Retete cu peste si fructe de mare

Creveti cu spaghete si branza (4 portii) Ingrediente:
 
500 g spaghete sau alte paste asemanatoare
500 g creveti de marime medie sau mare, curatati
170 g branza de capra la temperatura camerei
2 catei usturoi, felii subtiri
1/2 ceasca masline kalamata, tocate
60 g rosii uscate de soare, tocate mare
3 linguri busuioc tocat mare
 

Mod de preparare:

  • se incalzeste branza de capra la temperatura camerei, pentru a fi mai usor de combinat cu spaghetele;
  • in timp ce se gatesc spaghetele, se pregatesc celelalte ingrediente;
  • se curata crevetii;
  • usturoiul se prajeste in ulei de masline timp de 1 - 2 minute;
  • se adauga crevetii si se tin pe foc pana cand acestia capata o culoare rozalie pe fiecare parte;
  • se adauga maslinele, rosiile si busuiocul;
  • cand spaghetele sunt gata, se indeparteaza de pe foc si se pun la scurs;
  • fierbinti, spaghetele se aseaza pe un platou si se adauga branza peste spaghete imediat, pentru a se putea topi si a servi drept sos;
  • crevetii si celelalte ingrediente se indeparteaza de pe foc si se aseaza deasupra pastelor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Emilia Iancovici pe 20 Dec 2007, 17:41
    Retete cu peste

    Reteta cu ton si taitei mi se pare super. O sa o incerc si eu, cu siguranta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod