Revelion 2015: 5 trucuri ca să nu-ţi fie rău de la prea multă mâncare şi alcool




3.Ai grijă la alimentele care te balonează


Sarea, produsele procesate, carbohidraţii din făina albă, broccoli, conopida, ceapa şi varza sunt câteva dintre alimentele care pot să creeze o senzaţie neplăcută de balonare. Evită-le pe cât posibil pe parcursul zilei, dar şi la petrecere.


4. Nu amesteca tipurile de alcool!


Dacă vrei să consumi alcool este important să alegi un vin bun sau o tărie în loc de bere sau alte combinaţii pe care să le faci cu sucuri carbogazoase. Nu consuma o cantitate exagerată de alcool, iar pentru a preveni deshidratarea este important să bei apă plată.
De asemenea, ar fi bine să te limitezi la un singur tip de alcool şi într-o cantitate rezonabilă. Acesta poate să perturbe grav procesul de digestie şi te vei confrunta cu simptomele indigestiei.


5. Mănâncă puţin şi des


În loc să consumi o cantitate mare de mâncare imediat ce ajungi la petrecere este de preferat să mănânci câte puţin şi des. În plus, ai grijă la combinaţiile pe care le faci şi limitează-te la preparate simple.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod