Slabeste corect, echilibrat si frumos!

Acesta este mesajul meu, catre voi! Eu nu va vorbesc din carti. Nu va vorbesc nici dandu-ma drept cine nu sunt. Eu va vorbesc despre lupta cu kilogramele, ca un om care a simtit, pe propria piele, cat de grea este aceasta lupta, cat de tare dor kilogramele in plus ...

Acesta este mesajul meu, catre voi! Eu nu va vorbesc din carti. Nu va vorbesc nici dandu-ma drept cine nu sunt. Eu va vorbesc despre lupta cu kilogramele, ca un om care a simtit, pe propria piele, cat de grea este aceasta lupta, cat de tare dor kilogramele in plus, cat de frustrant este sa nu iti gasesti haine pe masura sau sa nu poti alerga 10 metri.

 

Am avut 100 de kilograme, dobandite cu contributia mea. Am avut, insa, si norocul sa ma trezesc, la timp, si sa iau masuri. Dupa ce am slabit 44 de kilograme, mi-am propus sa folosesc profesia pe care o am, cea de jurnalist, in ajutorul persoanelor supraponderale, care doresc sa-si recapete sanatatea. De ani buni, aduc oamenilor informatii despre ce inseamna alimentatia corecta, regimul de slabire echilibrat, tratamentele corporale eficiente, suplimentele alimentare de buna calitate.

 

Eu nu dau sfaturi, pentru ca nu sunt medic. Eu va ofer doar informatii, sunt puntea dintre voi si specialisti. Nu recomand diete, ci doar va spun, zi de zi, ce inseamna sa mananci corect. Sunt informatii pretioase, care te pot ajuta sa iei o decizie si sa schimbi ceva, in viata ta.

In campaniile de nutritie TV si on-line, zeci de persoane si-au redobandit sanatatea si fericirea. Povestile acestor oameni sunt reale. Pozele inainte/dupa sunt reale. Pentru ca “Vreau, Pot, Fac” este o atitudine reala, pe care o poti avea si tu, daca vei avea curajul sa iei o decizie, sa nu-ti mai gasesti scuze, sa nu te mai ascunzi in spatele degetelor, sa nu mai spui “e greu, nu pot”. E greu, dar SE POATE! Daca VREI!
 
Conceptul By Irina Reisler s-a nascut din dorinta de a va aduce, pe langa aceste informatii, produse si tratamente corporale eficiente, pe care le-am testat si despre care stiu ca va vor ajuta, cu adevarat. Intr-o piata invadata de creme de slabit si ceaiuri-minune, de suplimente “miraculoase”, de masaje anticelulitice care te umplu de vanatai, incerc sa va arat, zi de zi, cum functioneaza un tratament corporal eficient, ce inseamna un masaj corect facut, cat de important este sa ajutam dieta, cu aceste produse corporale. Eu am slabit exclusiv prin dieta, iar acum regret ca nu am facut ceva mai mult. Este important sa slabim frumos, fara semne, pentru ca ele, odata aparute, cu greu se pot corecta. Zi de zi, incerc sa daram mitul produselor-minune, despre care se spune ca te slabesc si te scapa de celulita, definitiv, dupa o singura aplicare.

Exista produse foarte eficiente, dar ... zecile de kilograme, adunate cu grija, intr-o viata, nodulii celulitici crescuti in ani de zile, nu pot disparea, ca prin miracol. Nu exista miracole, nici in ceea ce priveste regimul de slabire, nici in ceea ce priveste tratamentele corporale. Exista doar ambitie, vointa, consecventa, rabdare, optimism si incredere.

 

 

Asta inseamna “sa vrei, sa poti si sa faci!" Pentru ca MERITI! Afla de pe www.irinareisler.ro ce inseamna sa slabesti corect, echilibrat si frumos si intra pe http://store.irinareisler.ro/ pentru a descoperi cele mai eficiente produse si tratamente corporale.

 

 

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana.fran pe 30 Iun 2010, 11:56
    COLONIX

    incercati sa vedeti deoarece la mine Colonix a avut efect si am dat jos colacul de la burta, deoarece nu intelegeam de ce nu slabesc desi am afcut cure peste cure dar am ajuns la concluzia ca si detoxifierea este importanta

    0
    0

  • dana.fran pe 30 Iun 2010, 11:54
    SANATATE

    daca aceste pastile sunt naturale si curata organismul este super ok de luat, chiar indicat la mine curele de detoxifiere a avut efect, dar cele mai bune nu prostii, EX COLONIX.

    0
    0

  • tugui22 pe 29 Iun 2010, 19:15
    despre slabit

    nu este neaparat sa iei pastile ca sa poti sa slabesti

    0
    0

  • dana.fran pe 29 Iun 2010, 11:46
    slabire cu cap

    daca doriti sa slabiti si sa va ajutati corpul va spun din experienta ca trebuie sport si cure de detoxifiere, astfel incat corpul daca este liber de toxine poate sa actioneze mai bine atat ca si exercitiu cat si pentru starea generala. atentie la ce mancati!!!

    1
    0

  • georgy pe 29 Iun 2010, 08:33
    buna:)

    Am si eu o intrebare si te rog frumos daca ai putea sa ma ajuti:-s.daca am 1m,57 si 62 de kg cate ar trebui sa mai slabesc?si daca sti vro solutie ca sa ma inalt mai repede ti`as multumi mult de tot.:*

    0
    0

  • Marcela pe 26 Iun 2010, 23:39
    Sportul si viata!

    Buna,sunt de acord cu ce e zis mai sus,dar cel mai bine e sa combini sportul si cu dieta,odata ce slabesti si se formeaza dungulite rosii de la slabit,e bine sa alergi cite 30min pe zi si se tinofica pielea in loc sa formeze celulita!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod