ale bunicii ofera si ele produse sub forma plafarelor a magazinelor naturiste si a centrelor wellness.Plantele medicinale, nu pot fi administrate cu lingurita sau direct de pe ziarul in care se aflau la uscat pe vremea bunicii.Societatea moderna nu mai permite modul empiric de administrarea a decocturilor, tincturilor si ierburilor .Astfel au aparut aceste “pastile” numite suplimenti alimentari care vin si completeaza deficitele nutritionale pe care nu reusim sa ni le furnizam din hrana de pe piata.In calitate de consumator trebuie sa te informezi inainte de a cumpara un produs, sa citesti eticheta si prospectul .Nu putem include in categoria pastile , toate produsele de pe piata.Generalizarile nu reflecta realitatea.Oamenii au adesea fobie de “medicament” si de “pastile” sau “suplimenti” pentru ca le asociaza cu boala.Publicul trebuie educat in spiritul acesta , pentru a face deosebirea intre ceea ce inseamna “medicament” – produs de sinteza si “supliment” sau “pastila” produs naturist.

    0
    1

  • ELENA pe 9 Ian 2012, 17:41
    PASTILE???????

    Cel mai teribil obicei de a lua pastile..inainte de a le lua ar trebui sa faceti mai multe cercetari,daca tot exista intrnet sa invatam sa-l folosim si in favoare noastra,sunt teribil de daunatoare pastilele de slabit pt ficat,pancreas....nu te-ai ingrasat draga Suzy pt ca probabil nu ai exagerat dar pastile nu te-au ajutat cu siguranta,continua sa mananci echilibrat,un pic de sport,bea multa apa dar renunta la pastile,te rog! Cu ceva timp in urma am lucrat intr-o clinica din Italia cu persoane cu probleme alimentare...nu cred ca-ai vrea sa vezi vreodata dramele acestor persoane legate de pastile!

    2
    0

  • irinagal pe 9 Ian 2012, 17:25
    Aloe Vera

    CuteSuzy iti recomand un supliment natural, Aloe Vera Integral..poti inlocui pastilele cu el si rezultatele vor fi uimitoare, iti garantez :) il gasesti online pe http://bioelemente.ro/aloe-vera-integral.html

    3
    1

  • aoa pe 8 Ian 2012, 03:00
    pastile

    ia cu pastile fetita ca mai vorbim noi mai tarziu! ai sa ajungi obeza cu pastile in toate buzunarele naspa

    3
    0

  • CuteSuzy pe 7 Ian 2012, 02:11
    Preventia este mai usoara

    Eu am vrut sa previn acest proces al combaterii kilogramelor acumulate de sarbatori, asa ca am ales sa mananc echilibrat si sa continuu cu pastilele slim&fit pe care le iau de 2 luni si ceva. Am facut o alegerea foarte buna, caci nu am pus niciun kilogram.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod