Slabeste 8 kg in 3 saptamani!

La un moment dat te privesti in oglinda si nu iti mai place ce vezi. Simti ca privirile celorlalti iti cantaresc cele cateva kilograme in plus, nu te mai simti la fel de atragatoare, celulita a devenit si mai vizibila, iar hainele parca sunt prea stramte sau nu mai vin deloc! Ce e de facut? Doar o dieta, nu este de ajuns!

Centrul de Slabire BettyBlue iti recomanda programul de SLABIRE RAPIDA.

In acest program sunt combinate sedintele de electrostimulare cu impachetarile anticelulita si de slabie. Ce se intampla de fapt?

Electrostimularea ajuta la tonifierea musculaturii intr-un timp foarte scurt, deoarece 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6 ore de fitness! Prin tonifierea musculaturii, stratul adipos se micsoreaza iar celulita se va elimina. In acelasi timp printre alte beneficii ale acestui tratament se numara: imbunatatirea circulatiei, care duce la un echilibru al organismului nostru ajutand la eliminarea toxinelor si arderea grasimilor.

Impachetarile de slabire rapida cu termosudatie ajuta la eliminarea apei retinute in corp, si chiar dupa prima sedinta puteti da jos peste 1kg si 1 cm in circumferinta!

Cu ajutorul impachetarilor anticelulita cu FANGO Silhouette celulita se va elimina rapid, rezultatele facandu-se vizibile chiar dupa prima impachetare, prin nivelarea stratului de
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod