Retete vegetariene

Legume la cuptor (4 portii) Ingrediente
 
1 lingura cu unt
1 lingura cu ceapa verde taiata marunt
1 lingurita cu coaja rasa de portocala
1/2 lingurita de ghimbir proaspat dat prin razatoare
1 catel de usturoi, tocat marunt
1 lingurita cu sos de chili sau cu ardei iute
4 cani cu legume proaspete (broccoli, ceapa, mazare, ardei si/sau morcovi)
 

Mod de preparare
 
  • intr-un bol mai mare amesteca untul, ceapa verde, coaja de portocala, ghimbirul, unsturoiul si sosul de chili;
  • adauga legumele, amesteca-le bine si apoi acopera bolul;
  • incalzeste cuptorul la o temperatura peste medie si baga legumele la cuptor timp de 6 minute sau pana capata o crusta crocanta;
  • din cand in cand agita bolul cu legume.
 

Informatii nutritionale
:
60 calorii, 2 g grasimi, 70 mg sodiu, 2 g proteine, 0 g colesterol, 8 g carbohidrat, 3 g zahar, 110% vitamina C, 4% fier, 70% vitamina A, 4% calciu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • plugaru liuba pe 9 Iun 2008, 02:47

    foarte cool e de mare ajutor celora care tin la silueta sa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod