Slăbeşte 4 kilograme în 7 zile!

Înainte de a urma un regim de slăbit, mai ales dacă este unul drastic, consultă un medic pentru a te asigura că nu este riscant.
Au mai rămas doar 7 zile până la marea întâlnire sau până la nunta celei mai bune prietene. Indiferent de marele eveniment la care vei participa, un lucru e sigur: Vrei să arăţi perfect. Deja ai găsit rochia potrivită. Un singur aspect te nemulţumeşte. Kilogramele. Dacă ai reuşi să slăbeşti măcar 2-3 kilograme, te-ai simţi minunat. Întrebarea este: Cum?

Recomandare: Înainte de a urma un regim de slăbit, mai ales dacă este unul drastic, consultă un medic pentru a te asigura că nu este riscant.
Nu uita! Regimurile drastice nu te vor ajuta să-ţi menţii silueta. Pentru a te păstra la greutatea dorită, adoptă un stil de viaţă activ şi o alimentaţie sănătoasă, diversificată.

Iată 5 sfaturi oferite de eHow.com pentru scăpa rapid de kilograme:

1. Prima regulă de care trebuie să ţii cont este să nu sari peste micul dejun. Urmarea acestui sfat te va ajuta să îţi controlezi senzaţia de foame, un aspect foarte important în orice dietă.
Pentru micul dejun, optează pentru 2 ouă. Alege tu metoda de gătit pe care o preferi. Serveşte-le fără sare. Dacă pofteşti la mezeluri, mare atenţie la carbohidraţi. Înainte de a le cumpăra, citeşte cu atenţie eticheta şi alege alimentele cu cel mai mic conţinut de carbohidraţi.

2. Pentru masa de prânz, alege carnea de curcan sau vită. Fiartă sau la grătar, foloseşte carnea pentru a înveli 2 felii de roşii cu o bucată de brânză şi o foaie de salată verde.
Poţi adăuga şi spanac sau alte verdeţuri. Dacă eşti atentă la carnea folosită, conţinutul de carbohidraţi va fi unul foarte scăzut.   

3. La cină, alege carnea de pui sau peşte, pregătită la grătar sau la cuptor. O poţi servi cu puţină salată şi 1-2 linguriţe de sos degresat.

4. Atenţie la băuturi. Acestea pot deveni adevărate bombe calorice şi pot ruina orice dietă. Consumă cât mai multă apă şi renunţă la băuturile dulci.
Mai poţi consuma cafea sau ceaiuri (neîndulcite).

5. Pentru a spori eficienţa alimentaţiei, este important să urmezi şi un program de exerciţii. Cel puţin 30 de minute de exerciţii efectuate zilnic, recomandă specialiştii.

Succes!
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bianca pe 9 Nov 2010, 22:23
    buna

    Buna ziua,am reusit sa slabesc cele 16kg acumulate in timpul sarcinii intr-o luna si 2 saptamani .Am mancat sanatos si am luat un produs de slabit Interactiv slim,care zic eu ca m-a ajutat destul de mult.Mi s-a parut un produs original de prima oara cand l-am vazut,m-ai ales ca e facut de medicii canadieni.Conteaza enorm sa bei apa ,atunci cand vrei sa slabesti ,dar sa nu mananci sare ca altfel retii acea apa.Sunt mici secrete care te pot face supla.

    0
    0

  • div pe 1 Nov 2010, 18:39
    da

    ar fi un articol intersant. sunt multe persoane care vor sa se ingrase

    0
    0

  • div pe 1 Nov 2010, 18:30
    da

    dar daca vreau sa ma ingras 7 kg in 4 zile?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod